2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde de aynı durum var poposunun bez gelen kısmı da aynı şekilde doktora gitmek de istemedim bi çözüm bulursanız banada yazarmisiniz
Doktorumuzla gorustuk biz hergun banyo bide soguk sıkım hindistancevizi yagi dedi biz zten hergun banyo yapioruz ama hindistancevizi yagini alacağım inslah ise yarar

Kizlar bu arada kizim 3 4 gundur huy degistirdi surekli bagirma kndini yere atma yalandan aglama 2 yas sendromu denilen sey bu mu ne yapmam gerekio tecrubeli anneler lutfen yardim edin 4 gundur sinirlerimiz bozuldu sakin kalmaya calisioruz ama bu 2 yas sendromu ise ne zmn biter

Kizlar bu arada kizim 3 4 gundur huy degistirdi surekli bagirma kndini yere atma yalandan aglama 2 yas sendromu denilen sey bu mu ne yapmam gerekio tecrubeli anneler lutfen yardim edin 4 gundur sinirlerimiz bozuldu sakin kalmaya calisioruz ama bu 2 yas sendromu ise ne zmn biter
1 sene 1,5 sene kadar sürebilir
Zararı olmayan şeylere hayır dememeye çalışın
Gerçekten hayır demen gerektiği tehlikeli durum vs olursa hayır diyip bi süre ağlamasına tahammül etmek gerekiyor.
Özgürleşme çabaları içinde kendileri, o yüzden mümkün olduğunca sakin kalıp çocukla inatlaşmamak lazım

Buldum gece gündüz çıplak geziyor :) sadece bezle
Bizimki de sadece atletle geziyor ama gene isilik bezin lastik yerleri bile isilik
1 sene 1,5 sene kadar sürebilir
Zararı olmayan şeylere hayır dememeye çalışın
Gerçekten hayır demen gerektiği tehlikeli durum vs olursa hayır diyip bi süre ağlamasına tahammül etmek gerekiyor.
Özgürleşme çabaları içinde kendileri, o yüzden mümkün olduğunca sakin kalıp çocukla inatlaşmamak lazım
1 1 bucuk sene mi 😲 allahm sabir versin bize o zaman hayir dememek mumkun deil ki benim kiza her yere tirmaniyor cikiyor gunde kac kere annecim dikkat et bisey olacak dediğimi bilmiyorum sayamiyorum ciglik atip bagirmasi yalandan aglamasini hic söylemiyorum bile

Kizlar memeyi azaltarak biraktirmak istiyorum. Artik emzirmek hic keyif vermiyor oyle uzun ve sik emiyoki daraliyorum artik. Hele geceleri saat basi kalkiyo ve kesinlikle memesiz uyumuyo. Hicbi sekilde oyalayamiyorum meme dedim mi illa emecek. Beni cok yordu bu durum. Sinirlerim lackalasti
Iki gecedir agliyorum artik her emzirdigimde. Hamileyken cok istemistim emmesini cok sukur emdi. Nankorluk mu yapiyorum diyorum ama gercekten cok darladi bu meme sevdasi. Azaltarak birakacak gibi de degil. Biseyler surup onu uzmekte istemiyorum. Napicam gercekten cok uzuluyorum
Ay resmen beni tarif ettin tüm cümlelerinle.
ama bende dayanamıyorum artık. Kurban bayramında bıraktırmayı düşünüyorum. Böyle yazınca da kalbime sızı giriyo ama biyere gitmek birisinin gelmesi tamamen zulüm olmaya başladı. Eve birisi gelirse kesinlikle memeden ayrılmıyo. Bi yere gidersekte öyle.. ne oyun oynuyo ne bişey yapıyo. Geceleri en az 3 kez uyanıyo2 kez uyanırsa oh güzel uyudum diyorum. Hele sabaha karşı 15 dk da bir emiyo uykuya devam etmek için

Bizimki de sadece atletle geziyor ama gene isilik bezin lastik yerleri bile isilik

1 1 bucuk sene mi 😲 allahm sabir versin bize o zaman hayir dememek mumkun deil ki benim kiza her yere tirmaniyor cikiyor gunde kac kere annecim dikkat et bisey olacak dediğimi bilmiyorum sayamiyorum ciglik atip bagirmasi yalandan aglamasini hic söylemiyorum bile
Tırmanma olayı bizde yok hiç olmadı, o yüzden çok bişey diyemeyeceğim. Tırmanabileceği güvenli alan oluştursan hep oralara yönlendirsen belki işe yarar

Tırmanma olayı bizde yok hiç olmadı, o yüzden çok bişey diyemeyeceğim. Tırmanabileceği güvenli alan oluştursan hep oralara yönlendirsen belki işe yarar
Olusturduk gene ayni gidiyor yatagina tirmaniyor ayakkabiliga tezgah ustune cikmaya calisiyor pimapene tirmanmaya calisiyor heryeri kapattik en zor zamanlari suan sanirim

Olusturduk gene ayni gidiyor yatagina tirmaniyor ayakkabiliga tezgah ustune cikmaya calisiyor pimapene tirmanmaya calisiyor heryeri kapattik en zor zamanlari suan sanirim
Bizimki de aynı canım. Salondaki sehpayı kenara çekmiştik ona oyun alanı olsun diye, şimdi gidiyo sehpaya tırmanıyor, ordan koltuğa atlıyor. küçük sandalye masa aldım ona , sandalye yerine masaya çıkmayı tercih ediyor. Yatak, dolap, tuvalet her yer tırmanmalık bir şey onun için. Umarım bu hevesleri bir an önce geçer,aklım gidiyor vallahi.

Bizimki de aynı canım. Salondaki sehpayı kenara çekmiştik ona oyun alanı olsun diye, şimdi gidiyo sehpaya tırmanıyor, ordan koltuğa atlıyor. küçük sandalye masa aldım ona , sandalye yerine masaya çıkmayı tercih ediyor. Yatak, dolap, tuvalet her yer tırmanmalık bir şey onun için. Umarım bu hevesleri bir an önce geçer,aklım gidiyor vallahi.
Ayni ayni tuvalette bile lavobonun oraya tutunup tirmaniyor inşallah bir an once gecer

Ay resmen beni tarif ettin tüm cümlelerinle.
ama bende dayanamıyorum artık. Kurban bayramında bıraktırmayı düşünüyorum. Böyle yazınca da kalbime sızı giriyo ama biyere gitmek birisinin gelmesi tamamen zulüm olmaya başladı. Eve birisi gelirse kesinlikle memeden ayrılmıyo. Bi yere gidersekte öyle.. ne oyun oynuyo ne bişey yapıyo. Geceleri en az 3 kez uyanıyo2 kez uyanırsa oh güzel uyudum diyorum. Hele sabaha karşı 15 dk da bir emiyo uykuya devam etmek için
Annemle yazliga gidicez haftasonu bi on gun kadar da kalicaz. Orda biraktiririm oyalariz bahcede falan dedim ama gene kiyamadim. O memeyi gorunce ki mutlulugu bambaşka. Annem de daha kucuk 2 yasina gelsin diyorda. Dogum gunu kasimda kışın nasil oyalarim onu hic bilmiyorum. Hic kiyamiyorum o kadar uykusuz aglamakli gecrye ragmen. Boyle giderse evlenene kadar emziricem heralde 🤭

Annemle yazliga gidicez haftasonu bi on gun kadar da kalicaz. Orda biraktiririm oyalariz bahcede falan dedim ama gene kiyamadim. O memeyi gorunce ki mutlulugu bambaşka. Annem de daha kucuk 2 yasina gelsin diyorda. Dogum gunu kasimda kışın nasil oyalarim onu hic bilmiyorum. Hic kiyamiyorum o kadar uykusuz aglamakli gecrye ragmen. Boyle giderse evlenene kadar emziricem heralde 🤭
Ay valla aynı düşünüyoruz tamamen. Bana da kimisi kes artık kimisi de yaşına kadar emzir diyo. Kahvaltı etmedi bu saat oldu. Emmek istedi meme yok dedim ama bende yoruldum iş yapmaktan oturduğum an kucağıma çıkıyo. Tamam vercem meme dediğim an ki gülüşü mutluluğu çok başka. Eğer ağlatmadan unutturabilirsen dene bence ama öyle ağlata sızlata bıraktırma taraftarı değilim bende ama kasımı da düşünüyorum 2 yaşına geldiğinde evde asla oyalayamıcaz ozaman hiç bıraktıramayız

Ay valla aynı düşünüyoruz tamamen. Bana da kimisi kes artık kimisi de yaşına kadar emzir diyo. Kahvaltı etmedi bu saat oldu. Emmek istedi meme yok dedim ama bende yoruldum iş yapmaktan oturduğum an kucağıma çıkıyo. Tamam vercem meme dediğim an ki gülüşü mutluluğu çok başka. Eğer ağlatmadan unutturabilirsen dene bence ama öyle ağlata sızlata bıraktırma taraftarı değilim bende ama kasımı da düşünüyorum 2 yaşına geldiğinde evde asla oyalayamıcaz ozaman hiç bıraktıramayız
Bi denicem bakalm hic umidim yok ama. Aglatmadanda alismasi pek mumkun gozukmuyo. Cok zor ya gercekten

Bi denicem bakalm hic umidim yok ama. Aglatmadanda alismasi pek mumkun gozukmuyo. Cok zor ya gercekten
Ya mutlaka ağlayacaklar ama öyle birden kesersek de bırakacaklarını sanmıyorum. Dün saat 7 de meme meme diye tutturdu. Oyun oynattım camdan baktık falan. Baban gelsin vericem söz dedim. Babası gelince yemek falan yedik unuttu o sıra sofrayı topladıktan sonra istedi emzirdim. Böyle böyle emme aralarını bile açsam bayrama kadar çok iyi olacak. Bayramda ablam kızlarıyla gelecek. Hem onların stresi hem emzirmeyi bırakma stresini kaldıramam diye azaltmam gerekiyor bayrama da bişey kalmadı zaten

Kızlar meme bırakma calismalarinda yaklaşık 2. Haftayı bitirdik eskiye gore şükür gece uykular daha iyi belki 10 kez uyanıyordu gece meme için hala tam olarak bırakmış değiliz gündüz iyi bir şekilde zorda olsa oyaliyorum ama destek şart anne kayinvalide kardeş yeğen artık kim olabilirse ağlama nöbetlerimiz olmadı ama bir mutsuzluk gece bazen emiyor 😀 herkes tamamen bıraktığını düşünsede kaçamak yapıyoruz kızımla meme birakmada acele etme sebebim sirt agrilarim cok fazla meme kucultme operasyonu olacagim bir an önce.. bu konuda rn guzel çözüm memeye birşey sürüp oturup konuşmak artık büyüdüğünü anlatmak sanırım tek çözüm böyle oldu bütün minnoşlari öpüyorum güzel günlerde büyütelim insallah

Meme bırakmayı düşünemiyorum. Memeee diye bir başlıyor emmeden susturabilene bravo ben daha başaramadım hele uykusu gelince bir de dışarıdaysak yer gök inliyor Memeee diye. Bu arada kızım dibimden ayrılmıyor sürekli kucakta büyüdükçe özgürleşmeyecek miydi🤔😂
Yanliz olmadigima sevindim. Benim kizim da hep kucagimda. Bence canlari sikildiginda ilgi istiyorlar ondan. Disarda yada evde birileri olunca pek ugramiyor bana :) meme konusunda da ayniyiz sikinti yok 🤣

Yanliz olmadigima sevindim. Benim kizim da hep kucagimda. Bence canlari sikildiginda ilgi istiyorlar ondan. Disarda yada evde birileri olunca pek ugramiyor bana :) meme konusunda da ayniyiz sikinti yok 🤣
Babasına bile zor gidiyor pandemi den dolayı 4 aydır kimseyş de görmüyor bizde sıkıntı üst boyutta.

Oo kaç sayfa olmuş, neler konuşmuşsunuz, şimdi okudum hepsini 🤭

Bez bırakmaya çalışanlara da emmeyi bırakmaya çalışanlara da bol sabır diliyorum 🤭

Bizde de aynı telaşlar var. Ben emzirmeyi kesmek istemiyorum ama geçenlerde rahatsızlandım, doktora gittim. Karaciğer enzimleri çok yükselmiş, büyüme ve yağlanma varmış, çok uzun yıllarda olan bir şeymiş ama nasıl olduysa bende corona öncesi 4-5ay önceki tahliller bile çok çok iyiydi. Neyse sonuç olarak doktor sütten kesmemi, kendime bakmam gerektiğini, yorulmamam gerektiğini vs söyledi. 6ay çok iyi bakacaksın kendine, geri döndürme şansımız olabilir dedi. Ben o sıra sütten kesme düşüncesine bile dayanamıyordum ama şimdi şimdi kendimi hazırlamaya başladım.. Önce bi bezi bıraktırmayı deneyelim, belki o süreçte emmeye ihtiyaç duyar diyorum sadece. Hem o sırada da artık iyice hazır olurum ben de.

X