2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canim gecnis olsun sizde insallah hayirlia saglikla buyutun iyi olmqsina cok sevindim. Bebekler hic aglamasin canlari acimasin insallah
Hepimizin yavrusu hiç acı çekmeden büyüsün inşallah. Rabbim acılarını göstermesin, sizede tekrar geçmiş olsun :)

BEn 3 günde mahvoldum hiç böle olmamıştım doğduğundan beri çoğunlukla yalnızdım üstelik kayınvalidemi çağırmak zorunda kaldım alacağı olsun kızımın 2 hafta daha sürüyorsa vay halime Neyse kilolarımı veririm bari yemek bile yedirtmiyor şu saat oldu hala kahvaltı yapmadım

Az az tatlandırmak gerekecek yoksa daha zayıf düşecek kuzucum.
Ben şükür ilaçlarla iyiyim canım çok çok teşekkür ederim. şu an 64 mg dan 48 mg a düştü kortizon. Öncesinde şekerim çok oynuyordu elim ayağım titriyor ter boşanıyordu sürekli. şimdi daha iyi çok şükür. Doktor tedavinin bitmesini bekliyor. Sonrasında ameliyat olacağım.

Sidefer kullanan arkadaşlar, günde kaç damla veriyorsunuz? Doktor ferrum yazmıştı 6 damla demişti, 2 damlayla başlayıp arttırarak gidicez demişti. Bunun kullanımı nasıl olacak?
Canim ben sidefer kullaniorm doktorum kilosuna gore damlasi olacak dedi 6450gr di 6 damla baslatti

Yıkadık canim. Etrafındaki o sarı tabakann bir kısmı yıkayınca düştü. Dun yalnızdım yikayamadim Bugün yikicaz tekrar.artik bardak ve batıcon kullanmıyoruz bıraktık bugün itibariyle. Ama dikkat ediyoruz kucağa alırken falan. Bize krem hiç vermemişti canim. Esin yanlış anlamış olmasın 2 ay çok fazla, bize 15 gün iyileşme süreci dedi doktor. Dikişler beyaz beyaz zor seçiliyor artık,erimi nile bazı yerleri bizim.

Kızım iki gündür ateşleniyor biraz da ishali var. Bugün doktora gittik rotadan şüpheleniyor. Kala tahlili istedi. Bu zaman rota vaktiymiş, dikkatli olun siz de.

Geçmiş olsun canim allah damatligini da göstersin. Evet eriyen dikiş ile yapıldı lokal oldu.ilk defa duydum sizinki gibi. Çabucak atlatırsınız insallah

Kızım iki gündür ateşleniyor biraz da ishali var. Bugün doktora gittik rotadan şüpheleniyor. Kala tahlili istedi. Bu zaman rota vaktiymiş, dikkatli olun siz de.
Çok geçmiş olsun, ishal nasıl oluyor bebeklerde? Sıvı ve çok sayıda bez mi olması gerekiyor?

Geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah. Bizde de şüphenmişti doktor aşı var mı, diye sormuştu. Enfeksiyon çıkmıştı rota değildi. İlaçla geçmişti hemen.

Benim de ellerim cok çatlıyor her sabunu kullanamiyorum. Eyup sabri tuncer zeytinyagli sivi sabun var şimdi bimde de satilmaya başlamış onu kullandiğimdan beri çatlamıyor istersen dene. Verdikleri krem zaten antibiyotik ozellikli furacin ve anestol vermisti bize mikrop kapmaz korkma. Bebek buyudukce iyilesmesi gecikiyordur bence doktordan kaynaklı değildir. Niye kendini suçlu hissediyorsun buyudukce acisi daha fazla olacak yaptirmissiniz kurtulmuş bebiş.

Kızlar saçlarıma 2 hafta önce evde ombre setiyle uçlarına ombre uyguladım. Ama istediğim gibi olmadı. Şimdi kuaförde ombre yaptırsam nolur? (nörologum boya saçını bi şey olmaz dedi 2 kontrolümde de) bebeğim 5 aylık sadece anne sütü içiyor

Asıl sorum ard arda iki kez boya solumak ve kısa süreli de olsa temas etmek sıkıntı olur mu? Nörologuma hiç boyamadan önce sormuştum bu arada.

Kızlar biberon mamasının 2 numarasına bebek 5 ay+1 olunca mı geçiliyor yoksa 6 ay+1 olunca mı? Altıncı ay deyince kafam karıştı. Baktım da kalorisi değerleri daha düşük geldi 2 nin 1 e göre.

İçin rahat etmiyorsa maske tak canım. Beyazları olan biri olarak ben de sık sık boyama durumunda kalıyorum.

15 gün ben doğru duymuşum demek. Çok şükür canım artık atlattık sayılır. Biz 15 gün kullancaz kremi yarın jeli bırakcam bende. Perşembede ben yikiycam inşallah.

Aynen doktorda öyle söyledi daha erkende yapabilirdik dedi ne biliyim kiyamadim. Deniycem kremi çok teşekkür ederim :) evet çok şükür atlattık bitti gitti.

Cok cok gecmis olsun umarim kisa surede hemen atlatirsiniz cocuklar ateslenince anneler daha cok yipraniyor ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…