2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canim aminnn.Yaaa utanarak yaziyorum ki ben şanslı kesimdenim şukur ki hiç zorluk yaşamıyorum..yanlıs anlama özendirmek için demedim ama olur ya benim gibi olanlarda olur sadece bu durumunda normal olduğunu söyleyebilirim..Zaten ben sizin çektiklerinizi cekmemek için aylar öncesinden başladım panik olmaya çünku ben yemek sektöründeyim ve sürekli bu yemek kokularıyla içiceyim eğer bulantı vs yaşasaydım inan çalışamazdım..

Merak etme korkma da Allah'a emanet et inşallah bu sefer sağlıkla kucağımiza alacağız

Hakikaten aynıymış durumumuz. Allah bir an evvel şu günlerimizi en az hasarla atlatmamızı sağlar inşallah. Bransın ne?

Günaydın kizlar su sabahları ise kalkmak ne zor geliyor resmen kaziyarak kalkıyorum kendimi yataktan
Aynı dert bende de var bide yoksa giderken arabayı kenara çekip yol kenarıma kusma alışkanlığı oldu 2 gündür artık yanımda poşet taşıma vakti geldi

ben doktora gıtmedım 12 haftam bıtmıstı o yuzden sanırım

Ben normalde mide rahatsızlığı olan biriyim.ama hamileligim korktuğum gibi geçmiyor çok şükür.mide bulantısı ve iştahsızlık sürekli var ama geri çıkarma yok

Bu bulantı ve kusma beni mahvediyor bir yandan okul bir yandan bunlar artık bulantısız zamanlar gelsin lütfen hayattan soğudum resmen
valla çok şükür benim daha okadar aşırı bulantılarım başlamadı sadece ağzımda bi değişik tat var sürekli
bende daha o kadar sıkıntılar yaşamadım çok şükür

Ay ben kilo alıyorum
İyiyim canim yarin kontrolüm var sabirsizlıkka yarını bekliyorum..Şuan hamileliğin keyfini cikartıyorum..Ya sen ve bebisin?
bizde iyiyiz şuanlık çok şükür ara ara ağrılarım oluyo ama sanırım idrar yolu enfeksiyonumdan oluyo o doktrum öyle demişti
iş stresti ve insanlarla uğraşma derdi olmasa bende sanırım keyfini çıkarıcam ama şuan herzamanki ben gibiyim hiç bi farkım yok

Aaaa is stresi ayri canım o sagolsun hamile oldugumuzu unutturuyor..Bu arada bende kilo aldim hemde daha simdiden 4 kg..Vitaminler falanda mi yapiyor acaba ya..Bide tabi herseyi yiyebiliyorum e hamileyim diye sınirda yok..Sonumuz ne olacak kim bilir.

kaç kiloyla kalıp kaç oldun canım ben 2 kg almışım. 63 küsür ile hamile kalmıştım. bu hafta çok sapıttım eşimle kavgalıyız diye hep hazır şeylere kaçtım yemek yemiyo o diye. toparlamam lazım

Ben tup bebekle hamile kaldim o sürecte zaten başladim kilo almaya benim normal kilom 56-57 iken 59 la hamile kaldim sim 63 üm..Amaaaan bırak kocana takilmayı onlar öyleler ne anlar senin halinden..Sen meyveni,kuruyemisini eksik etme..Gerci ilk 3 ay beslenme cok onemli degilmis o yuzden korkma..Sadece dikkat et tabi..

benim vücudum kilo almaya çok meyelli ama 4 sene önce 20 kg vermiştim evlenince 6 kg aldım o rahatlıktan. şimdide gidiyorum böyle gidersem tutamamda kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…