2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İştahı yla alakalı sıkıntı yaşıyorum bide ben 2 dakika emip dönüyor yüzünü sizde de olmuşmuydu acaba antibiyotikten mi verdiğimiz havadan mi anlayamadım

İştahı yla alakalı sıkıntı yaşıyorum bide ben 2 dakika emip dönüyor yüzünü sizde de olmuşmuydu acaba antibiyotikten mi verdiğimiz havadan mi anlayamadım
Dönemseldir canım, dikkatleri çabuk dağıldığı için etrafı incelemek istiyorlar artık çok emmiyorlar. Normaldir merak etme

Öksürük krizini de, hırıltıları da yaşadık. Sakin ol ama bir an önce hastaneye git. Evde hava yeterli olmayabilir. Bizde göğüsüne bakmışlardı iki kaburganın başladığı yer nefes alıp verirken hafif çöküyordu hemen yatış verdiler solunumda sıkıntı yaşıyor diye. Burnunu sakin ihmal etme. İyileşir merak etme. Biz 35 günlükken yaşadık.

Canim nasil oldu bebegin iyisinizdir insallah.

selam nasılsınız ben Bayadır gelmiyorum benim bebeğimin sorunları vardı şükür temiz çıktı çoğu şey. 5 ay 10 günlük ayaklarını sürekli birbirine sürtüyor siz de de var mı böyle durumlarda dönüyor ama sağa sola dönüyor sadece . ve destekli oturtsamda dimdik oturamıyor sadece ve başı yorulunca sallıyor bazen oluyor mu sizlerin bebekler de merak ediyorum . ve çok çok çok iştahsız

Benim kizim 2 gündür cok hasta nezle oldu ve geniz akintisi gözüne kulagina inip enfeksiyona cevirmis. Dün hastalandi gece 38 derece atesi cikti. Sabah doktora goturdum bir anda yayilmis. Antibiyotik basladik daha bu kadar kucucukken icim kan agliyor. İnliyor cocugum resmen agridan. Cok zormus allah evlatlarimizla sinamasin. İ

benimkide öyle 1 aydır 2 kere antibiyotik bitirdik anca yavaş yavaş kendine geldi . iştah bitti hiç bişey yemiyor zaten zayıf bir bebek o kadar.zor ki Allah şifa versin yardımcımız olsun inşallah biraz büyüselerdi bu kadar sıkıntı yapacağımı hiç düşünmezdim herşey gibi toz pembe gelirdi uzaktan kötü şeyleri hiç yakıştırmazdm şimdi korkuyorum . nöroloji problemi var dedi zeka geriliği olabilir demişti m şimdi yok dedi öyle anlaşıldı. 2 ay sonrasında metabolik bi problem olabilir dediler 1 ay öyle bekledik oda bi problem yok dedi . şimdi sadece bedensel bi engel.olabilir diyorlar kafayı yemek üzereyim her hareketini sorguluyorum bu doğru mu acaba bunu neden yapıyor. 1 saniye yanlız bırakmıyorum sürekli jimnastik yaptırıyorum kasları gelişsin diye . ameliyat olcak 3 aydır o ertelendi durdu sürekli alçıya alınacak ve bebeğim tamamen hareket etmeyi unutcak. bu kötü etkilenir mi yaptırdığımı hareketler boşa gidermi o kadar zor ki üzülmeyin inşallah geçici şeyler geçecek tadını çıkarın beterin beteri var unutmayın allah sınamasın kimseyi yavrusuyla

Çok geçmiş olsun canım. Benim kızım da geçen hafta nezle oldu, bir hafta sürdü ama ateşi çıkmadı neyseki, bugün tamamen iyi artık, Belki kullanıyosundur ama serum fizyolojik çok iyi geliyor. Büyük serumlardan aldık biz. Bir de küçük şırınga, iğnesiyle sarı yumuşak yerinden sokup 2 cc çekiyorum, iğnesini çıkarıyorum, bebeğin kafasını yastığa koyuyorum 1 cc bir burnuna,1 cc diğer burnuna yavaşça basıyorum. Günde 4 5 kez yaptım bu şekilde. Odayı havalandırmak, odanın sıcaklığının 24 dereceyi geçmemesi,neminin iyi olması, bebeği kalın giydirmemek de önemli. Bazen de ne yaparsan yap, ne kadar korursan koru, olacağı varsa da oluyor maalesef inşallah sizin bebiş de iyileşir en kısa sürede

Canim selam. Bizde 5 ay 16 gunluguz saga sola dönme var. Ayaklarini capraz yapip hamgi tarafa dönmesini istiyorsam o kolunu yukariya kaldiriyorum beline hafif dokununca yuzustu dönmesini destekliyorum. Otururken dik oturamiyor hala öne dogru geliyor bazende yanlarina düsüyor. Yumusak yerde oturttugum icim genelde düsmesine izn veriyorum. Bizdede ayni yani

Inşallah herşey yolunda gider, sen hareketlerini yaptırmaya devam et canım, kasları güçlenir,mutlaka faydası olur. Zihinsel sorun olmadığı ortaya çıkmış, ona çok sevindim, inşallah fiziksel olarak da sıkıntı yaşamazsınız

Cok sagol canim insallah bir an önce gecer. Bizimkinde enfeksiyon cikti o ates yapti heralde. Burnunu defalarca aciyorum bende serum fizyolojik sıkıp biraz bekleyip aspiratorle cekiyorum. Minicik burnu gunde 1384932 defa tikaniyor oda havasi nemi sicakligi kontrolum altinda. Elimden geleni yapiyorum uyuyamiyorum surekli hiriltisi var. İlaclarla ayaga kalkar insallah.

ah çok sevindim canm sağol

inşallah çok sağol elimden geleni yapıyorum herşey yolunda gidecek inşallah

Canım kardeşim benim Allah yardımcın olsun Rabbim küçük yavruna yardim etsin şifa versin içini ferahlatsın. Bize de haber ver olur mu

Allah kısa zamanda çok güzel haberler aldırmayı nasip etsin. Rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah geçecek bu günlerde.

Çok gecmis olsun csnim. Acil sifalar olsun

Şükür sonuçlarınız temiz çıkmış, inşallah bedensel bir sorun da olmaz canım. Bazen en kötüsünü söylüyor doktorlar. Biz de çok hareketli değiliz. Bir yöne dönüyor, elini kurtarıp yüz üstü geliyor. Birkaç saniye sonra ağlıyor :) Abilerine göre daha hareketsiz. Ayağını sürtüyor canım. Yatarken çorabı çıkıyor kucağımızdayken ayakkabıları. Oturmak için hazır olmayabilir bizimki de oturmak istiyor destekle biraz tutuyoruz. Abileriyle kıyaslayınca bizim bu bebek de daha az hareketli ve daha gevşek gibi.
Tanıdığım bebeği dönemezdi. Emeklemedi. Yaşında direk yürüdü. Yere düşünce kalkamazdı. Şu an büyüdü herşeyi yapıyor.
Çok da evham yapma canım.

Allah şifa versin canım çok çok geçmiş olsun.

Allah kısa zamanda çok güzel haberler aldırmayı nasip etsin. Rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah geçecek bu günlerde.
aminnnn inşallah allah razı olsun
yaa gerçekten mi inşallah canım inşallah çok dua ediyorum içim ferah nedense inşallah bişey yok bebegimin ama ya varsa diyorum içim parçalanıyor . peki doktora götürdün mu sen kontrollerinde doktorlar normal diyor mu? biz aptalca iyi gidince söylüyoruz böyle böyle diye onlar kesin sorun var olarak bakıyorlar bi daha gidince söylemeyecegim içime sinen bir çocuk doktoru hala bulamadım 5 aydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…