inss cnmmHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inss cnmmHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah :)
Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Jeli doktorum 8.haftaya kadar kullan dedi.siz ne kadar kullanacaksınız.genelde 3.aya kadar kullandirmis doktorlar benimki biraz erken biriktiriyor gibi geldi demerhaba kızlar, kasım ayinin ilk annelerinden olduğum icin yaşadığınız cok şeyi ben de tecrübe ettim geçirdim. mesela halsizlik yasayan arkadaslar benim bu hafta haksızlığın geçti. simdi kendimi daha iyi hissediyorum.üşüyen arkadaşlar ben de hala akşamları cok üşüyorum. battaniyeyle oturuyorum hepimize olduğuna gore normal bi sey. akıntısı olan arkadaşlar jel falan kullanmasa bile kırmızı olmadığı surece normalmiş. ben jel kullanıyorum fosur fosur akıntım var bi ara ped koymayı bile düşündüm. benim bebişim de ultrasonda 6 gün onde cikiyor ve çarşamba ultrasonda resmen içimde zipliyordu :) baya hareketli bi bebek olacak sanırım. 17 nisanda randevumuz var ikili test hafta aralığı olduğu icin gidince yaptırabilirim ama cok kararsizim tüp bebekle hamile kaldim bi sorun çıksa aldırır miyim ? bilemiyorum aldırmam galiba. hala cok kararsizim doktorumla istişare edip öyle karar vericem. bir de gobus çıkanlar icin söylüyorum ilk hamileliğim gündüz bi sey yok aksam öyle bir şişiyorum ki görseniz 6 aylık :)
hahaha ayniyiz seninle yaa ama benim halsizligik hala gecmedi akintimda var sari seklinde seklinde doktor nornal deedi enfeksiyon falan yokmus 8+4te benimkide ellerini bacaklarini oynatiyordu ikili testi bende yaptirirmiyim blmyrum sali gunu kontrolum var ense kalinligina falan bakicak doktor umarim bir sorun cikmaz sonrasinda beraber karar vericez ikiliyi benimkide asilamayla oldu tabiki bi negatif tup ebebk sonrasinda birsey ciksa bende aldirirmiyim bilmiyorum rabbim kimseyi ikilemde birakmasin insaallahmerhaba kızlar, kasım ayinin ilk annelerinden olduğum icin yaşadığınız cok şeyi ben de tecrübe ettim geçirdim. mesela halsizlik yasayan arkadaslar benim bu hafta haksızlığın geçti. simdi kendimi daha iyi hissediyorum.üşüyen arkadaşlar ben de hala akşamları cok üşüyorum. battaniyeyle oturuyorum hepimize olduğuna gore normal bi sey. akıntısı olan arkadaşlar jel falan kullanmasa bile kırmızı olmadığı surece normalmiş. ben jel kullanıyorum fosur fosur akıntım var bi ara ped koymayı bile düşündüm. benim bebişim de ultrasonda 6 gün onde cikiyor ve çarşamba ultrasonda resmen içimde zipliyordu :) baya hareketli bi bebek olacak sanırım. 17 nisanda randevumuz var ikili test hafta aralığı olduğu icin gidince yaptırabilirim ama cok kararsizim tüp bebekle hamile kaldim bi sorun çıksa aldırır miyim ? bilemiyorum aldırmam galiba. hala cok kararsizim doktorumla istişare edip öyle karar vericem. bir de gobus çıkanlar icin söylüyorum ilk hamileliğim gündüz bi sey yok aksam öyle bir şişiyorum ki görseniz 6 aylık :)
ben jel degil ama progestoren iceren bi hap kullabiyrodum asilamayla odlu benimkide 7.haftada birakmami soyeldi doktor bende senin gibi 3.aya kadar kullaniyorlar dedim bebek kendiside salgiliyormjs artik gerek yok dedi oyuzdenBen de tüp bebek ile hamile kaldım. Jeli doktorum 8.haftaya kadar kullan dedi.siz ne kadar kullanacaksınız.genelde 3.aya kadar kullandirmis doktorlar benimki biraz erken biriktiriyor gibi geldi de
Ben heyecandan soramamistim bebisi görünce.çok teşekkür ederimben jel degil ama progestoren iceren bi hap kullabiyrodum asilamayla odlu benimkide 7.haftada birakmami soyeldi doktor bende senin gibi 3.aya kadar kullaniyorlar dedim bebek kendiside salgiliyormjs artik gerek yok dedi oyuzden
canım bana bi zaman vermedi. verdikleri kâğıtta da bırakmamız söylenene kadar kullanın yaziyo. ben geçen ay başka bir doktora.gitmiştim o yüzden jel hala kullanıyorum 10 gün sonra kontrolde bıraktırır inşallah cok sıkıldımBen de tüp bebek ile hamile kaldım. Jeli doktorum 8.haftaya kadar kullan dedi.siz ne kadar kullanacaksınız.genelde 3.aya kadar kullandirmis doktorlar benimki biraz erken biriktiriyor gibi geldi de
Allah hayırlısını versin. Sağlıklı hayırlı akilli fikirli evlatlar nasip etsinhahaha ayniyiz seninle yaa ama benim halsizligik hala gecmedi akintimda var sari seklinde seklinde doktor nornal deedi enfeksiyon falan yokmus 8+4te benimkide ellerini bacaklarini oynatiyordu ikili testi bende yaptirirmiyim blmyrum sali gunu kontrolum var ense kalinligina falan bakicak doktor umarim bir sorun cikmaz sonrasinda beraber karar vericez ikiliyi benimkide asilamayla oldu tabiki bi negatif tup ebebk sonrasinda birsey ciksa bende aldirirmiyim bilmiyorum rabbim kimseyi ikilemde birakmasin insaallah
Bi test daha vardı aNti kardiyolopin gibi birşeydi geçmiş zaman inan hatırlayamıyorum, eğer o test pozitif çıkarsa bizi de etkiliyordu pihtilasma. Yani kalp krizi felç riskinin artiyomus. Ama tabi kesin olacak diye de bişey yok demişti dr. Negatifse sorun yok. Eski testlerimi bulabilirsem bir bakayım.
Baya olmuş canım sen kullanali. Bakalım 8 gün sonra ben de başka bir doktora gitcem sorcam onacanım bana bi zaman vermedi. verdikleri kâğıtta da bırakmamız söylenene kadar kullanın yaziyo. ben geçen ay başka bir doktora.gitmiştim o yüzden jel hala kullanıyorum 10 gün sonra kontrolde bıraktırır inşallah cok sıkıldım
Benim Dr dedi şu içemiyorum onu iç ben bi de çay için kaynayan şu ıĺıkken iciyordom Maden suyu zaten çok da faydalı inşallah tez vakitte bu bulantilar geçer; )Kızlar ben bulantilarinfan dolayı su icemiyordum ya çareyi doğal maden suyunda buldum.Hem bulantima iyi geliyor hem de susuzlugumu gideriyor.Ustelik internette bı zararı yok diye okudum.Yine de yarın bı doktora soracagim
Su an gunde iki tane jel kullaniyorum. Sonra 1 e dusururuz demisti dr. Clexan i biraktirdi. Bayaa rahatladim.Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Jeli doktorum 8.haftaya kadar kullan dedi.siz ne kadar kullanacaksınız.genelde 3.aya kadar kullandirmis doktorlar benimki biraz erken biriktiriyor gibi geldi de
canim bende rahmin orda sanki segirme hissediyor gibiyim bakalim haftaya doktora gdecegim insaallah cinsiyeti soylerr bende cok midem sis kilo almadim ama karnim sisSelam kızlar
Mesajları pek okuyamıyorum çünkü ben girene kadar en az 10-15 sayfa gitmiş oluyor
Nasıl gidiyo hamilelik benim bi midem Şişki sormayın şimdiden herkes 6 aylık felan sanıyo ilgi gösteriyorlar
Bebeğin hareketlerini hissedenler var mı ben sanki bişeyler hissediyorum
Birde kızlar cinsiyeti öğrenen oldumu şimdiye kadar 10. Haftada öğreniliyor diye duydum
Bunu duyduğuma sevindim o zaman gönül rahatlığıyla icebilirimBenim Dr dedi şu içemiyorum onu iç ben bi de çay için kaynayan şu ıĺıkken iciyordom Maden suyu zaten çok da faydalı inşallah tez vakitte bu bulantilar geçer; )
Bende kilo almadım ama midem okadar şişki göbek deliğimi görmüyorum benim kontrolümde pazartesi bakalım ne diyecek drcanim bende rahmin orda sanki segirme hissediyor gibiyim bakalim haftaya doktora gdecegim insaallah cinsiyeti soylerr bende cok midem sis kilo almadim ama karnim sis
inss iyidir bebislerimizzBende kilo almadım ama midem okadar şişki göbek deliğimi görmüyorum benim kontrolümde pazartesi bakalım ne diyecek dr
Bende oğlumu 10. Haftasında öğrenmiştim erkek gibi ama kesin bir şey diyemem demişti 14. Haftada yüzde 70 erkek demiştiBenim oğlumda 11. Haftada öğrendim erkekler erken öğreniliyor galiba