2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
S Spizella geçmiş olsun canım binde bir olacak bir durum başına gelmiş resmen
Benim de ilk çocukta olmadı ama ikincide etim dikişin üstünü kaplamış dikiş içerde kalmış iyileşmesi uzun sürer demişti doktor...

Sen yirmilik dişinde de aynı şeyi yaşadığını doktora söyledin mi? Senin yapın bu demek ki. Dikiş dışında başka alternatif düşünebilir belki o zaman...

Yok başka iyileşme yolu dedi ama tekrar konuşacağım
Çünkü ya yine aynı olursa hep kesilip dikilecek mi bu??

Bi de benim kız biberon ve mamaya alıştı
Gündüz 3 öğün mama veriyorum
Bazen 100 cc içiyor bazen 40 , üstüne emmek istiyor. Meme ve mama öğünlerini ayırdım. Mama verince sütümü sağıyorum.
4 günde 5300 den 5435 grama ulaştı.
Kusma tamamen bitti. Denemk için antep fıstığı yedim yatmadan önce
Gece emzirdim
Sabah kusarak uyandı 3 defa art arda kustu
Fındık ceviz fıstık badem hiçbirini yemeyeyim dedim
Tavuk ve sucuk gibi şeyler de şüpheli geldi bana onları da kestim
Kusma bitince kilo da almaya başladı

Kızımın yüzünde küçük fısırtılar vardı dün bugün de böyle uyandık. Vücudunda yok. Sadece yüzünde. Akşam doktoruna gideceğiz de, endişelendim böyle bişey yaşayan oldu mu?

Eklentiler

• F2C0F81B-C255-48DF-929C-24D42E59C4D7.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 58
Kızımın yüzünde küçük fısırtılar vardı dün bugün de böyle uyandık. Vücudunda yok. Sadece yüzünde. Akşam doktoruna gideceğiz de, endişelendim böyle bişey yaşayan oldu mu?
Alerjiye benziyor. Bizim atopik dermatit de böyle yüzünde küçük sivilcelerle başlamıştı sonra sert kırmızı kabuğa dönüşmüştü 1 aylıktı daha. 3 gün kortizonlu krem sürmüştüm mecburen çok kötüydü, kremi kullanınca geçti, bi daha yüzünde o kadar yoğun olmadi. Şimdi kollarında dirsek yanlarında var sadece.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah son olur

O bizde de yenidoğanken olmuştu, biz de 1 hafta krem kullandık ama bu kadar kötü değildi bizdeki.

Benim kiziminda ayni yerde oluyor doktora gittik atopik dermatit dedi sizinkide ona benziyor cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun rabbin beterinden korusun

S Spizella çok geçmiş olsun ya Doğum bu gerçekten ucu çok açık insanın başına her şey gelebiliyor. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Belki iyileşme şekline göre dikiş tekniği falan uygulayacaktır var öyle şeyler.
Bu arada kızının kilo alabilmesine çok sevindim. Devamı da gelir inşallah.

S Spizella canım bebisin kilo almasına cok sevindim bulmussun sebebini de artık icin de rahat eder. Diger sağlık sorunu da bende de oldu dikisim patlamıştı iyileşmeden sonra orda et beni gibi mercimek buyuklugunde bisey çıktı elimi degdigimde falan kanıyordu ama sonradan patlayan dikis yeri kapandi o mercimek gibi et parçası da kendiliginden kayboldu. Bu surecte batikonla temizleyip furacin krem surmustum iltihap olmasin diye birde sürekli kuru tut demisti doktor. Yeni operasyon sonrası kabız olmamaya dikkat et ve iyileşmenin hizlanmasi icin batikon ve furacin kullanmanı tavsiye ederim. Bana ilk basta hicbisey kullandirtmadilar 10 gün olmadan dikiş patladı. Sonra tamamen iyilesmesi 50 günü buldu bu surede de cok dikkat ettim.

Çok geçmiş olsun sana da canım..

Canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz. Benimde 3dikişim vardı doktorum estetik diktik izi bile kalmayacak demişti daha 5.gün elimle hissedemiyordum bile yerini acıyordu ama iz olmadı hiç. Estetik dikişin farkı nedir bilmiyorum ama doktoruna görüşüp deneyebilirsin canım belki daha iyi olur senin için. Allah şifa versin

Elhamdülillah canım iyiyiz zor günler geçirdik kızımla meme reddi tam bitiyor derken hep başa sardı 4 ayı doldurunca yavaş yavaş geçer dedi doktor öylede oldu elhamdülillah. Bende bir nefes alayım diye memlekete geldim. Kızımla ilk defa yalnız yolculuk yaptık çok keyifliydi.

Sen nasılsın? Yusuf paşanın keyfi nasıl canım?

Bibliyo bizimde daha önceden mukuslu kaka vardı Dr önemli değil demişti.Geçen hafta da sadece bir kolunda döküntü çıktı egzama gibi, birde tek sefer kaka da çizgi gibi kan vardı, süt alerjisi dedi Dr diyet verdi.Yani tüm vücutta çıkmasına gerek yok.Ben süt diyetine başladım; ama bir de çocuk alerji uzmanına gitmek istiyorum, daha doğru bilgi için.

canim ben de o konuda cok endiseliydim.. "bebegimin beslenme kitabi" diye bir kitap edindim, sibel gungor, gulnihal sarman yazarlari. ben pek sevdim kitabi yaa. guzel guzel tarifler var icinde. ay ay hangi besinler uygun onlar yaziyor. nette pdf ini de bulabilirsin belki hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…