Kızlar merhaba,
Uzun zaman olmuş ben de buraya bakmayalı. Tanıdık isimlerden mesajlar görmek güzel :) Ben de görünce bir kaç satır yazayım dedim.
S Spizella Bibliyo Size 2. çocuk konusunda çokça katılıyorum. Bazen bencillik mi ediyorum diye düşünsem de, asıl bencilliğin ilki kadar zaman ayıramayacağın 2. çocuğu yapmak olduğunu düşünüyorum. Istanbul'da yaşıyoruz, çalışıyorum. Evim Anadolu yakasında, işim Avrupa. Günde neredeyse 3 saatim trafikte geçiyor. Eve geldiğimde yorgun ve bitik oluyorum haliyle. Oğlumla uyku öncesi ancak 1-2 saat vaktim oluyor. Benim ailem de eşimin ailesi de başka şehirdeler. Çocuğuma bakıcı bakıyor. Şartlar buyken nasıl 2. çocuğu düşünebilirim ki?
Benim oğlum 19,5 aylık şu anda. Sürekli koşuyor, sehpaların, koltukların,saldalyelerin üzerine çıkıyor. Parkta kaydıraklara tırmanıyor, en yükseğinden kaymak istiyor. Salıncaktan keyif almıyor artık hiç :) çok güzel top sürüyor, lego oynamayı seviyor, tabi en sevdiği şey sulu oyunlar. Yemek konusunda pek sıkıntı yaşatmıyor. Et,sebze,çorba yiyor genellikle. Bir de yaz meyvelerinin hepsini çok sevdi. KArpuz, kiraz,kayısı, çilek yemeye başladı mı bırakmak bilmiyor. Bir yandan da memeye aşırı düşkün.Evde olduğum o 1-2 saatte 4-5 kere emiyor, geceleri de en az 3-4 kez uyanıp emmeden uyumuyor. Hele haftasonları 20 dakikada bir anne meme aç diyen bi küçük adam :) Maşallah dil gelişimi güzel. 3-4 kelimelik cümleler kuruyor,taklitler yapıyor, gördüklerini ,gün içince yaşadıklarını anlatıyor, şarkılar söylüyor. Resmen artık büyük insan gibi sohbet etmeye başladı. Bu da tabi anneliği daha da keyifli hale getiriyor :)
işte bizde de son durumlar böyle kızlar. Hepimizin evlatları sağlık, sıhhatle, mutlulukla büyüsünler!