2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben hamileligin tadini cikarabilecek bir durumda degilim suan. Herseyden tiksiniyorum zorla iki lokma yiyorum onuda kusuyorum. Bogazimdan kan geliyor artik. Oglumla ilgilenmeyi birak sarilamiyorum bile cocuga. Ilk gebeligim de boyleydi buda boyle ikinci kolay olsa bari diyor insan. Ama olmayinca olmuyor . Allah saglik versin yawrularima ama cok zor. 3 gun sonra raporum bitio ise nasil gidicem kara kara düşünüyorum

Cok zor canim isin gecmis olsun ins bir an evvel atlatirsin bu donemleri bendede yedigim bi avuc seyi bile cikariyorum malesef

Kizlar aklimda deli sorular olaki bisey oldu bebege karnimizda ozaman bu mide bulantilari kasik agrilari bel agrilari kesilirmi cok merak ediyorum ya hergun dr a gitmek istiyorum

Ahh bende diyorum ki bunu bir ben mi yaşıyorum. Ne katlanılmaz bir acıymış bu. 1 haftadır vardı bende ama son 3 gündür yatağa yattığım anda sanki bacağım dönmüşte yerinden çıkmış gibi bir hisle yaşadığım o acı. Artık titriyorum acıdan. Sonra ilginç bi şekilde yatağın uç kısmına oturup üst gövdemi öne doğru hafif eğersem 1 dk içinde sanki bişey yerine oturuyor ve şıp diye geçiyor. Yarabbi sen şifa ver. Yatağa yatmaya korkuyorum artık. Bugün doktor kontrolüm var ona sorucam bakalım.

selam kızlar bende geldim aranıza şuan 7+2 gebeliğim geçen hafta kontrole gittiğimde miniğimin kalp atışlarını duydum 10 gün sonra yeniden çağırdı. nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
Hoşgeldin canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım emziriyor musun sende?

amin cnm inşallah hepimize nasip etsin nasılsınız nasıl gecıyor hamılelık
çok şükür mide ekşimesi olmasa başka şuanlık derdim yok benim, senin nasıl geçiyor hamilelik

kızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış, kasık ağrımın çoğunu o yapıyormuş meğer evlenmeden önce bilmezdim enfeksiyonu, ilk balayı sistiti olmuştum havuzdan kapmıştım virüsü, şimdi neyden bilmem. perşembe sonuçlarım çıkıcak ona göre doktor ilaç yazıcakmış

benimde ekşime ve bulantı war devamlı sigarayı da bugün itibari ile bırakmış bulunmaktayım inşallah dönüşü olmadan bitirecem bu olayı

Öyleymis evet bende sevinmistim ama beklicez biraz daha sabirla :)

canım.ayni şeyi ben de yaşıyorum. özellikle sag tarafima yatınca.sol tarafim segiriyo bence bebek o :)
keske bebek olsa ama degilmis cok arastirdim. zaten hamileligimde belirti yasamiyorum ancak doktora gidip gördügüm zaman inanabiliyorum. Hareketlenseydi artik bende kendimi hamile gibi hissetseydim bian once sabirsizlaniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…