2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen bende de durum bu canım. Ben Doğumdan 15 gün sonra gidip saçımı kestirmiştim zaten. Ama bu dökülme değil toplu terketme falan Helalles şampuanı aldım ben kullanıyorum. Ama hiç faydasını göremedim maalesef. %10 ancak azalttı dökülmeyi. Birde benim saçlarım yağlı denemediğim şampuan kalmadı uzun süredir de market markaları kullanmıyordum. Yağlı saçlar serisini aldım dökülme şampuanı tek başına daha da yağlandırdı ama yağlı saçlar şampuanını beğendim. Biterse bir daha dökülme olanını almam ama yağlı saçları düşünebilirim. Bunları da markayı merak edenlere bilgi olsun diye yazayım dedim.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam senin bebekte de alerji durumu vardı diyet yapıyordun benim gibi değil mi. Acaba bu durum da bizim dökülmeyi daha mı çoğaltıyor ki

Evet canım bizde de oluyor. Hatta birkaç kere bezinde de gördüm, nasıl giriyor bilmiyorum
Evet canim aynen oyle benim sacim normalde hayatta dokulmezdi gittim kisacik kestirdim yine de dokuluyor ama gecici bir durumdur annem derki bebek anneyi tanimaya basladiginda annenin saclari dokulurmus ne kadar dogru bilemiyicem

Canım benim kızda da bi tarafında kırmızılık oldu. Doktora yazdım da geldiğinizde kontrol edelim dedi. Ama doyuracak kadar vermemiştim. Bir iki kaşık vermiştim. Sen ne kadar verdin? Ve görüntü böyle miydi?

Doğumdan sonra saç dökülmesini arkadaşımda görmüştüm, ellerini saçına attığında avuç avuç dökülüyordu. Bende böyle bir durum olmadı, acaba olacak mı diye beklemedeyim.

Halalles şampuanı ben de aldım iki kere kullandım yarı yarıya fark etti. Sonrasında memlekete gittim araya başka şampuanlar da girdi. Tam olarak kullanamadım yani. Sadece dökülme karşıtı olanı aldım ikili set olarak almadım. Saçım ne yağlı ne de kuru o yüzden ikiliyi gerek görmedim.

Şampuan ise yaramadı mi sendeee herkes nasil övüyor o markayı, dedim herhalde dökülmeyi tamamen bitirip yerine sac da çıkarıyor. Öyle bir memnuniyet yok yani benim hiç dökülme şikayetim de yoktu önceden yağlanmazdı da saçım 1 hafta yıkama kimse anlamaz, gür dalgalı cok güzeldi saçlarım şimdi kelliğe doğru gidiyorum.
Ya olabilir mi acaba çünkü ciddi ciddi felaket bir manzarayla karşılaşıyorum duşta bıktım cidden. Bi araştırayım ben bunu bakayım alerjiyle bir ilgisi olabilir mi

Eser miktarda süt ve süt ürünü yenildiğinde bile alerjik tepki oluşabiliyor bebeim o yüzden dikkat edin deniliyor. Ben ürünlerin içeriğinde eser miktarda yazısını gördüğüm gibi geri bırakıyorum. Alerji gibi duruyor cidden

Ben de doktora mi gitsem diyordum hiç yormayayim o zaman kendimi. Valla cok pahalı yaa

Aa çok ilginç gerçekten emzirirken süt ve süt ürünleri tükettiğiniz halde alerjiye tepki vermiyor muydu

Canım ben de süt ürünleri diyeti yapıyorum alerji için ama osteocare kullanıyorum vitamin takviyesi olarak. Siz kullanmıyor musunuz?

B birdelimuallime

Canım ne güzelmiş önceden saçın ya. Ben saç konusunda hiç o kadar şanslı olmadım. Zaten hemen yağlanan ve kepeğe yatkın saçım var. Sana daha zor oluyordur önceden sıkıntın olmayınca.. Acıbademde dermatolog demişti canım, hiç boşuna gitme

Kaka yapmama problemimiz oldu ve hat safhaya ulaştı bugün 10. Gün z.yag icirdim poposuna sürdüm masaj falan hiç tık yok

Canım fitil markası varmı önerdigin
Ben hiç kullanmadim ama doktor 6. Ay kontrolunde ek gidaya gecince 3 gunden fazla kabiz olursa koyarsın diye yazmıştı evde var bitane ekliyorum resmini. Ama dedigim gibi hic kullanmadım nasıldır bilmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190421-121936_Gallery.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 172
Canım fitil markası varmı önerdigin
Ben hiç kullanmadim ama doktor 6. Ay kontrolunde ek gidaya gecince 3 gunden fazla kabiz olursa koyarsın diye yazmıştı evde var bitane ekliyorum resmini. Ama dedigim gibi hic kullanmadım nasıldır bilmiyorum.
Biz bunu kullandık canım işe yarıyodu. Dr önermişti kullanabilirsin, 10 gün olmuş artık fitili hak etmiş kuzucuk

Evet canım bizde de oluyor. Hatta birkaç kere bezinde de gördüm, nasıl giriyor bilmiyorum
Bezde ben de gördüm csni
Yaa bezinde ben de gördüm hatta panikledim bir an. Sonra da en azından çıkarabiliyor olmasına şükrettim. Hallales sampuan ben henyz 10 gundur kullaniyorum simdilik bir etki gozlemlemedim. Tam gaz dokulme devsm ediyor,o yetmiyormus gibi ensemdeki saclar dugumleniyor ara ara. Kestirmeyi hiç istemiyorum, hamileligimden beri hiç kestirmedim eşim uzun saç çok seviyor. Ama böyle devam ederse kestiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…