2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acaba uyurken versen alir mi? Kizimda biberon reddetmisti ise basladigimda, o yuzden uykuya gectiginde verdigimizde almisti

Benimki de 5670 arada mama veriyodum (hipp), artık düzenli ver desteklememiz lazım dedi, süt ile ilgili alerjiden süpheleniyordu bir şey çıkmadı. Hipp kullanıyodum ben arada vermek için ama 1 aydır vermiyordum, unutmuş galiba hem biberonu hem mamayı , ilk başlarda öğürdü az az içti şimdi normale döndü. Doktor da önceden ne kullandığımızı sorup numune hipp vermişti, reddederse boşuna almayın diye. Önce numuneleri kullandım sonra kutu aldık şimdi içiyor.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun çok da küçük. Aşıya çıktığınızda mı kaptı acaba? Kolay geçiyor mu nasıl bebeğinizin durumu?

Öyle oluyor dökülmüyor bildiğin öbek öbek kopuyot sanki kel kalacağım, diyorsun sonra geçiyor.

Aptamil ar, bebelac gold nutrikonfor, sma, aptamil denediğimiz mamalar

Ne yapmalıyım ya
Doktor mama vereceğiz başka çare yok diyor
Ben hiç hipp combiotik denememiştim çok beğendi. Kaşıkla kıvamlı yapıp dene dediler yavaştan kaşığa alışsın diye biberon mamasını. Su vermeyi unutmadan.

İnşallah da önemli değildir canım. Tanıdığımın bebeğinin kafası iriydi neler neler düşündüler doktorlara gittiler şimdi delikanlı gayet normal. İnternette hep en kötüsü yazıyor sanki.

Keşke biz dd numune bulabilseydik 4 çeşit mama var şu an elimde

S Spizella
Inşallah 6 aylık olup oturmaya başladığı için kusması azalınca, bide ekgıdayla destekleyince kilo alımı normale döner. Çok uğraştın şu kilo işiyle sütün varken mama vermeye çalışman ,bide bebeğinin mamayı kabul etmemesi de üzücü gerçekten

Kıvamlı nasıl olur yani 60 cc suya 3 ölçü mama falan mı koyayım

Kusma azaldı 3 -4 gündür
Fındık fıstığı sucuk ve tavuğu kesmeme bağladım ama bilemiyorum belki de denk gelmiştir. Sütüm azaldı gitti bu şeylerle uğraşırken. (((

Kusma azaldı 3 -4 gündür
Fındık fıstığı sucuk ve tavuğu kesmeme bağladım ama bilemiyorum belki de denk gelmiştir. Sütüm azaldı gitti bu şeylerle uğraşırken. (((
Benim oglumun oturmaya baslayinca kusma isi bitti. Bu arada artik zaten cok hareketlendiler benim kizda kilo almior pek. Kac persentilmis suan cok mu altinda. 1.5 ay sonra ek gidaya baslicaksiniz zaten o zaman tamamlar hem belki zayif olacak.yaa bu doktorlarin insani strese sokmasina hastayim. Senin yerinde olsam.sanirim birakirdim mamayi sunu bunu dayardim memeyi emdigi kadar aldigi kadar. Cok yiprandiniz ikinizde

Benimde cok fena 3 ay dokulmedi iyi bunda dokulmeyecek diyordum . Ama masallah dedigim 3 gun yasamio avuc avuc dokuluo suan o kadar takviye vitamin aliyorum. Dokulmesinemi yanayim heryerin sac olmasina mi bilemeiyorum.

Bagirsaklari ek gidaya hazir olmadigi icin annesi
Keşke biz dd numune bulabilseydik 4 çeşit mama var şu an elimde
Saglik.ocagina verebilirsin elindeki mamayi durumu olmayanlara veriyorlar

Kusma azaldı 3 -4 gündür
İster istemez stres oluyosun, o da sütünü etkiliyor tabi, emzirmen gereken zamanda mama vermeye çalışıyosun, emme aralığı artınca o da sütün azalmasına neden oluyo
Tamamen yapısal olduğu anlaşılıp kilo alması için doktorlar bişey demeseler rahatlayacaksın aslında.
Ilk kızım da alt sınırdan kilo alıyordu, aynı senin gibiydim,sütüm varken niye kilo almıyo bu çocuk diye çok üzülüyodum. En sonunda doktor yapısı böyle, sen de hiç yeni doğum yapmış gibi görünmüyosun, sana benzemiş heralde demişti. Hâlâ da öyledir. Çok sağlıklı beslenir, kilo almaz, kolay kolay hasta da olmaz. Senin kızçe de öyle olur inşallah

Ya hamilelikte dökülmedi ne güzel diyordum çok fena dökülüyor, önceden tarağım saçla dolmazdı bir kaç tel olurdu. Şimdi banyoda 1 avuç, tarakta 1 avuç. Moralim çok bozuluyor. Ne banyoya girmek istiyorum ne saç taramak

S Spizella sonuçta bu bebek aç değil aç olsa mamayı yer, bence içini ferah tut , sen bol bol emzir arada yine mamayı dene o aç kalırsa alır mamayı. Ama lütfen önce sen rahatla, senin bebeğin anlattığın kadarı ile mutlu bir bebek sıkıntı olsa o kadar mutlu olmaz..
Bu arada yine için rahat etsin diye üniversite hastanesinde bir profesör e götürebilirsin..

Bebekleriniz tam dönüyor mu ?
Ben yavaştan oturtmaya da başladım 4 buçuk aylık oldu sıkıntı olmaz de mi kendi de istekli oturmayı seviyor bana yaslanarak bazen kafasını kaldırıyor sık oturuyor.

Benimki henüz dönmüyor, sürekli oturmak istiyor, bedenini kaldırıyor olmayınca ağlıyor. Doktorumuza sordum henüz erken dedi daha 3.5 aylıktı oturmaya çalışırken. Ama dönmeye dair bi istek, çaba yok

Bebeğimin kıyafetlerinde süt lekesi var bir türlü çıkaramıyorum.Bilgisi olan var mı ne yapabilirim ? Ya da geçmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…