- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Hepimizin yavrusu hiç acı çekmeden büyüsün inşallah. Rabbim acılarını göstermesin, sizede tekrar geçmiş olsun :)Amin canim gecnis olsun sizde insallah hayirlia saglikla buyutun iyi olmqsina cok sevindim. Bebekler hic aglamasin canlari acimasin insallah
BEn 3 günde mahvoldum hiç böle olmamıştım doğduğundan beri çoğunlukla yalnızdım üstelik kayınvalidemi çağırmak zorunda kaldım alacağı olsun kızımınBiz 4 buçuk aylık olduk atağı yeni yeni atlattık şükür Allah sizin de yardımcınız olsun mahvetti beni bu 4.sıçrama meme reddi, uyku problemi,huzursuzluk hepsini combo olarak yaşadık 1 haftadır eski düzene döndük diyebilirim
Cok pardonCanım benim, biz de kabarcık yoktu sanırım yanlış oldu
Bizim yaptığımız pekmez de meyveden yapılıyor icine ekstra seker falan da konmuyor bana kalirsa tatlandirma için kullanilabilir. Tabi yine tereddütte kalırsan doktora sorabilirsin canım. Geçmiş olsun ikinize de senin sağlık durumun nasıl oldu.
Canim ben sidefer kullaniorm doktorum kilosuna gore damlasi olacak dedi 6450gr di 6 damla baslattiSidefer kullanan arkadaşlar, günde kaç damla veriyorsunuz? Doktor ferrum yazmıştı 6 damla demişti, 2 damlayla başlayıp arttırarak gidicez demişti. Bunun kullanımı nasıl olacak?
Yıkadık canim. Etrafındaki o sarı tabakann bir kısmı yıkayınca düştü. Dun yalnızdım yikayamadim Bugün yikicaz tekrar.artik bardak ve batıcon kullanmıyoruz bıraktık bugün itibariyle. Ama dikkat ediyoruz kucağa alırken falan. Bize krem hiç vermemişti canim. Esin yanlış anlamış olmasın 2 ay çok fazla, bize 15 gün iyileşme süreci dedi doktor. Dikişler beyaz beyaz zor seçiliyor artık,erimi nile bazı yerleri bizim.Canım naptiniz Yıkadınız mi meleğini? Ya sen elini elleyebildin mi pipisine ben kremi kulak copuyle sürüyorum hepte yanlışmı yapıyorum acaba? Bide dikişleri eşim 2 ay sonra düşer dedi dOktar diyor ama sanki ben 15 gün duydum gibi size bişey soylediler mi?
Geçmiş olsun canim allah damatligini da göstersin. Evet eriyen dikiş ile yapıldı lokal oldu.ilk defa duydum sizinki gibi. Çabucak atlatırsınız insallahBizde cunartesi sunnet olduk. Dikislimi oldu sizinki bizde bir aparat takildi dikis pansuman kanama yok bugunde o aparat cikarilacak. Lokal ile yapildi. Ilk gunden dus almasi kucakta gezmesi v.s yasak degil hatta gekmeden dusa girdirin aparat raaht ciksin dendi cok memnun kaldik uygulamadan. Hic aglamadi sadece ilk gun agri kesici surup kullandik
Çok geçmiş olsun, ishal nasıl oluyor bebeklerde? Sıvı ve çok sayıda bez mi olması gerekiyor?Kızım iki gündür ateşleniyor biraz da ishali var. Bugün doktora gittik rotadan şüpheleniyor. Kala tahlili istedi. Bu zaman rota vaktiymiş, dikkatli olun siz de.
Ne demek rica ederim, hiçbir şeyi çıkmayacak kuzunun merak etme, güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallahCok pardonbende kafa bir dunya karistirdim sanirim kusuruma bakma
Geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah. Bizde de şüphenmişti doktor aşı var mı, diye sormuştu. Enfeksiyon çıkmıştı rota değildi. İlaçla geçmişti hemen.Kızım iki gündür ateşleniyor biraz da ishali var. Bugün doktora gittik rotadan şüpheleniyor. Kala tahlili istedi. Bu zaman rota vaktiymiş, dikkatli olun siz de.
Benim de ellerim cok çatlıyor her sabunu kullanamiyorum. Eyup sabri tuncer zeytinyagli sivi sabun var şimdi bimde de satilmaya başlamış onu kullandiğimdan beri çatlamıyor istersen dene. Verdikleri krem zaten antibiyotik ozellikli furacin ve anestol vermisti bize mikrop kapmaz korkma. Bebek buyudukce iyilesmesi gecikiyordur bence doktordan kaynaklı değildir. Niye kendini suçlu hissediyorsun buyudukce acisi daha fazla olacak yaptirmissiniz kurtulmuş bebiş.Ay inşallah çok bastirmamisimdir hiç aklıma gelmedi. Ya ellerimi sürekli yıkarım yıkamaktan çatlarlar ama mikrop kaptıririm belki diye kulak copuyle yapmıştım. Yarın 1 hafta oluyor inşallah bizimkide düşer. Bir hafta yıkama dedi acaba doktor mu iyi değildi bizimkızımın kulağını bile delirmedim ben canı yanar diye. Şimdi sünnet olunca oğlum kendimi suçlu hissettim saçma şekilde :)
Kızlar saçlarıma 2 hafta önce evde ombre setiyle uçlarına ombre uyguladım. Ama istediğim gibi olmadı. Şimdi kuaförde ombre yaptırsam nolur? (nörologum boya saçını bi şey olmaz dedi 2 kontrolümde de) bebeğim 5 aylık sadece anne sütü içiyor
Asıl sorum ard arda iki kez boya solumak ve kısa süreli de olsa temas etmek sıkıntı olur mu? Nörologuma hiç boyamadan önce sormuştum bu arada.
15 gün ben doğru duymuşum demek. Çok şükür canım artık atlattık sayılır. Biz 15 gün kullancaz kremi yarın jeli bırakcam bende. Perşembede ben yikiycam inşallah.Yıkadık canim. Etrafındaki o sarı tabakann bir kısmı yıkayınca düştü. Dun yalnızdım yikayamadim Bugün yikicaz tekrar.artik bardak ve batıcon kullanmıyoruz bıraktık bugün itibariyle. Ama dikkat ediyoruz kucağa alırken falan. Bize krem hiç vermemişti canim. Esin yanlış anlamış olmasın 2 ay çok fazla, bize 15 gün iyileşme süreci dedi doktor. Dikişler beyaz beyaz zor seçiliyor artık,erimi nile bazı yerleri bizim.
Aynen doktorda öyle söyledi daha erkende yapabilirdik dedi ne biliyim kiyamadim. Deniycem kremi çok teşekkür ederim :) evet çok şükür atlattık bitti gitti.Benim de ellerim cok çatlıyor her sabunu kullanamiyorum. Eyup sabri tuncer zeytinyagli sivi sabun var şimdi bimde de satilmaya başlamış onu kullandiğimdan beri çatlamıyor istersen dene. Verdikleri krem zaten antibiyotik ozellikli furacin ve anestol vermisti bize mikrop kapmaz korkma. Bebek buyudukce iyilesmesi gecikiyordur bence doktordan kaynaklı değildir. Niye kendini suçlu hissediyorsun buyudukce acisi daha fazla olacak yaptirmissiniz kurtulmuş bebiş.
Cok cok gecmis olsun umarim kisa surede hemen atlatirsiniz cocuklar ateslenince anneler daha cok yipraniyor ;(Kızım iki gündür ateşleniyor biraz da ishali var. Bugün doktora gittik rotadan şüpheleniyor. Kala tahlili istedi. Bu zaman rota vaktiymiş, dikkatli olun siz de.
Amin insallah tum kuzularimi saglikla buyusunler. Guzel dusunelim guzel seyler olsunNe demek rica ederim, hiçbir şeyi çıkmayacak kuzunun merak etme, güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah
Amim canim sizinkininde insallah ❤Geçmiş olsun canim allah damatligini da göstersin. Evet eriyen dikiş ile yapıldı lokal oldu.ilk defa duydum sizinki gibi. Çabucak atlatırsınız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?