Ahh canım Allah sabir versin. Ne desem bos biliyorum. Inşallah bunları unutturan bi bebis geliverir hemen arkasından. Nolur çok yıpratma kendini. Duamizi edip hayirlisini dilemekten baska bi çaremiz yok.
Bak ben biraz ayrıntıya gireyim kendim hakkında. 10 senelik evliyim. Yaşım 36. Düsüklerim oldu, sonrasinda pihtilasma çıktı. Tamam sorun çözüldü derken bu sefer de Allah nasip etmedi. Asilama tedavileri yapıldı sonra en son tup bebek. Bu arada amh degerim de cok dusuk çıktı. Yani yumurta rezervim hızla azalıyordu. Ah bu testin sonucunu ogrendigimde dunyalar basima yikilmisti. Daha 33 yasindaydim ve yumurtalarim bitmek üzereydi anlatamam o duyguyu. Hatta tup bebek tedavisi sirasinda doktoruma " hocam çok endişeliyim yumurtalarım yaşlı inşallah tutunurlar saglikli ilerlerler" falan dedim her seferinde. O da "herşeyin bi zamanı var, 10 larca sağlıklı yumurta topladığımız kadınlarda bile bazen gebelik olusmayabiliyor, iyi düşün iyi olsun inşallah " derdi.
Malum dün ben de gittim doktora. 7+3 olmuştum hesaplara göre. Yatarken masaya "valla hocam hiç umudum yok embriyo gelişimini durdurdu sanirim" dedim. O da "bazen olabiliyor evet" derken bi bakti "e bunun kalbi atıyor" dedi. 15 gündür kese boş mu, yolk kesesi büyük mü, kalbi atacak mi derken, bak dile kolay, tam 10 yıl sonra Allah bu bebisi nasip etti bize. 6+1 lik cikti ölçümlerde. Tabi yolun cok başındayız, insallah dileyip isteyen herkes gibi ben de saglicakla kucagima alirim ama icimde hep bir korku. Hatta torch testlerinden cmv igg pozitif cikti, oyle olunca pazartesi cmv igm testi istedi, onun negatif cikmasi gerekmiş, yoksa bebise zarari olurmuş bu virüsün. Allah korusun gebeligi sonlandirabiliyorlarmis terslik olusa. Yani diyecegim şu ki; hersey Allahtan, hersey onun takdiri, O ol dedi mi herşey tastamam oluverir ama yine de çok yipratiyoruz kendimizi, suçlu arıyoruz dönüp dolaşıp kendimize saldiriyoruz. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Dileyip isteyen herkese allah sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.
Beni de ağlattın çok etkilendim yazdıklarından rabbim kalbine göre versin sevgiler.Canım canım benimm yaşadıkların çok hüzünlendirdi beni. kıyamam neler yaşamışsın.Bak ama ne güzel miniğini duymuşşun. Bu tüm yaşadıklarını unuttursun sana. dualarım seninle. sağlıkla al meleğini inşallah kucağına.
Ben iyiyim canım sağol çok güzel yazmışsın. pıhmtılaşma sorunun var mı test yapalım demişti doktırum 15 gün önce (kalbi duran bebeğim olduğu için daha önceden.) dün onların da sonucu çıkmış. orta seviye pozitif çıktı. Beliki bir önceki düşüğüm ondan oldu. ha bir daha düşünür müyüm sanırım kapattık defteri.ki biz ne zaman karar versek o ay hamile kaldım.Eminim yine bir dahaki ay istesek yine kalacağım. Ama gelişmiyo bebelerim. Biz eşimle bu defa son diyerek bu işe karar vermiştik. Dün de bu da olmadıysa olmuyordur zorlamaya gerek yok dedi. sen çok yıpranıyorsun , kıyamıyorum sana, inan ben de sessizce yıpranıyorum dedi. Bu beni mahvetti. ona çok ağladım.
canımmmm sağolasın. Amin hepimizn inşallah..Beni de ağlattın çok etkilendim yazdıklarından rabbim kalbine göre versin sevgiler.
Ay olur mu dersinKiz annenin guzelligini alirmis oglan guzellestirirmis ben oglumda degismemistim hic acama simanmi degisiyo canim
Anladım canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanım ilk bebeğimi kaybettim 12. Haftada o yüzden her gidişte bir gerginlik var bunda yine kese etrafında kanama var korkuyorum Dr. Haftada bir gidiyoruz Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder insallah
Ay kızlar benim ilk gebeliğim ama benimde çıktı karnım acaba şişkinlik mi çünkü daha bu haftalarda hiç normal değil.benre göbeğimi içe çekmekten bir hak oluyorumYa bende öleydim ilkinde ama simdi 6 aylik gibiyim icimede cekemiyorum tuhaf oluyo insan millet dicek gormemis gibi gobegini cikarmis geziyo daha dun hamile kaldi dicekler
Canım illaki tedavisi vardır yokmudur. Öyle deneseniz, rabbim kalbindekini ömrüne hayırlı olarak versin inşallaah gerçekten yürekten istiyorum bunu. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içincanımmmm sağolasın. Amin hepimizn inşallah..
Inşallah canım inşallah. Dileyip isteyen herkes sağlıcakla alsın kucağına bebeklerini. Ama pes etmek yok maddi manevi gücümüz yettiğince devam. Nasipte varsa elbet birgün gelecek. Dinlenin biraz bak ne guzel karar verdiğiniz zaman gebelik oluyormuş, o ay kan sulandiricilar kullanirsin daha güzel tutunur bebis daha güzel beslenir. Inanıyorum. ..Canım canım benimm yaşadıkların çok hüzünlendirdi beni. kıyamam neler yaşamışsın.Bak ama ne güzel miniğini duymuşşun. Bu tüm yaşadıklarını unuttursun sana. dualarım seninle. sağlıkla al meleğini inşallah kucağına.
Ben iyiyim canım sağol çok güzel yazmışsın. pıhmtılaşma sorunun var mı test yapalım demişti doktırum 15 gün önce (kalbi duran bebeğim olduğu için daha önceden.) dün onların da sonucu çıkmış. orta seviye pozitif çıktı. Beliki bir önceki düşüğüm ondan oldu. ha bir daha düşünür müyüm sanırım kapattık defteri.ki biz ne zaman karar versek o ay hamile kaldım.Eminim yine bir dahaki ay istesek yine kalacağım. Ama gelişmiyo bebelerim. Biz eşimle bu defa son diyerek bu işe karar vermiştik. Dün de bu da olmadıysa olmuyordur zorlamaya gerek yok dedi. sen çok yıpranıyorsun , kıyamıyorum sana, inan ben de sessizce yıpranıyorum dedi. Bu beni mahvetti. ona çok ağladım.
Hep olumlu düşün ve vazgeçme kan pıhtılaşmasının çözümü var Allah başka dert vermesin.Canım canım benimm yaşadıkların çok hüzünlendirdi beni. kıyamam neler yaşamışsın.Bak ama ne güzel miniğini duymuşşun. Bu tüm yaşadıklarını unuttursun sana. dualarım seninle. sağlıkla al meleğini inşallah kucağına.
Inşallah canım inşallah. Dileyip isteyen herkes sağlıcakla alsın kucağına bebeklerini. Ama pes etmek yok maddi manevi gücümüz yettiğince devam. Nasipte varsa elbet birgün gelecek. Dinlenin biraz bak ne guzel karar verdiğiniz zaman gebelik oluyormuş, o ay kan sulandiricilar kullanirsin daha güzel tutunur bebis daha güzel beslenir. Inanıyorum. ..
haklısın canım amin. tabiki mutkaka var. bakalım zmana herşeyin ilacıHep olumlu düşün ve vazgeçme kan pıhtılaşmasının çözümü var Allah başka dert vermesin.
Canım illaki tedavisi vardır yokmudur. Öyle deneseniz, rabbim kalbindekini ömrüne hayırlı olarak versin inşallaah gerçekten yürekten istiyorum bunu. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Hayır canım gebeliğe bağlı oluşuyor benim ablamda var,her gün iğne vurunuyor.Amin canı. tabi zaman herşeyin ilacı. şimdi kafalarımız bir dünya . yalnız bişey kafama takıldı. araştıracağım doktora sormadım. bilgim de yok. bu kan pıhtılaşmasının gebeliğindışında bize bir zamarı yok mu?
Bi test daha vardı aNti kardiyolopin gibi birşeydi geçmiş zaman inan hatırlayamıyorum, eğer o test pozitif çıkarsa bizi de etkiliyordu pihtilasma. Yani kalp krizi felç riskinin artiyomus. Ama tabi kesin olacak diye de bişey yok demişti dr. Negatifse sorun yok. Eski testlerimi bulabilirsem bir bakayım.Amin canı. tabi zaman herşeyin ilacı. şimdi kafalarımız bir dünya . yalnız bişey kafama takıldı. araştıracağım doktora sormadım. bilgim de yok. bu kan pıhtılaşmasının gebeliğindışında bize bir zamarı yok mu?
sali gunu benim canim 10+4ken gidicdmKızlar ikili tarama test tarihleriniz belli mi? Benim 26 nisan 11 hafta 5 günlük oluyor o zaman.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah :)sali gunu benim canim 10+4ken gidicdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?