2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Başka bi doktora daha görün bence. Geçen hastaneye gittim bi bayan daha vardı bebek rahimde farklı biyere yerleşmiş hamileligin devam ederse rahim patlar kurtaj olacaksın demişler devamlı gittiği özel bi hastanede. Ve kürtajın riskli biz burda yapamayız diye eğitim araştırma hast. göndermişler. Kadıncağız ağlamaklı girdi muayeneye sevinçle çıktı hiç bir sorun yokmuş devam edicek hamileliğim diye. Demem o ki bazen doktorlar yanlış teşhis koyabiliyor. Allah kimsenin başına vermesin ama bana öyle dese tek doktora güvenmem başka yere de giderim mutlaka.

Kızlar 4663 bir değer 3 4 haftalık için fazla değil mı yani adetime göre 6 haftalık ama doktor 3 falan demişti değerim de bugün böyle cikti

Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler verip kucağımıza almayı nasip etsin.. Birbirimiz için dua edelim..
Sizde sürekli acaba kalbi durdu mu? Acaba yaşıyor mu diye endişelenip sürekli doktora gitmek istiyor musunuz?
Ben 2 doktora gidiyorum ama sanırım biraz pimpirikliyim,içimde hep kuşkular..

Benim sürekli oluyor ıslaklık. Jel kullanıyorum ona bağlıyorum 2 hafta sonra falan jeli bırakıcam ozaman da devam ederse demek ki jelden değilmiş diycem.

Kızlar 4663 bir değer 3 4 haftalık için fazla değil mı yani adetime göre 6 haftalık ama doktor 3 falan demişti değerim de bugün böyle cikti

Canım benimde 5382 çıkmıştı sonucum, 6,5 haftalık demişti doktorum..
Ben doktor değilim tabi ama değerin daha yüksek bir haftayı gösteriyor gibi geldi bana.. Belki geç döllenme olmuş olabilir, o yüzden küçüktür bebek :)

Haftası doğru o zaman geç dollendigi için küçük yani demi canım buyur hemencik inşallah değer normal o zaman :)

Benim sürekli oluyor ıslaklık. Jel kullanıyorum ona bağlıyorum 2 hafta sonra falan jeli bırakıcam ozaman da devam ederse demek ki jelden değilmiş diycem.

ben jel kullanmiyorum canim neden böyle oldu anlamadim gercekden normal akintim vardi ama gece cok fazla islaklik vardi.. doktorum endiselencek birsey yok dedi ama yinede icim rahat degil.. allah yardimcimiz olsun

Çok doğru söylüyorsun canım banada doktor kürtaj dedi milyonda bir bebek oluşma şansı yok zehirler diyip beni kürtaja zorladı bunlar kasap zaten doktor değil ben bekliyorum zehirlenmedim çok şükür
Allah yardımcımız olsun canım. Çok zor bi durum bu. İçin rahat etsin bi doktora daha git. Dua edelim inşallah

Anladım. şundan dolayı sordum. Eğer bulantıların da yoksa . iyice emin olacaktım kendimle ilgili hamilelğimin devam etme ihtimaline.
Canım Hiç kötü düşünme bi doktora git şükür ultrason var. Olmayacaksa yine olmaz ama için rahat eder. Rabbim utandırmasın iyi düşün bizi de haberdar et

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışı için doktor karından duyamadı alttan baktı duydu oda çok zor duydu ve çok yeni daha dedi 6+2lük bide sizce bu normal mi çok zor duyması beni biraz endişenelndirdi

Daha çok erken canım 7 haftalıkken duyuluyor genelde

Evet cnm oluyo malesefhatta ben dün ilk kez duydum ama az duyduk doktor küçük daha ondan dedi ama yinede haftaya başka bı doktora randevu aldım tekrar dinlemek icin

Canım zaten geçen perşembe keseyi gördü ve bugün de kendisi çağırdı zaten kalp atışı için :)

Himm doktor anormal birsey olsa söylerdi zaten ya kafana takma canım ne güzel duymussun sonuçta darısı basimiza :) biz de salı günü keseyi gördük ama taaa 3 hafta sonraya çağırdı kalp için

kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim
Biz 3 ay asker arkadasi gibi olacakmisiz drum oyle söyledi.

Ay
Aynısı dün bende oldu cnm benim normalde 6+5ti ama 6+2 çıktı karından zorda olsa az bişi duyduk bende endiseleniyorum ama haftaya başka bı doktora gidip dinlemek istiyorum tekrar

Yaaa ayni beni anlatmissin.Surekli tedirginlik var icimde surekli vucudumu dinliyorum.Hemen doktora gidip gormek istiyorum zaten cok pimpirikliyim.soz verdim kendime dr un verdigi randevudan once gitmeyecegim diye.yok sa geciremem ben bu 40 haftayi bu telase memurluğuyla.Kendimle savaşıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…