Maşallah seninki baya baya büyümüş 69 cm ne yaBizde dun kontrole gittik. Gitmisken 4.ay asisini yaptirdik canim. 8 kilo olmus hatun 69cm dedi. Hayet iyiydi. Ama asi bugun ates yapti. 39 u gordum fitil verdim dustu ama tekrar 39a cikti. Calpol etki etmedi. 2.ayda da boyle olmustu 4.ayda da ayni seyi yasadik. Sanim 6.ayda da devam edicekonun disinda gunler aylar karisti valla zaman su gibi akiyor. Ne ara bu kadar buyuduler inanamiyorum hala. Sen nasilsin? Betus hanim nasil
Bizim de salon çok sıcak oluyor, biz de aldık. Samsungun windfree modeli, rüzgarsız serinlik diye geçiyor. Yine üfleme yeri var odayı hızlıca soğutup daha sonra kapatabiliyorsun, üzerindeki deliklerden soğutmaya devam ediyor, üfleme yapmadan. Arkadaşımda görmüştüm çok hoşuma gitti, onunda çocuğu var. İnşallah bende memnun kalırım.Klima yeni geldi, montaj yapılacak. Araştır istersenKızlar biz klima alıyoruz. Yazın salonda ve mutfakta durulmuyor. Doktora sorduk iyi olur çocuğa gelmediği sürece sıkıntı yaratmaz, nem de oluşturur dedi.
Amin canımÇok şükür canım evlat başka bir şeymiş insan rüzgar esse değecek sanıyor. Rabbim hepimizinkini bağışlasın.
Fitil daha etkili oluyor canım. Biz de ikinci ayda fitil ve calpol kullanmıştık ama çok şükür 4.ayda bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizin de 6.ayda ateş filan olmaz, rahat atlatırsınızBizde dun kontrole gittik. Gitmisken 4.ay asisini yaptirdik canim. 8 kilo olmus hatun 69cm dedi. Hayet iyiydi. Ama asi bugun ates yapti. 39 u gordum fitil verdim dustu ama tekrar 39a cikti. Calpol etki etmedi. 2.ayda da boyle olmustu 4.ayda da ayni seyi yasadik. Sanim 6.ayda da devam edicekonun disinda gunler aylar karisti valla zaman su gibi akiyor. Ne ara bu kadar buyuduler inanamiyorum hala. Sen nasilsin? Betus hanim nasil
Ablam sayesinde katılmaya başlamıştım ben de yemek yarışmalarına, çok eğlenceli oluyor fırsat olursa mutlaka katıl. Birinciye de harika hediyeleri oluyor. Ablam iki kere ben bir kere birinci olduk, unutulmaz bir şeyLezzetliCipetpet seni yemek yarışmasında görmüştüm, sitenin eskilerindenim ama genelde okuyucuydum o yüzden bilgi sahibi değilim. Şimdi yemek yarışmasında anneler bebekler için yiyecek tarifi paylaşıyor bir kaç aya lazım olacak, o tarifleri yarışma bitince hangi kategoride bulabilirim?
Acaba bizim kullandığımız pirinçli mama gibi bir şey mi verecek canım. Ama kızım bunu içince öyle mama gibi ağırlık yapıp uyumuyor. 4.aydan sonra veriliyor bu hipp in ek gıdasıDoktora gittiğimizde geceleri 2 saate uyandığımı bu uykuların ne zaman uzayacağını sordum. Doktor da 5. Ayda ufaktan tadımlara başlayacağız 6. Ayda da pirinç -lapası mı maması mı orayı anlamadım- verirsin uyumadan beton gibi tutar, uzun uyur dedi.
Maşallah seninki baya baya büyümüş 69 cm ne yane yiyor ne içiyor bize de söyle Maşallah kuzucuğa Biz de birazdan aşıyla gideceğiz calpol alerjimiz var pedifen alcam onda da tereddütlüyüm Dişten ateşli zaten bir haftadır napcam bilmiyorum
Amin canım ♥
Fitil daha etkili oluyor canım. Biz de ikinci ayda fitil ve calpol kullanmıştık ama çok şükür 4.ayda bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizin de 6.ayda ateş filan olmaz, rahat atlatırsınız ♥
Ben iyiyim işte, Betüş bayadır ishal kusmayla uğraşıyordu, kilo alımı da olmamış o sürede. Ek gıdaya başladık hipp in 4.aydan sonra kullanılan pirinç unlu bir ek gıdası varmış. Çok şükür kesti ishali de kusmayı da. İnşallah kilo da alır bu ay
4.ay kontrolünde Betüş 62cm 5800gr çıktı. Senin kuzunun maşallahı var, tam yemeliktir şimdi boğum boğum
Ablam sayesinde katılmaya başlamıştım ben de yemek yarışmalarına, çok eğlenceli oluyor fırsat olursa mutlaka katıl. Birinciye de harika hediyeleri oluyor. Ablam iki kere ben bir kere birinci olduk, unutulmaz bir şey
Bu mama yarışması daha bu ay başladı, herhalde yemek bölümüne çorbalar, et yemekleri vs gibi mamalar diye de yeni kategori açılır bu ayki yarışma sonunda. Kazen her ay yapılacak dedi mama yarışması, aynı yemek yarışması gibi bir de mama yarışması oldu yani. Bizim de çok işimize yarayacak gibi duruyor
Bu arada mama yarışmasının ödülü çok büyük olacakmış, daha büyük çocuğu olup güzel mama tarifi bilenlere duyruluren az 6aylık çocuğunun olması lazımmış katılabilmek için
Yok kiz nerdee 8kilo deyince bpgumlu filan hayal ediyo insan ama bizimkide boya veriyogecmis olsun bu arada insallah duzelir alerji zor bi durum. Ek gidayada baslayip erkenci cikmis hatun
Valla gündüz bişe yoktu akşam 38e çıktı ateşi soydum işe yaramadı pedifen almıştım verdim mecburen alerji yapmadı gibi görünüyor kızarmadıDogdugunda da uzundu kizim babaya cekmisal al bulunsun yaninda ilac. Bize 4.ay fena carpti 3.gun doktorda bulduk kendimizi. O yuzden yaninda ilac bulundur mutlaka acil durumda verirsin canim
Doktorun söylediği ne hiç bilmiyorum. Ama senin dediğin olursa büyük bir hayalkırıklığı olacak bende. Biz hala 2saate uyanıyoruz da, bir umudum doktorun dediğiydiAcaba bizim kullandığımız pirinçli mama gibi bir şey mi verecek canım. Ama kızım bunu içince öyle mama gibi ağırlık yapıp uyumuyor. 4.aydan sonra veriliyor bu hipp in ek gıdası
Gerçi ben az veriyorum miktar olarak, belki ondan uzun süre tutmuyor çocuğu. Hatta mamayı yedikten sonra bir daha emiyor tam doyana kadar
Bilmiyorum canım ne verecek acaba size, aynı şey değildir belki... İnşallah ihtiyacınızı karşılayacak bir mama olur size verilen de.Doktorun söylediği ne hiç bilmiyorum. Ama senin dediğin olursa büyük bir hayalkırıklığı olacak bende. Biz hala 2saate uyanıyoruz da, bir umudum doktorun dediğiydi
Maşallah canım ya ne güzel uzun boylu, o yeter
Doktor verdi canım ve çok şükür iyi de geldi kuzuma.
Valla gündüz bişe yoktu akşam 38e çıktı ateşi soydum işe yaramadı pedifen almıştım verdim mecburen alerji yapmadı gibi görünüyor kızarmadıbi de ebe ateş yapmaz demişti Kaç gün ateş oldu sizde ?
Bu kız versem onu da yiyecek gibi, görsen sulanıyor bizim yemeklereDoktor dediyse ver gitsin lahmacunlari
Kızlar benim bebis de geceleri bazen yarim saate bir uyanıyor. Kesintisiz uyusa en fazla 1 saat uyuyor.ise de başladım uykusuzluk mahvetti beni. Var mı aranızda benim gibi olan
Anladım canım çok geçmiş olsun bugün 37.5 civarı bakalım takipteyimBizim ilk gun 37.8 di. Ikinci gun 39du 3 tane fitil kullandim calpol hic etki etmedi. Ucuncu gunde 39du doktora gittik bir fitilde kendi koydu. Influenza icin ornek aldi. Kan ve idrar yaptirdik enfeksiyon icin. Infu A pozitif cikti buna bagli kanda enfeksiyon gorunuyomus. Enfluvir surup ve gunde 2kere fitil hakkimiz var. 2 3gun ates olabilir dedi. Agir grip geciriyoruz anliyacagin. Belki ates yapmiyodur sanirim bizde vucutta mikrop vardi asida direncini dusurunce ortaya cikti
Ya biz yemek yerken benim kızımda öyle ağzını açıp kapatıyor yiyormuş gibi valla yanında yemek yemek istemiyorum üzülüyorumBu kız versem onu da yiyecek gibi, görsen sulanıyor bizim yemeklere
Yiyemezken ağız şapırdatırlar, yemesi gerekince de o ağzı açmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?