2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Döllenmeden sonra 3hafta demek istemiş olabilir mi ya çünkü 3haftada kese filan gorunmez
Adet günümü sordu hani 5 haftalık denildi sonra 3 haftalık gözüküyor dedi geç döllenme olabilir mı dedim muhtemelen dedi. Dediginiz doğru ulturasyonla baktı ve gördüğü şey için de bu olmalı dedi yani değerimi de gördü yani 10 gün sonra gideceğim inşallah bakalım ne olacak

Canım endişelenme seninle aynıyız benim de sadece atımını gördük dün haftaya 11 inde kontrol var onda sanirim duyacağız zaten en iyi 8.hafta diyorlar bunun için bence rahat ol
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Canım geçen bende de oldu kontrole gittim. Doktorum bu haftalarda Sudan bahsedemiyoruz dedi patlamaz yani bişey olmaz korkma dedi.

İyiakşamlar arkadaşlar biraz önce dalıp derin bi öksürdüm ve anında sol yumurtalığım yani bebişin olduğu taraf çok fena acıdı sanki kramp girmiş gibi bi sıkıntı olur mu sizce normalde böyle enufacık şeylere pimpiriklenmem ama canım fena yandı yaa

Yok canım bende de oluyor bir sıkıntı olmaz inşallah.

Bende de hapşırırken oluyor, normal diye okumuştum.

Bu durum bende de oluyor acıdan öksürüğü yarıda kesiyorum :) birşey olmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…