- 3 Ekim 2018
- 67
- 73
- 18
- 34
benim oglan yuzu koyun donuyor, kafasini da kaldiriyor ama eski haline geri donemiyor:) kendini birakmaya korkuyo sanirim.Bebekleriniz tam dönüyor mu ?
Ben yavaştan oturtmaya da başladım 4 buçuk aylık oldu sıkıntı olmaz de mi kendi de istekli oturmayı seviyor bana yaslanarak bazen kafasını kaldırıyor sık oturuyor.
Bebekleriniz tam dönüyor mu ?
Ben yavaştan oturtmaya da başladım 4 buçuk aylık oldu sıkıntı olmaz de mi kendi de istekli oturmayı seviyor bana yaslanarak bazen kafasını kaldırıyor sık oturuyor.
Benim kız 4.5 aylık dönme çabaları var ama daha dönemedi, bu aralar kendini kaldırmaya çalışıyor devamlı uykudayken bile. Elimizi yakaladığı an baya doğrultuyor kendini oturunca mutlu oluyor ama oturtsam mı bilemedim ben de..Benimki henüz dönmüyor, sürekli oturmak istiyor, bedenini kaldırıyor olmayınca ağlıyor. Doktorumuza sordum henüz erken dedi daha 3.5 aylıktı oturmaya çalışırken. Ama dönmeye dair bi istek, çaba yok
Ona da götürdümS Spizella sonuçta bu bebek aç değil aç olsa mamayı yer, bence içini ferah tut , sen bol bol emzir arada yine mamayı dene o aç kalırsa alır mamayı. Ama lütfen önce sen rahatla, senin bebeğin anlattığın kadarı ile mutlu bir bebek sıkıntı olsa o kadar mutlu olmaz..
Bu arada yine için rahat etsin diye üniversite hastanesinde bir profesör e götürebilirsin..
Benim de aynıBenim kız 4.5 aylık dönme çabaları var ama daha dönemedi, bu aralar kendini kaldırmaya çalışıyor devamlı uykudayken bile. Elimizi yakaladığı an baya doğrultuyor kendini oturunca mutlu oluyor ama oturtsam mı bilemedim ben de..
Ee artık gidecek doktor kalmamışOna da götürdüm
Haklısın bu arada.
Kaşıkla yedirince mama aldı bugün ama emzirmeden önce verdim
Sonra emzirdim
Tabi bu doğru değil sütüm azalır böyle
Tam tersini yapacağım bakalım
Yavastan ek gıdaya basla istersen canım. Senin icin demiyorum ama mesela maddi durumu elverisli olmayıp mama alamayanlar bebeklerini beslemek için inek sütünü sonlandırıp kullanabilirler yazıyordu biyerde. Demek ki zorda kalinca inek sutu de verilebiliyor doktoruna sorup onu da deneyebilirsin belki mama yerine onu kabul eder.Verdim cnm dün uyku arasında
Biberondan çektiği şeyin mama olduğunu anlayınca ittirip ağlamaya başladı
Bizim doktor 1 hafta yıkama dedi canım biz bekliycez. Bizimki ağrı kesici içtiğinde sakın oluyor tek sonra hep kucakta gezeyim diyor uykuya geçişlerinde aşırı huysuz bizimkide artık kimseye gülmüyor sevdirmiyor anneanneyi görünce ağlıyor. Bizde sadece gece uykusuna 12 de geçerdi sünnetten sonra 9 buçukta gece uykusuna geçiyor. Düzelir ler mi hep böyle gidermi bilmiyorum.Yıkadınız mi canim?
Bizimki sünnetin 3 günü kuzu gibiydi. Aşırı sakindi. Sonra sildi biraz. Ama bir durgunluk geldi. Uykuları hafifledi geceleri daha sık uyanıp huzursuzlanıyor ve yabancı seçmeye başladı. Cani istediğine uzaktan gülüyor ama kimsenin kucağına gitmiyor. Benim ve babadan başka, öyle değildi. Banane anane falan dinlemiyor hiç, sevdirmiyor kendini.
Hipp organik yulaf ek gıda aldım anne sütüyle hazırlanıyormuş. Eğer mama ile olmazsa onu deneyeceğim 4. Aydan itibaren diyorYavastan ek gıdaya basla istersen canım. Senin icin demiyorum ama mesela maddi durumu elverisli olmayıp mama alamayanlar bebeklerini beslemek için inek sütünü sonlandırıp kullanabilirler yazıyordu biyerde. Demek ki zorda kalinca inek sutu de verilebiliyor doktoruna sorup onu da deneyebilirsin belki mama yerine onu kabul eder.
İnşallah bu senin sütünle hazırlandığı için tadını beğenir de yer İnci prenses..Hipp organik yulaf ek gıda aldım anne sütüyle hazırlanıyormuş. Eğer mama ile olmazsa onu deneyeceğim 4. Aydan itibaren diyor
Bizimki 4.5 aylık olmak üzere
Çok uyku benimkinde de var. Normal mi acaba diye dusunuyorum. Huy değiştiriyorlar işte.Bizim doktor 1 hafta yıkama dedi canım biz bekliycez. Bizimki ağrı kesici içtiğinde sakın oluyor tek sonra hep kucakta gezeyim diyor uykuya geçişlerinde aşırı huysuz bizimkide artık kimseye gülmüyor sevdirmiyor anneanneyi görünce ağlıyor. Bizde sadece gece uykusuna 12 de geçerdi sünnetten sonra 9 buçukta gece uykusuna geçiyor. Düzelir ler mi hep böyle gidermi bilmiyorum.
Ben de aynısının yulaflsını aldım :)Cc
İnşallah bu senin sütünle hazırlandığı için tadını beğenir de yer İnci prenses..
Eskiden memeden daha çok biberonu seven kızım biberonu unutmuş, diliyle itiyor ya da çiğneyip atıyor. Bu kaşık maması biberonu iten kızlarımız için inşallah uygun olur
Bize de doktorun tavsiyesi bu canım
Aynen huy degistiriyolar 12. Hafta atagıda başladı bizde. Kontrole gitcez bende sorucam bakalım çok uykuyu.Çok uyku benimkinde de var. Normal mi acaba diye dusunuyorum. Huy değiştiriyorlar işte.
Cc
İnşallah bu senin sütünle hazırlandığı için tadını beğenir de yer İnci prenses..
Eskiden memeden daha çok biberonu seven kızım biberonu unutmuş, diliyle itiyor ya da çiğneyip atıyor. Bu kaşık maması biberonu iten kızlarımız için inşallah uygun olur
Bize de doktorun tavsiyesi bu canım
Doktor 4,5aylık başla dedi, bizim kız daha 4aylık yeni oldu canım. Anne sütüyle mi hazırladın? Belki sütten dolayı bi tadı olur diyordum ama olmuyor muCanım bu mamayı bende aldım ama şekersiz olduğu için tadı yok bebeğim yemek istemiyor. Siz yetirebildiniz mı? Biz 5 Aylık olduk içine biraz elma püresi koydum anca öyle aldı
Yaptırıyoruz canım bir problem olmuyor yalnızca her ocağın sistemsel aşı günü var telefonla sorabilirsin hangi gün getirelim diye okadar diğer rutin aynı ilerliyorKızlar sağlık ocağı 4.ay aşımızı başka şehirde yaptırabiliyor muyuz? Problem olur mu?
5 gün sonra sonra 5 aylık oluyoruz artık yüzüstü de sırt üstü de dururken dönebiliyor canı isterse kahkaha atıyor uyku problemi bu gece oldu bizde saat başı uyandı ben dişe bağladım bu aralar başlar çünkü geceler diş sıkıntısı 4 numara beze geçtik prima 7 buçuk kilo civarıdır sanırım 5.ay tartısı olmadı henüz 4.ayda 7kilo 150gramdı bizde böyle sünnet olanlar hayırlı olsun en doğru karar küçükken yaptırmak biz 13 günlükken yaptırdık hiç bilmedi bile hastalara geçmiş olsun S Spizella canım valla sen anne olarak çok mücadele ettin olmuyorsa belki yapısıdır boşver bende minyon um diyorsun çocukta öyle olabilir huzurlu bir bebek anlattığın kadarıyla inşallah alır kilo da seninde için rahat olur. 2 haftaya kadar artık ben yavaştan başlayacağım ek gıdaya yoğurtla inşallah 5 ayı biraz geçince bizde durumlar böyle
Ben anne sütü vermiyorum malesef. Belki anne sütü olunca yer canımDoktor 4,5aylık başla dedi, bizim kız daha 4aylık yeni oldu canım. Anne sütüyle mi hazırladın? Belki sütten dolayı bi tadı olur diyordum ama olmuyor mu
Ben de tadına alıştırmak için şimdiden ağzına sürerek filan tattırmak istiyordum
Olsun zaten 5aylık olmuş, meyveyle tatlandırmışsın canım. Sıkma canını. Şifa olsun, afiyet olsun kuzucuğunaBen anne sütü vermiyorum malesef. Belki anne sütü olunca yer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?