2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar günaydın. Bebegimin bingildagi kapanmadi hala. Sizdd durumlar ne? Cuma icin randevu aldim ama bu viruste de hix gitmek istemiyorum
Merhaba cnm bnm kiziminda kapanmadi yillik testleri de yapmamistik gittik butun tesstleri yapildi d troit kalsiyum hepsi normal cikti doktorumuz testlerde sorun olmadığı için kndi kndine kapanmasini beklicez dedi bizde ole yapioruz sende mutlaka git tahlillerine baktik normalse icin rhat eder en azindan

Merhaba cnm bnm kiziminda kapanmadi yillik testleri de yapmamistik gittik butun tesstleri yapildi d troit kalsiyum hepsi normal cikti doktorumuz testlerde sorun olmadığı için kndi kndine kapanmasini beklicez dedi bizde ole yapioruz sende mutlaka git tahlillerine baktik normalse icin rhat eder en azindan
Tamam canim cok sagol

Meme bıraktırmada 6.gunden sesleniyorum.
Gündüz sorunsuz
Akşam uyku saati fenaaa 😭😭
Çok agliyor meme ve uyku isteği birleşince durmaksızın avaz avaz ağlıyor.babasina gitmek istemiyor ☹️
Biraz önce attı kendini yere hıçkıra hıçkıra ağladı çok kötü oldum 😢 ama artık dönüşü yok 😣

Meme bıraktırmada 6.gunden sesleniyorum.
Gündüz sorunsuz
Akşam uyku saati fenaaa 😭😭
Çok agliyor meme ve uyku isteği birleşince durmaksızın avaz avaz ağlıyor.babasina gitmek istemiyor ☹
Biraz önce attı kendini yere hıçkıra hıçkıra ağladı çok kötü oldum 😢 ama artık dönüşü yok 😣
Nasil biraktirdiniz? Gerci daha pek birakmisa benzemiyor ama 😪

Nasil biraktirdiniz? Gerci daha pek birakmisa benzemiyor ama 😪

Canım 1 haftadır hiç vermedim.sadece ilk gün uyurken ağzına verdim bak yok bitti bırak dedim çıkarıp uykuya daldı.
Ztn günlük emme sayısı çok değildi.o yüzden azaltarak birakma gibi bı süreç gerceklestirmedim.
Son haftalarda çok istemeye ve ağlamaya başlamıştı bıraktırma sebebim bu oldu malesef yoksa 2 yaşa kadar da emzirmek isterdim.
Her istediğinde süt bitti dolunca sana vericem diyerek ön hazirlik yaptım geçen haftalarda 🤭
Biraktirmaya karar verince de kesin bir dille artık süt bitti veremiyorum dedim.gunduz oyalaniyor da akşam emerek uyuduğu için zorlanıyoruz.ama bu da geçecek Allah'ın iziniyle ☘

Bezden sonra meme bırakma da başarıyla gerçekleşti👍 Anlatayım size de fikir olsun. Meme saati geldiğinde meme başının etrafını siyah kalemle boyadım ve emzirmek için açtığımda ben de ilk kez görmüş gibi “aaa memeyi böcek ısırmış” dedim tatlı bir sesle. Kızım da görür görmez yaralı yerleri göstermek için çıkardığı “ufff” sesini çıkarıp uzaktan öpücük attı canım yanmasın diye😀 emmek ister misin dedim “ı ıhh” dedi. Normalde emerken uyurdu ya da ayakta sallayıp uyuturdum. Meme işi olmayınca hiç aksilik çıkarmadan ayakta sallamama razı geldi ve uyudu. Uyanır uyanmaz yine memeyi sordu gösterince yine aynı tepkileri verdi, memeyi istemedi. Gündüz böyle kolay geçti. Gece uyanıp mama dedi “anneciğim biliyorsun böcek ısırmıştı, istersen su vereyim” dedim O da “hı hı” dedi bir yudum su içip yattı. Diğer günler de memeyi hiç istemedi de sormadı da. Çıplak gördüğünde öpücük atıp ne yapıyorsa onu yapmaya devam etti.
Ben tatildeyken bıraktırdım. Uçakla gitmiştik, giderken yolculuk boyunca emip durmuştu, dönüşte meme isteyecek mi diye endişlendim doğrusu ama sadece mama deyip yakamı açmaya çalıştı “memeye noldu biliyorsun” dedim “ufff” deyip öpücük attı. Meme yok ayakta sallama yok bu çocuk nasıl uyuyacak uçakta derken saçlarımı tutup, gözünü yumup uyudu.
Bilseydim böyle kolay kabulleceğini önceden bırakırdım. Şimdi çocukla uyku sırasında boğuşmuyoruz, üstelik gece sık sık da uyanmamaya başladı.
Ben bu işi böyle kolay atlattım, darısı sizin başınıza.
Bu arada kızım sorun çıkarmadı ama sütten dolayı baya acı çektim, biraz sağdım, nane yedim, ada çayı içtim şimdi daha iyiyim belki 1 hafta sonra memede süt tamamen biter 🤕
-ilk 8-9 ay süt kesildi, süt bitiyor mu?, aman süt dolmuyor kesin bu sefer bitti diye diye bu zamanları gördüm, şimdi de sütü kesmeye çalışıyorum-😀

Bibliyo Bibliyo hadi gözünüz aydın 🙈
Dün benim kızımda ben erken erken uyudum babası seni uyutayım mi diyince minder getirmiş 🤭 babası sallamış biraz hemen uyumuş ağlamadan.
Şimdi sıra bezde 🙈 o biraz daha geçsin öyle düşünüyorum 😇
Tam 21 aylık olunca kestim.sen canım?

Son düzenleme:
Bibliyo Bibliyo hadi gözünüz aydın 🙈
Dün benim kızımda ben erken erken uyudum babası seni uyutayım mi diyince minder getirmiş 🤭 babası sallamış biraz hemen uyumuş ağlamadan.
Şimdi sıra bezde 🙈 o biraz daha geçsin öyle düşünüyorum 😇
Tam 21 aylık olunca kestim.sen canım?
20. ayın sonunda kestim ben de. 21. Aylıkken mi kesmek lazımmış?
hayırlı olsun buarada allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

X