2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım canım benimm yaşadıkların çok hüzünlendirdi beni. kıyamam neler yaşamışsın. Bak ama ne güzel miniğini duymuşşun. Bu tüm yaşadıklarını unuttursun sana. dualarım seninle. sağlıkla al meleğini inşallah kucağına.
Ben iyiyim canım sağol çok güzel yazmışsın. pıhmtılaşma sorunun var mı test yapalım demişti doktırum 15 gün önce (kalbi duran bebeğim olduğu için daha önceden.) dün onların da sonucu çıkmış. orta seviye pozitif çıktı. Beliki bir önceki düşüğüm ondan oldu. ha bir daha düşünür müyüm sanırım kapattık defteri.ki biz ne zaman karar versek o ay hamile kaldım.Eminim yine bir dahaki ay istesek yine kalacağım. Ama gelişmiyo bebelerim. Biz eşimle bu defa son diyerek bu işe karar vermiştik. Dün de bu da olmadıysa olmuyordur zorlamaya gerek yok dedi. sen çok yıpranıyorsun , kıyamıyorum sana, inan ben de sessizce yıpranıyorum dedi. Bu beni mahvetti. ona çok ağladım.

Selam kızlar nasılsınız.
Halsizlikten bi hal oldum bu gün ya
Kafamı kaldırıp gözümü açamıyom heryer heryerde iş güç dolu ama derman yok..

Herkese iyi dilekleriiçin çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. Zira benim gebeliğimi kimse bilmiyordu henüz. Kimseyle paylaşamadığım için. O da bana çok sıkıntı veriyor. Salı günü inşallah kürtajı da atlattığımda daha iyi olacağım . Sevgiler herkese..

Beni de ağlattın çok etkilendim yazdıklarından rabbim kalbine göre versin sevgiler.

Kiz annenin guzelligini alirmis oglan guzellestirirmis ben oglumda degismemistim hic acama simanmi degisiyo canim
Ay olur mu dersin
Canım ilk bebeğimi kaybettim 12. Haftada o yüzden her gidişte bir gerginlik var bunda yine kese etrafında kanama var korkuyorum Dr. Haftada bir gidiyoruz Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder insallah
Anladım canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bizde kontrolden dönüyoruz kızlar aklım çıktı gitti o 2 3 dk yı hayatım boyunca unutamam sanırım. Kese gözüktü bebiş gözüktü ve kalp atışı yok. Doktorun yüzü değişti okdar korktum ki sonra minicik minnacık bişey oradan göz kırptı doktor sonra korkuttu beni hınzır ama maşallah gümbür gümbür sesi dedi dinletti. Oysaki ses kaydı ve video alacaktım ama o an hepsi aklımdan uçtu gitti
Çok şükür bizde duyduk sesini ama idrar yollarmda enfeksiyon varmış 3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole ve tahlil istedi yaptırdık hemen

Ya bende öleydim ilkinde ama simdi 6 aylik gibiyim icimede cekemiyorum tuhaf oluyo insan millet dicek gormemis gibi gobegini cikarmis geziyo daha dun hamile kaldi dicekler
Ay kızlar benim ilk gebeliğim ama benimde çıktı karnım acaba şişkinlik mi çünkü daha bu haftalarda hiç normal değil.benre göbeğimi içe çekmekten bir hak oluyorum

Inşallah canım inşallah. Dileyip isteyen herkes sağlıcakla alsın kucağına bebeklerini. Ama pes etmek yok maddi manevi gücümüz yettiğince devam. Nasipte varsa elbet birgün gelecek. Dinlenin biraz bak ne guzel karar verdiğiniz zaman gebelik oluyormuş, o ay kan sulandiricilar kullanirsin daha güzel tutunur bebis daha güzel beslenir. Inanıyorum. ..

Hep olumlu düşün ve vazgeçme kan pıhtılaşmasının çözümü var Allah başka dert vermesin.

Amin canı. tabi zaman herşeyin ilacı. şimdi kafalarımız bir dünya . yalnız bişey kafama takıldı. araştıracağım doktora sormadım. bilgim de yok. bu kan pıhtılaşmasının gebeliğindışında bize bir zamarı yok mu?

Canım illaki tedavisi vardır yokmudur. Öyle deneseniz, rabbim kalbindekini ömrüne hayırlı olarak versin inşallaah gerçekten yürekten istiyorum bunu. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

canımsın ya allah razı olsun canım . bakalım zaman herşeyin ilacı diyorum, sadece zamana ihiacımzı var.

Hayır canım gebeliğe bağlı oluşuyor benim ablamda var,her gün iğne vurunuyor.

Bi test daha vardı aNti kardiyolopin gibi birşeydi geçmiş zaman inan hatırlayamıyorum, eğer o test pozitif çıkarsa bizi de etkiliyordu pihtilasma. Yani kalp krizi felç riskinin artiyomus. Ama tabi kesin olacak diye de bişey yok demişti dr. Negatifse sorun yok. Eski testlerimi bulabilirsem bir bakayım.

merhaba kızlar, kasım ayinin ilk annelerinden olduğum icin yaşadığınız cok şeyi ben de tecrübe ettim geçirdim. mesela halsizlik yasayan arkadaslar benim bu hafta haksızlığın geçti. simdi kendimi daha iyi hissediyorum.üşüyen arkadaşlar ben de hala akşamları cok üşüyorum. battaniyeyle oturuyorum hepimize olduğuna gore normal bi sey. akıntısı olan arkadaşlar jel falan kullanmasa bile kırmızı olmadığı surece normalmiş. ben jel kullanıyorum fosur fosur akıntım var bi ara ped koymayı bile düşündüm. benim bebişim de ultrasonda 6 gün onde cikiyor ve çarşamba ultrasonda resmen içimde zipliyordu :) baya hareketli bi bebek olacak sanırım. 17 nisanda randevumuz var ikili test hafta aralığı olduğu icin gidince yaptırabilirim ama cok kararsizim tüp bebekle hamile kaldim bi sorun çıksa aldırır miyim ? bilemiyorum aldırmam galiba. hala cok kararsizim doktorumla istişare edip öyle karar vericem. bir de gobus çıkanlar icin söylüyorum ilk hamileliğim gündüz bi sey yok aksam öyle bir şişiyorum ki görseniz 6 aylık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…