2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlk sütten ben kestim galiba. Tek canları içinde sağ olsunlarda büyürler İnşallah
@LezzetliCipetpet evet meyveler kurtarıcı oldu çok şükür
Ekim annelerinde pekmezle tatlandiran biri vardı. Pirinc unu ile mama hazırlayıp 1 cay kaşığı pekmez koyuyormus mamanın içine onu da deneyebilirsin

Bebeğimin kıyafetlerinde süt lekesi var bir türlü çıkaramıyorum.Bilgisi olan var mı ne yapabilirim ? Ya da geçmez mi?
Ben onları elde bizim deterjanla çitileyip atıyorum ya da bir makine benim deterjanla yıkayıp sonra bebek deterjanıyla yıkıyorum. Kaka lekeleri özellikle elde domestosla hafif çitileyip durulayıp ondan sonra beyazlılarını yıkıyorum yoksa çıkmıyor.
Cok bariz bir irilik miydi? Bende surekli inceliyorum kafasini her acidan fotograf cekiyorum bazen normal geliyor derken tam uzun geliyor yanlardan basik geliyor ;(
üst sınırdan 1-2 cm önde gidiyordu. alın çemberi daha geniş gibi duruyordu. Filmde birşey çıkmamıştı hep takip ettiler çok şükür birşey çıkmadı. Bir arkadaşım da hidrosefali miydi emin değilim ameliyat olmuştu iriydi başı. Normal yaşantısında anne, mesleği olan bir bayan.Bazen eğrilikler aynı pozisyonda yatmaktan da kaynaklanıyor. Doktorların gerekli şeyleri söylemiştir. Doktorlara göster canım ama fazla internet haberleriyle içini bulandırma. Allaha emanet bebeklerimiz.

40 ımda adet oldum. Düzenli geliyor ondan beri. Hep yoğundu normalde de benim hala aynı. Hamileliğin güzel yanlarından biriydi adeti unutmak
Bir de hangi telsizi kullanıyorsunuz
Weewell kameralı.

Ona da götürdüm
Haklısın bu arada.
Kaşıkla yedirince mama aldı bugün ama emzirmeden önce verdim
Sonra emzirdim
Tabi bu doğru değil sütüm azalır böyle
Tam tersini yapacağım bakalım
Emzik olmadığı için memeni de reddetmez. Çok sevindim.

Cok tesekkurler pruine cok haksizlik innetten okudumca icim karardi aglamaktan helak oldum kendimde Tomografi goruntulerini defalarca inceledim. Uludag universitesi arastirma hastanesine gittik bugun doktor birsey goremedi kafa sekli benziyor ancak elle fiziksel muayenede ve tomografi goruntulerinde birsey yok ama 3 ay somra yine kontrol edelim dedi. Ben yine de Cocuk beyin cerrahi de en iyi doktorlardan biri olan Istanbul’da Memet Ozek’e de randevu aldim ama 8 nisan verdiler. Kesinlikle internetten bakmamam lazim ozellikle de geceleri kesinlikle okumamak gerekiyor. Oglumda kafa cevresi ust sinirdan yarim santim fazla hep ama buyuklugu problem degilmis her zaman buyuk gider prsentil egrisiyle uyumlu olursa sorun olmaz yeterki birden buyume azalmasi veya birden artmaai olmasin

Kızlar son zamanlarda bebeğinde uyku problemi olan varmı son iki gündür hiç uyumuyor en fazla yarım saat kestiriyor sonrada sinirleniyor gece gündüz aynı
3 gundur bizde oyleyiz. Uyanikkenn keyfi gayet yerinde uyku zamani gelince cildirio cok zor daliyor ve surekli uyaniyor. Dismi dedim ama gorunen bisi de yok. 4. Atagin son demlerindeyiz o yuzdendir diyor kendimi teskin ediyorum ama yoruluor ve yipraniyorum. Sinirli oldugunda memeyi almiyor. Zar zor tutturuyorum o sirada abi gelip bisi istiyor. Kiz sesi duyunca memeyi birakip cilginca aglior tekrar tutturmaya calisiyorum. Zor zamanlar ve ben yalnizim.

Kızlar son zamanlarda bebeğinde uyku problemi olan varmı son iki gündür hiç uyumuyor en fazla yarım saat kestiriyor sonrada sinirleniyor gece gündüz aynı
Gece daha iyi ama gündüz valla tüm gün yanında onunla konuş oyun oyna istiyor.
YAnından kalkınca ağlıyor yanına gidince hemen gülüyor, ve tabiki memede uyuyor yatağa koyunca gülerek gözlerini açıyor

Biz bu sabah ikisinide sahiplendirdik. Ayrılmak ne zormuş :/ mahvoldum resmen

Gidebildin mi cnm cranial tedavi merkezine. Ne dendi.

Çok şükür birşey yokmuş bak. Evvel Allah inşallah da birşey çıkmaz. Ailede de küçüklüğünde kafası iri olan biri illaki vardır. Ona çekmiştir diye düşün üzme kendini artık. Allah sağlık sıhhat versin canım.

biz iki üç haftadır aynı durumdayız. 4. ayda bebeklerin uyku periyotlari yetiskinlerinkiyle ayni olurmus bu da daha sik uyanmalarina neden oluyormus. uyku gerilemesi diyorlar bebeklerin bu durumuna. ben uyutamiyorum ne gece ne gunduz.

sallanmayi sevmiyo, gunduzleri memede dalamiyo artik. uyku saati gelmesin diye dua eder oldum. uykusu gelince ekstra enerji yuklemesi yapiliyo sanki cocuga:) gecen buraya kizlar bebegim cok hareketli oldu diye yazmistim. meger uykusu geliyormus cocugun. uyuduktan sonra da 30-40 dakika icinde uyaniyo ve uykusunu almadigi icin cok mutsuz oluyo. gunduz artik arabaya koyup parka cikiyorum o sekilde iki saat falan uyuyunca uyandiginda daha rahat oluyo.

gece uykuya dalmasi yine problem ama bi kez daldi mi uyuyor en azindan.

Çok uyku benimkinde de var. Normal mi acaba diye dusunuyorum. Huy değiştiriyorlar işte.
Canım naptiniz Yıkadınız mi meleğini? Ya sen elini elleyebildin mi pipisine ben kremi kulak copuyle sürüyorum hepte yanlışmı yapıyorum acaba? Bide dikişleri eşim 2 ay sonra düşer dedi dOktar diyor ama sanki ben 15 gün duydum gibi size bişey soylediler mi?

İnşallah gittikleri yerlerde mutlu olurlar biz veremeyiz ya
Artık böyle alışıcaz
Büyüyüp oynamaya başlayınca kızıma arkadaş olacak diye umuyorum

Bizde cunartesi sunnet olduk. Dikislimi oldu sizinki bizde bir aparat takildi dikis pansuman kanama yok bugunde o aparat cikarilacak. Lokal ile yapildi. Ilk gunden dus almasi kucakta gezmesi v.s yasak degil hatta gekmeden dusa girdirin aparat raaht ciksin dendi cok memnun kaldik uygulamadan. Hic aglamadi sadece ilk gun agri kesici surup kullandik

Malesef cumartesi gec olmustu birde cok uzak bir yerde gidemedik. Dun bursa arastirma hastanesine gittik doktora sordum kask kullanalim mi diye kask isi cok zor bebekler icinde anne icinde. Yaz geliyor daha da zor olur 3 ay sonra kontrol edelim kafasinin durumuna gore konusuruz dedi
Cok tesekkur ederim ilgine

Bizde alicklamp denen yöntemle sünnet ettirdik sizinki gibi sıkıntısız geçti ilk gün biraz mızırdandı bide o aparat çıkarken o kadar iki üç gün içinde geçti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…