Evet canım ya inşallah tabi ki geçecek bugünlerteşekkür ederim. allah ım bu günler geçer de bebeği kucağıma alır mıyım?
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ya inşallah tabi ki geçecek bugünlerteşekkür ederim. allah ım bu günler geçer de bebeği kucağıma alır mıyım?
Amin inş. Cnm nasip olur hepimize senn karnn ne zaman büyüdü 8 haftalkken cktmı:)evet canim buyuduk bizz insaallah dogurdugumuzda gormek nasip olurr
8 haftlikken biraz ciktincanim ama cok fegil gnedeAmin inş. Cnm nasip olur hepimize senn karnn ne zaman büyüdü 8 haftalkken cktmı:)
Benm biraz karnm var gazdan şişti herlde 8 haftallkken iyice belli olur galiba:)8 haftlikken biraz ciktincanim ama cok fegil gnede
daha cikmaz karnin canim gaz ve siskinliktir o cunku bebek daha minicikBenm biraz karnm var gazdan şişti herlde 8 haftallkken iyice belli olur galiba:)
Ne gibi testlerden bahsediyorsun?Kızlar ilk gebeliğinizde doktor sizden bazı testler istedi mi
Doğru ama bana öle geliyr bende sevyrm eşimde sevyr:)daha cikmaz karnin canim gaz ve siskinliktir o cunku bebek daha minicik
Tsh enfeksiyon testleri yapıldı hatta trombosit yüksekliği cikti coraspine basladim toksoplazma enfeksiyonuna bagisikligim yokmus dikkat edicekmisimKızlar ilk gebeliğinizde doktor sizden bazı testler istedi mi
Doktoruma sordum da hani düşüğe sebep olacak bişey varmı diye kaç tüp kan ve idrar tahlili istedi bir kağıt verdi "Gebelik rutinleri" diye merak ettim tam bende bilmiyorum canım bugün sonuçlarım çıktı yarın doktoruma göstericemNe gibi testlerden bahsediyorsun?
Benim ilk gebeliğimde sadece rutin kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Ama düşük oldu o yüzden bu ikinci de başka testler de istendi enfeksiyon gibi.
Benimde sonuçlarım elimde yarın doktoruma göstericem inşallah bişey yoktorTsh enfeksiyon testleri yapıldı hatta trombosit yüksekliği cikti coraspine basladim toksoplazma enfeksiyonuna bagisikligim yokmus dikkat edicekmisim
Insallah cnm hangi doktora gidiyorsunBenimde sonuçlarım elimde yarın doktoruma göstericem inşallah bişey yoktor
Benden kadin dogumcu simdilik sadece tsh, vdrl, cmv, toxoplazma, rubella istedi. Gerçi ben aile hekimliginde yaptirmistim tam kan sayımını öyle olunca sormadım diğer testleri yapmicak misiniz diye.Kızlar ilk gebeliğinizde doktor sizden bazı testler istedi mi
Ben istanbulda değilim canım özelde doktor neval hanıma gidyoum soydını unttumInsallah cnm hangi doktora gidiyorsun
Anladim cnm istanbul-fatih sandim hayirlisi bakalim.guzrl hbrler alalim insallahBen istanbulda değilim canım özelde doktor neval hanıma gidyoum soydını unttum
Benden kadin dogumcu simdilik sadece tsh, vdrl, cmv, toxoplazma, rubella istedi. Gerçi ben aile hekimliginde yaptirmistim tam kan sayımını öyle olunca sormadım diğer testleri yapmicak misiniz diye.
Amin canım inşllahAnladim cnm istanbul-fatih sandim hayirlisi bakalim.guzrl hbrler alalim insallah