2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bunlar enerji kaybetmiyolar her akşam her akşam gerçekten maşallah demek isterdim ama nazar değerde belki keserler seslerini
:))))) ya hiçbir zaman öyle olamadım :))) ya böyle bende bir bitkinlik var kaçıyorum ben resmen eşimden hele hamile kaldıktan sonra valla uyuyor numarası yapıyorum ((

:))))) ya hiçbir zaman öyle olamadım :))) ya böyle bende bir bitkinlik var kaçıyorum ben resmen eşimden hele hamile kaldıktan sonra valla uyuyor numarası yapıyorum ((
bu benim ilk gebeliğim ilk bebişim rabbim izin verirsede devam edicek inşallah ve 8 aylık evliyim ama ben bile kaçıyorum inan. öpünce midem kalkıyor, git dişlerini fırçala diyorum gidip geliyor bu sefer macun kötü kokuyo gibi geliyo başka bahaneler yaratıyorum artık oda farketti ondan önce yatıyorum ruh gibi geziyorum panda gibiyim afedersiniz popomu koyabildiğim yere uzanıyorum hemen

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız Rabbimin izniyle

çalışan anne adayları henüz biraz erken ama ben şimdiden korkular sarmaya başladı. bebeklerinizi kime bırakacaksınız. ücretsiz izne ayrıldınız diyelim çocuk yine 1 buçuk yaşında olacak. kreş için de çok erken. ne yapacaksınız. ben düşününce strese giriyorum.

valla canım bende aynı düşüncedeyim kreşe yada bakıcıya baktırmak en azından 6-7 aylık olana kadar bana çok uzak bir fikir gibi geliyor. kayınvalidem zaten ben bakmam bana güvenme diyor ki baksada ona bırakmam sanırım ben buradaki işimden ayırılıp çocuk kendini toparlayabildikten sonra tekrar çalışmaya başlıycam kreşe veremem zaten okadar minik çocuğu nasıl bakıcaklar bile belli değil

İnsallah güzel haberlerini alırız canım. Mutlaka dönüşte yazmayı unutma :)

benim işimden ayrılma lüksüm yok. devletteyim bi daha çok zor atanırım. ücretsiz izin desem ev kredisi var üzerime. hem kredi hem çocuk masrafları kocamın maaşı yetmez. kayınvalidem bakarım falan dedi ama 65 yaşında, ne kadar aktif olur bilmiyorum... annem 50 yaşında ama o da doğu görevindeki abimin çocuğuna bakıyor. abimle eşi aynı meslekte.
gelinimizin annesinden hiç bir hayr yok. maddi durumu çok iyi, istese hergun uçak bileti alır ama yanlarına gelmiyor gitmiyor. ki bu da benim canımı çok sıkıyor.
işe dönme zamanım yaklaştığında gelinin annesini aramam çok mu saçma olur... tamam bakmak zorunda değiller ama doğuda kimseye güvenemediler ve daha 3 aylık süt bebesi.
tam bdv lik konu oldu

Aynen bende öyleyim. Herşeyden tiksinti geliyor. Bazen libido tavan yapıyor. O zaman da eşim çocuğa bişey olur vicdan azabından ölürüm diye yaklaşmıyor. :))))))

üst kat da ev sahibi maalesef bıktım onlardan yatak odasında hali da yok ayağında yaz kış terlik tak tak yürür deli eder sabah alarm kurmaya gerek kalmaz onun terlik sesine uyanırim şikayet etmekten bıktık bu konu devam ederse kapılarına not bırakırız :)

valla ben eşimi hatirlamiyorum bile bu bebis nasıl oldu onu bile unuttum oyüzden hamile olduğunu öğrendiğim de 8 haftalik olmustu eşime test pozitif diyince o bile imkansız diye cevap verdi :) ama insanlarda bu azim ne diyelim Allah bize sabır versin

anladım allahtan benim öyle bi şeyim yok, muhasebeciyim, buradaki rahatı maaşı asla bidaha başka yerde bulamam ama yapabilcek bişeyim yok. benim annemde yok vefat etti, ablam kendi çocuklarına zor bakıyor ve uzakta. kayınvalidem yaşlı değil ama tansiyon hastası ve daha bir sürü hastalığı var. ona çocuğu bırakamam. yani benim bırakabileceğim kimsem yok ya bakıcı tutup burada devam edicem yada kendim 1 2 yaşına kadar büyütüp sonra başka yerde işe başlıycam bilmiyorum kafam karışık işyerinde baktırma şansımda olur ama istemiyorum patronum burda büyütürsünüz bi odayı oyun odası yaparız vs demişti ama son zamanlarda karar vericem sanırım buna
Aynen bende öyleyim. Herşeyden tiksinti geliyor. Bazen libido tavan yapıyor. O zaman da eşim çocuğa bişey olur vicdan azabından ölürüm diye yaklaşmıyor. :))))))
ay o çok kötü yaa, dün hadi tut kendini kuzucum dedim kendimi tuttum adamı reddetmedim, tam gaza geldim saat geç oldu dedi döndü yattı. gülsem mi ağlasammı bilemedim ağzıma balı sürdü kaçtı resmen

ben ücretsiz izne ayrilmistim kızıma bakmak için 2. Bebek süpriz oldu biraz ama iyi de oldu ise başlayıs Ayrılış yapıp doğum sonrası izinlerim bitince tekrar ücretsiz izin alicam kreş yaslari gelmiş olacak kucuk 2 yaşında abla 3.5 yas olacak onlar krese ben ise Allah büyük dert etme şimdiden daha çok zaman var canım belki başka şeyler çıkar karşına

valla ben araştırdım canım, kanıtlayabilirsen daha da iyi, kişilerin huzur - sükununu ve beden ruh sağlığını etkiliyorsa o evde ikamet edenlere 964 tl ceza kesiliyormuş yenilenirse hapis cezası. bunu as kapısına ben yapıcam sonunda bunu

Önümüzdeki yıl kendim idare edeceğim ücretsiz rapor şu bu sonraki yıl kızım 4 Yaşında oluyor bu da Allah sağlıkla verirse 8-9aylık olur Eylül e 2sine bir bakıcı tutacağım büyük bilir herşeyi anlatır bende ona güveniyorum yoksa 8-9 aylık bırakılmaz çok zor Çalışanın işi

ayyy buna koptum yaa :)))) çok komik olmuş gerçekten. Benimki de şakacı hadi hadi dilenme dilenci sevmeyiz diyor :))))

mantıklı aslında sahidim de var başka nasıl kanitlarim bilmiyorum geCen senede hamileydim bu zamanlar eşim en sonunda adamla konuştu eşim hamile sabah a kadar yyuyamiuor sabah da Eşinizin terlik sesleri inanılmaz rahatsız edici en azından terligini değiştirse alti yumuşak bi terlik giyse dedi eşi de tamam demiş ama kârının umrunda değil bi gün yine saat 6.30 terligine uyandım hala geziyor oDada sopa ile tik tık yaptım ve zıplamaya başladı terbiyesiz sur.....uk daha ne diyim ben şimdi yine basrollebasrollerde yönetim de bıktı çaresizlerdeyiz

oyun odası falan dediyse çok iyi ya. bence bir denemelisin. orda bakabiliyorsan bak. belki çok kolay olur senin için.

inşallah ne diyelim. bekliyorum

aa maşallah. 4 yaşında bir çocuk tabi ki anlatır aklı erer. ablası olması çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…