Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGunaydinn bayanlarr
GünaydınGunaydinn bayanlarr
Merhaba cnm bnm kiziminda kapanmadi yillik testleri de yapmamistik gittik butun tesstleri yapildi d troit kalsiyum hepsi normal cikti doktorumuz testlerde sorun olmadığı için kndi kndine kapanmasini beklicez dedi bizde ole yapioruz sende mutlaka git tahlillerine baktik normalse icin rhat eder en azindanKizlar günaydın. Bebegimin bingildagi kapanmadi hala. Sizdd durumlar ne? Cuma icin randevu aldim ama bu viruste de hix gitmek istemiyorum
Tamam canim cok sagolMerhaba cnm bnm kiziminda kapanmadi yillik testleri de yapmamistik gittik butun tesstleri yapildi d troit kalsiyum hepsi normal cikti doktorumuz testlerde sorun olmadığı için kndi kndine kapanmasini beklicez dedi bizde ole yapioruz sende mutlaka git tahlillerine baktik normalse icin rhat eder en azindan
Nasil biraktirdiniz? Gerci daha pek birakmisa benzemiyor amaMeme bıraktırmada 6.gunden sesleniyorum.
Gündüz sorunsuz
Akşam uyku saati fenaaa
Çok agliyor meme ve uyku isteği birleşince durmaksızın avaz avaz ağlıyor.babasina gitmek istemiyor ☹
Biraz önce attı kendini yere hıçkıra hıçkıra ağladı çok kötü oldum ama artık dönüşü yok
Nasil biraktirdiniz? Gerci daha pek birakmisa benzemiyor ama
Eveet teşekkür ederim canimm darısı tüm isteyenlerin başına
20. ayın sonunda kestim ben de. 21. Aylıkken mi kesmek lazımmış?Bibliyo hadi gözünüz aydın
Dün benim kızımda ben erken erken uyudum babası seni uyutayım mi diyince minder getirmiş babası sallamış biraz hemen uyumuş ağlamadan.
Şimdi sıra bezde o biraz daha geçsin öyle düşünüyorum
Tam 21 aylık olunca kestim.sen canım?
Yoo bizim öyle denk geldi20. ayın sonunda kestim ben de. 21. Aylıkken mi kesmek lazımmış?
hayırlı olsun buarada allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.