- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
Amin canim aminnn.Yaaa utanarak yaziyorum ki ben şanslı kesimdenim şukur ki hiç zorluk yaşamıyorum..yanlıs anlama özendirmek için demedim ama olur ya benim gibi olanlarda olur sadece bu durumunda normal olduğunu söyleyebilirim..Zaten ben sizin çektiklerinizi cekmemek için aylar öncesinden başladım panik olmaya çünku ben yemek sektöründeyim ve sürekli bu yemek kokularıyla içiceyim eğer bulantı vs yaşasaydım inan çalışamazdım..Amin allah razı olsun canım benim cümlemize inşallah suan kimse halınden memnun değil kimse bunu yıyorum sunuda yıyorum onuda yıyorum diyemıyo malesef herkes aynı durumda ınsallah 16. Hafta(max) itibariyle herkes sağlığına kavussunda durduramıyorum hep yiyorumlarla dolsun buralar. Biz cuma gunu 8 haftalık olucaz kalp atıs vs duyuldu . Kese etrafında kanama vardı azalmış progestana devam edıyorum. Başka da bişey yok halıme tabıkıde sukur edıyorum oğlumda ben sımdı bu haftalarda sürünüyordum günde 5/10 arası kusuyodum. 8. Hafta ıtıbarıylede ailemin yanına gecmıs 2,5 ay kadar felaket günler yaşamıstım. Döndüğümde hrsey nispeten daha ıyıdı en azından o hallerim bitmiş yatak döşekten kurtulmuş ılaclada olda yıyordum. Bakalım ne zaman bırakcak yakamızı... herkese hayırlı hamilelikler diliyor ve halime yeniden şükür diyorum .
Normal zamanı ben de 20 sine aldım randevu. 11+larda yani 12. Haftaya girince yapılıyor. Bazı arkadaşlar nedense erken davranmış.21-23 nisan arası yapılacak benim. geç mi acaba
Merak etme korkma da Allah'a emanet et inşallah bu sefer sağlıkla kucağımiza alacağızbenim ilki kendiliğinden düşmüştü ikinci hiç kalp atışı yoktu gelişmedi beni zehirlemeye başlamıştı kürtaj oldum üçüncü gelişimi durdu kndi kndine ilaçları kesince düştü ilk kez bunda duydum cok korkuyorum bunu da kaybetmek ıstemıorum
Hakikaten aynıymış durumumuz. Allah bir an evvel şu günlerimizi en az hasarla atlatmamızı sağlar inşallah. Bransın ne?Resmen kendimi okudum ya, ben de kpss madurlarindanim. Çalışmayı bırak kitapların olduğu odaya bile girmiyorum uzun zamandır. Halsizlik, yemekten tiksinme, ağlama krizleri.. dün hirkamin kemerini takamıyorum diye ağladım resmen. İnşallah 16.haftaya kadar biseyimiz kalmaz. Benim kayınpederim şart koydu evlenirken ya öğretmenlik yapar ya da çalışmaz diye. Resmen gözümün önünde uçuyor bir yıl. Elimden de bişey gelmiyor. Annem baskı yapıyor günde 1 saat çalışan diye. Yetmeyeceğini anlatamıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki.
Aynı dert bende de var bide yoksa giderken arabayı kenara çekip yol kenarıma kusma alışkanlığı oldu 2 gündür artık yanımda poşet taşıma vakti geldiGünaydın kizlar su sabahları ise kalkmak ne zor geliyor resmen kaziyarak kalkıyorum kendimi yataktan
ben doktora gıtmedım 12 haftam bıtmıstı o yuzden sanırımCanim oncelikle cok gecmis olsun Allah bu bebegini bagislasin sana saglicakla insallah. Ben biseyi anlamadim kalp atisini bile duymadigin bebek seni nasil zehirliyomuski. Cunku bende 8. Haftamdayken kalbi durmustu bana bisey olmadi. Doktorumda 12 haftadan onceki gebeliklerin zehirlemedigini soyledi. sende baska bi durummu vardi acaba
Ben normalde mide rahatsızlığı olan biriyim.ama hamileligim korktuğum gibi geçmiyor çok şükür.mide bulantısı ve iştahsızlık sürekli var ama geri çıkarma yokAmin canim aminnn.Yaaa utanarak yaziyorum ki ben şanslı kesimdenim şukur ki hiç zorluk yaşamıyorum..yanlıs anlama özendirmek için demedim ama olur ya benim gibi olanlarda olur sadece bu durumunda normal olduğunu söyleyebilirim..Zaten ben sizin çektiklerinizi cekmemek için aylar öncesinden başladım panik olmaya çünku ben yemek sektöründeyim ve sürekli bu yemek kokularıyla içiceyim eğer bulantı vs yaşasaydım inan çalışamazdım..
valla çok şükür benim daha okadar aşırı bulantılarım başlamadı sadece ağzımda bi değişik tat var sürekliBu bulantı ve kusma beni mahvediyor bir yandan okul bir yandan bunlar artık bulantısız zamanlar gelsin lütfen hayattan soğudum resmen
bende daha o kadar sıkıntılar yaşamadım çok şükürAmin canim aminnn.Yaaa utanarak yaziyorum ki ben şanslı kesimdenim şukur ki hiç zorluk yaşamıyorum..yanlıs anlama özendirmek için demedim ama olur ya benim gibi olanlarda olur sadece bu durumunda normal olduğunu söyleyebilirim..Zaten ben sizin çektiklerinizi cekmemek için aylar öncesinden başladım panik olmaya çünku ben yemek sektöründeyim ve sürekli bu yemek kokularıyla içiceyim eğer bulantı vs yaşasaydım inan çalışamazdım..
Süpeer Yanliz olmamak sevindiyor beni...valla çok şükür benim daha okadar aşırı bulantılarım başlamadı sadece ağzımda bi değişik tat var sürekli
bende daha o kadar sıkıntılar yaşamadım çok şükür
çok şükürrSüpeer Yanliz olmamak sevindiyor beni...
amiin inşallahi hoşgeldinMerhaba Allah nasip ederse , bende bebeğimi kasımda kucağıma alacağım. İnşallah hersey hayal ettigimiz gibi olur . Hepimize rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
İyiyim canim yarin kontrolüm var sabirsizlıkka yarını bekliyorum..Şuan hamileliğin keyfini cikartıyorum..Ya sen ve bebisin?çok şükürrsen nasılsın bebişin nasıl, nasıl gidiyor hayat
Ay ben kilo alıyorumBen de kusup geldim :) sabahları kusmak rahatlatır oldu.
Ayrıca 67 kiloya inmişim 73le hamileydim. İdeal kilom da 61 sevindem mi üzülsem mi bilemedim. O kadar spor yap yemeye dikkat et kilo verememiştim. Hamileyken vereceğim hiç aklıma gelmezdi.
bizde iyiyiz şuanlık çok şükür ara ara ağrılarım oluyo ama sanırım idrar yolu enfeksiyonumdan oluyo o doktrum öyle demiştiİyiyim canim yarin kontrolüm var sabirsizlıkka yarını bekliyorum..Şuan hamileliğin keyfini cikartıyorum..Ya sen ve bebisin?
Aaaa is stresi ayri canım o sagolsun hamile oldugumuzu unutturuyor..Bu arada bende kilo aldim hemde daha simdiden 4 kg..Vitaminler falanda mi yapiyor acaba ya..Bide tabi herseyi yiyebiliyorum e hamileyim diye sınirda yok..Sonumuz ne olacak kim bilir.Ay ben kilo alıyorum
bizde iyiyiz şuanlık çok şükür ara ara ağrılarım oluyo ama sanırım idrar yolu enfeksiyonumdan oluyo o doktrum öyle demişti
iş stresti ve insanlarla uğraşma derdi olmasa bende sanırım keyfini çıkarıcam ama şuan herzamanki ben gibiyim hiç bi farkım yok
kaç kiloyla kalıp kaç oldun canım ben 2 kg almışım. 63 küsür ile hamile kalmıştım. bu hafta çok sapıttım eşimle kavgalıyız diye hep hazır şeylere kaçtım yemek yemiyo o diye. toparlamam lazımAaaa is stresi ayri canım o sagolsun hamile oldugumuzu unutturuyor..Bu arada bende kilo aldim hemde daha simdiden 4 kg..Vitaminler falanda mi yapiyor acaba ya..Bide tabi herseyi yiyebiliyorum e hamileyim diye sınirda yok..Sonumuz ne olacak kim bilir.
Ben tup bebekle hamile kaldim o sürecte zaten başladim kilo almaya benim normal kilom 56-57 iken 59 la hamile kaldim sim 63 üm..Amaaaan bırak kocana takilmayı onlar öyleler ne anlar senin halinden..Sen meyveni,kuruyemisini eksik etme..Gerci ilk 3 ay beslenme cok onemli degilmis o yuzden korkma..Sadece dikkat et tabi..kaç kiloyla kalıp kaç oldun canım ben 2 kg almışım. 63 küsür ile hamile kalmıştım. bu hafta çok sapıttım eşimle kavgalıyız diye hep hazır şeylere kaçtım yemek yemiyo o diye. toparlamam lazım
benim vücudum kilo almaya çok meyelli ama 4 sene önce 20 kg vermiştim evlenince 6 kg aldım o rahatlıktan. şimdide gidiyorum böyle gidersem tutamamda kendimiBen tup bebekle hamile kaldim o sürecte zaten başladim kilo almaya benim normal kilom 56-57 iken 59 la hamile kaldim sim 63 üm..Amaaaan bırak kocana takilmayı onlar öyleler ne anlar senin halinden..Sen meyveni,kuruyemisini eksik etme..Gerci ilk 3 ay beslenme cok onemli degilmis o yuzden korkma..Sadece dikkat et tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?