2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkür ederim canım. Herkes zor günler geçiriyor. İlk defa tartışmamız olup üstüne böyle değişik bir sızlama olunca çok korktum. Sabah da üzücü başka olay yaşadık, ikisi üst üste geldi..
Bol bol emzireyim, çok haklısın..

Inşallah sütlerimiz geri gelir canım sanırım benimde stresten gitti süt eşim insaat müh. 4 aydır çalıştığı yerden maaş alamiyordu çıkış verdiler iflas ediyoz deyip maaşta ödemediler insaat sektörü çöktü ikimizde iş bulamiyoruz stresten süt falan kalmadı galiba kizim mama verince de ağlıyo Yemiyo zayıflıyor Hayirlisiyla herşey yoluna girsinn

Çok çok geçmiş olsun canım.. Allah feraha çıkarsın inşallah hemen iş bulabilirsiniz..

Rabbim kuzularımıza bol rızıklar versin inşallah..

Canımm stres etkiliyor çok ... Ben ailemden baya uzaktayım eşimin ailesi burada lohusalık dönemi olsun sonrası olsun benim açımdan biraz sıkıntılı geçmişti... şu süreç gerçekte ne çok zor bizim için ... akşama kadar bebekle yeri geliyor wcye bile gidemiyorum , eeşim eve geldiğinde bana yardım etsin istiyorum ama o da işten gelmiş oluyor ne ben onu anlayabiliyorum ne o beni.. ben bebekle uyuyorum o tv izliyor fln iyice ayrıldı sanki dünyalarımız uyuma , uyanma saatlerimiz farklılaştı , oturup iki çay içip sohbet edemiyoruz ama geçici bir süreç biliyorum inşallah en az zararla atlatırız ... alışma süreci sancılı geçiyor, dışarı çıkamıyorum pek, çalışmıyorum evde durmaya alışık değilim, anlayacağın Emin'im çoğu kişide böyledir ama şöyle düşünüyorum en zor kısmını atlattık bahar geldi Velhasıl o arada annemlerin yanına gitmiştik bir hafta ruh halime , sütüme çok iyi geldi .. annemlerle sohbet ederken sütüm indi bir sızlamayla hissettim gerçekten ... yani söyleyeceğim şu ki öncelikli olarak ruh haline iyi gelecek , seni iyi yapacak mutlu yapacak şeyler yap... pozitif düşün , bol bol süt Yapıcı şeyler tüket inşallah eski
Haline döneceksin

Çok geçmiş olsun size de canım. Sen de üzülme, bebek büyüdükçe rutinleri oluştukça düzelir her şey inşallah

Bizim bebekle ilgili değil kendimizle ilgili bir durum oldu malesef. İnşallah bu da hal yola girer. Bebeğimi emzirdim biraz süt olmuş uyurken ama yetmedi herhalde çocuğa, ayağımda tutuyorum uyusun diye. Dalamıyor uykuya

Teşekkür ederim canım.. Tamam düşünmemeye çalışacağım. Bir damla bile gelmiyor şu an göğsümden. İnşallah düzelir uyuyunca filan
Düzelir canım merak etme. Ben de sağıyordum 5 ml çıkmıyordu. Önce beni üzen şeyi kafamadan tamamen attım. O zamanlar yorgunlukta vardı (2-2.5 aylık falandı). Sık sık sıcak banyo yaptım. Süt yapıcı şeyler yedim. Doktorum da saolsun hep içimi rahatlattı. Sütün öyle ha diyinde gidecek bişey olmadığını söyledi, inandım buna. Sonra eski forumana döndü. İçini ferah tut.

Çok rahatlattınız canım Allah razı olsun.. Sabah ve akşam üst iste geldi her şey. Neyse düşünüp geriye dönmeyeyim. Bu da geçer

İlk başlarda daha zor olmuştur senin için canım, çok şükür düzelmiş ama.. Allah tekrarından korusun

Elbetteki herşey yoluna girecek sen içini ferah tut Betüşe de bol bol rızık olsun inşallah

Canım bende de olmuştu öyle bir dönem stres üzüntüden ama geçiyor endişelenme hiç,kendini motive edecek şeyler düşün mutlu edecek şeyler yap bir de bol bol su ve rezene iç ben öyle atlattım geçiyor sıkma canını sen

Çok sağol canım, sabahın hayrıyla daha iyiyim çok şükür mental olarak. İnşallah sütüm de toparlar hemen. Sana da geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah

Merak etmeyin süt öyle bir üzüldü hemen gideyim demez , siz acaba dediğiniz için size azalmış gibi gelmiştir.tüm emziren an eler eşiyle kavga da ediyor, işinde de sıkıntı yaşıyor, maddi sıkıntı yaşıyor öyle olsa kimsede süt kalmazdı. Güzel bir müzik açın , sevdiğiniz bir şeyleri yiyin hiç bir şey olmaz inşallah. .Kendinizi de suçlaması kavga ettik diye sonuçta anneyi ama bir yandan eşiz de olur öyle kavgalar

Evet zor bir süreç ama belki çok daha iyi bir iş bulacak. Siz sadece rahatlayın bebeğin şansına çok güzel bir iş bulur eşiniz hiç merak etmeyin. . Sİz gülümseyin sarılın bebeğinize her şey güzel olacak..

Teşekkür ederim canım, çok haklısın. Zaten bir süredir süt sorunu yaşıyorum, üstüne böyle olunca korktum işte. Neyse inşallah geçti gitti diyelim

Üzüntü çok etkiliyor canım hiç sıkma kendini ve tartışmanın uzamasına izin verme. Şu aşamada kendini ve bebeğini düşün. Sen iyi olmalısınki oda iyi olsun hava al dikkatini dağıt

Kızlar dün avm ye gittik oğluşum üşüttü sanırım öksürüyor ara ara, burnunu temizliyorum devamlı yapabileceğim bişe var mı evde biliyor musunuz

LezzetliCipetpet canim sütun konusunda endiseye kapılma.ben dogumdan sonra ne uzuntulerle karsi karsiya kaldim,ne kadar cok agladim,ne kadar ciğerim yandi bir bilsen..üzüntüyü stresi dibine kadar yasadim.sutumu sagarak vermeme ragmen hic kesilme olmadi Allaha şükür.boyle şeyleri takma kafana.sana oyle geliyordur bence.bol su ic artsin sütun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…