2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mrb kızlar bugün doktor kontrolum vardı geçen hafta ozeldeki doktoruma gitmiştim kalp atışını az duymuştum ve normal haftasına göre 3-4 gün geri demişti tedirgin oldum bugünde devlete gittim kalp atışını gördüm minigiminpit pit atıyordu gelişimi de normal çıktı 7+6 çok mutlu oldum inşallah böyle devam eder sizlerede nasip olur inşallah

valla canım öyle olunca aç telefonunun kamerasını çek kayda, ses kayda çekilirse mis gibi eğer olmazsa 2 kişidende olsa imza al çağır polisi, şikayetini bildir tutanak tutsunlar. bidaha tekrarlarsa ver mahkemeye. ben bıktım artık yapıcam bunu. çünkü bizim alttakilerde de ses sistemi var gece 12ye bangır bangır müzik sesi neymiş efendim kocası youtuber mış iş yapıyormuş para kazanıyormuş sanki biz işteyken onları rahatsız ediyoruz. gece 1den sonra zevk sesleri illallah ettirdi beni. son çare artık yap yani insanlıktan anlamıyorlar

İşte biz de öyle test pozitif çıktı biz kaldık nasıl yani olduk :)))) mümkün değil olamaz dedik:)))

ayyy buna koptum yaa :)))) çok komik olmuş gerçekten. Benimki de şakacı hadi hadi dilenme dilenci sevmeyiz diyor :))))
sabırlıklar vallahi bide bana diyo yarın yarın. bulursun yarın dedim bende

patronum yeterki çalışın bakıcı tutarız diyordu ama bakalım son zamanlarda belli olcak, hayırlısı neyse o olsun inşallah

kızlar merhaba. bu aralar her şeye çok ağlıyorum. psikolojim çok bozuk. eşimin her söylediği batıyor bana.sürekli onun yalan söylediğini, beni tuzağa düşürdüğünü, arkamdan iş çevirdiğini düşünüyorum. her şeyi açıklamasına rağmen ona inanmıyorum. sürekli tetikteyim evden gitmek için bahane arıyorum. ne yemek yiyebiliyorum ne bir şey. çok zor durumdayım. hamileliğimi çok soğukkanlı karşılamıştım, ilk bebeğim ama ona bile bir şey hissedemiyorum. eşim onu sevmeyecek, istemeyecek diye düşünüyorum. evliliğim hiçbir zaman dört dörtlük olmadı. ufak tefek yalanları var ama benim düşündüğüm boyutta değil, abartıyorum yani. hassasım. çaresiz hissediyorum. bazen kendimi atasım geliyor beşinci kattan. bunaldım.

canım bi psikologa gitsen yardım alsan, hani ufak tefek şeyler değil gibi geldi bana. atlatamayıp daha da üstüne eklenmesin Allah korusun

kızlar merhaba nasıl geçiyor bu haftalarınız ben çok rahatsız hissediyorum kendimi midem yanıyor acayip derecede dünden beridir kusuyorum bugün kusmamak için sürekli leblebi yiyorum ama bugünde midem acayip yanıyor sizler nasılsınız nasıl gıdıyo gebelıgınız

canım dr a git istersen. Pek normal değil bu hallerin. Depresyona girmiş olablirsin. AMa bunu tek başına atlatman biraz zor. Bir destek almalısın bence.

2 ayı geride bıraktım. Allahım şu 3.ayımıda hızla atlatıp normal hamileleğime döneyim ne olur Yarabbim. Hamile kıyafeti görünce bile midem bulanıyor. Beyinsel bi şartlanma söz konusu sanki. Tez zamanda normal bi insan gibi olmak istiyorum

Canım insan hamileyken çok değişik şeyler düşünüyor bende oluyor böyle şeyler ben mesela sabahları çok kötü uyanıyorum bugünlerde yani iki bebeğe nasıl bakıcam korkusu var bende de bu sabah nefesim daraldı uyanırken senin gibi çok kötü oldum kendimi atmak istedim ama gün içinde geçiyor benim ki istemediğim beklemediğim bir hamilelik yaşıyorum nasıl başa Çıkıcam diyorum. Eşimin ailesine karşı kuruyorum bende nefret ediyorum onlardan. Her şeyleri batıyor.

doktora gitmek istemiyorum. duyacaklarımdan korkuyorum. allah sabrını verir diyorlar ben gün be gün kötü oluyorum. keşke hormonlardan olsa azalacağını bilsem daha kaygısız olsam. inanın çok berbat haldeyim. kimsem de yok.

Canım valla Benimde kimsem yok ailemin yanına geldim biraz olsun bu düşüncelerden arınmak için düşün bir de Benim bir bebeğim daha var. Tam işe başlayacaktım hayatım düzene girecekti tekrar hamile kaldım tekrar ücretsiz izin alıcam filan bunları düşünmek bile beni çok bunaltıyor. Yaz istediğin zaman tamam mı her zaman destek olmaya çalışırım sana.

teşekkür ederim. allah ım bu günler geçer de bebeği kucağıma alır mıyım?

dini inancın nasıl bilmiyorum ama bende de bir dönem benzer sorunlar oldu namaz ve dua ile atlattım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…