Adet günümü sordu hani 5 haftalık denildi sonra 3 haftalık gözüküyor dedi geç döllenme olabilir mı dedim muhtemelen dedi. Dediginiz doğru ulturasyonla baktı ve gördüğü şey için de bu olmalı dedi yani değerimi de gördü yani 10 gün sonra gideceğim inşallah bakalım ne olacakDöllenmeden sonra 3hafta demek istemiş olabilir mi ya çünkü 3haftada kese filan gorunmez
Aynen benimde senin gibi sata göre çıkmadıSat a göre 6+5 di doktora gittiğimde ama 5haftalik çıktı canım. İnsallah sağlıkla güzel haberlerle beraber olalım bebisleri kucağımıza alana dek :)
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattınCanım endişelenme seninle aynıyız benim de sadece atımını gördük dün haftaya 11 inde kontrol var onda sanirim duyacağız zaten en iyi 8.hafta diyorlar bunun için bence rahat ol
Canım geçen bende de oldu kontrole gittim. Doktorum bu haftalarda Sudan bahsedemiyoruz dedi patlamaz yani bişey olmaz korkma dedi.Merhaba kizlar.. Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum .. Dün gece wc ye kalkikca farkettin ic camasirim cok islakdi, su gibi akintisi olan varmi aramizda ilk defa basima geldi cok korktum bebegin suyumu patladi acaba dedim. bugün doktorumu aradim kanaman olmadigi sürece korkulacak birsey yok dedi..
bu arada dogumum 16 kasim ikinci gebeligim..
Yoooo benim 4 haftalarda 7000 ni bulmuştu..Değer yüksekliği sorun degilmiş onemli olan oranlı artışıKızlar 4663 bir değer 3 4 haftalık için fazla değil mı yani adetime göre 6 haftalık ama doktor 3 falan demişti değerim de bugün böyle cikti
Ege üniversitesinde Ege hanım. Siz de mi burasınızHangi doktor izmirde ?
Jel kullanıyosanız o da yapıyo. Bende de oluyorCanım geçen bende de oldu kontrole gittim. Doktorum bu haftalarda Sudan bahsedemiyoruz dedi patlamaz yani bişey olmaz korkma dedi.
Sağol canım geç döllenme olmuş bir hafta geriden geliyor ptesi kontrolüm var başka doktorda inşallah görürümAllah yardımcımız olsun canım. Çok zor bi durum bu. İçin rahat etsin bi doktora daha git. Dua edelim inşallah
Yok canım bende de oluyor bir sıkıntı olmaz inşallah.İyiakşamlar arkadaşlar biraz önce dalıp derin bi öksürdüm ve anında sol yumurtalığım yani bebişin olduğu taraf çok fena acıdı sanki kramp girmiş gibi bi sıkıntı olur mu sizce normalde böyle enufacık şeylere pimpiriklenmem ama canım fena yandı yaa
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim hepimize yardım etsinSağol canım geç döllenme olmuş bir hafta geriden geliyor ptesi kontrolüm var başka doktorda inşallah görürüm
İlk haftalardan belli bi haftaya kadar hızla yükseliyor, sanırım 12. Haftalarda düşmeye başlıyor. Normal bir durum, endişeye gerek yok. Hamileliğin aşamaları bunlarBeta hcg düşüyor mu canım? Bende de bulantı olmadı hiç. Niye düşüyor?
Bende de hapşırırken oluyor, normal diye okumuştum.İyiakşamlar arkadaşlar biraz önce dalıp derin bi öksürdüm ve anında sol yumurtalığım yani bebişin olduğu taraf çok fena acıdı sanki kramp girmiş gibi bi sıkıntı olur mu sizce normalde böyle enufacık şeylere pimpiriklenmem ama canım fena yandı yaa
Bu durum bende de oluyor acıdan öksürüğü yarıda kesiyorum :) birşey olmaz inşallah...İyiakşamlar arkadaşlar biraz önce dalıp derin bi öksürdüm ve anında sol yumurtalığım yani bebişin olduğu taraf çok fena acıdı sanki kramp girmiş gibi bi sıkıntı olur mu sizce normalde böyle enufacık şeylere pimpiriklenmem ama canım fena yandı yaa
Yaa iyi o zaman :)Yoooo benim 4 haftalarda 7000 ni bulmuştu..Değer yüksekliği sorun degilmiş onemli olan oranlı artışı
Evet izmirdeyim bende, ege üniversitesini hiç sevmiyorum bende haklısınızEge üniversitesinde Ege hanım. Siz de mi burasınız
Bana ilaç verdi doktor kullanırsan sorun yok canım senin kaç çıktı ?Kızlar aramızda TSH yükselen oldu mu kaç olmuştu? Dr ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?