Acaba uyurken versen alir mi? Kizimda biberon reddetmisti ise basladigimda, o yuzden uykuya gectiginde verdigimizde almistiBana bi akıl verin 15 gündür aynı kiloda 50 gram ancak aldı.
Mama içir dedi doktor diye mama aldık 4. Çeşit mamayı reddetti
Biberon nuk, bi tek onu kabul ediyor
Kendi sütümü içiyor biberonda.
Mama verdim içmiyor ağlıyor çıkarıyor yutmuyor
Gece uyku arasında vereyim dedim yine aynı
Artık yıldım
4 ay 10 günlük boy 59, kilo 5225 çıktı
Birde enjektor ile denesen mi? Insallah icer mamayi.. cok yorulmussundur seni cok iyi anliyorumAptamil ar, bebelac gold nutrikonfor, sma, aptamil denediğimiz mamalar
Ne yapmalıyım ya
Doktor mama vereceğiz başka çare yok diyor
Benimki de 5670 arada mama veriyodum (hipp), artık düzenli ver desteklememiz lazım dedi, süt ile ilgili alerjiden süpheleniyordu bir şey çıkmadı. Hipp kullanıyodum ben arada vermek için ama 1 aydır vermiyordum, unutmuş galiba hem biberonu hem mamayı , ilk başlarda öğürdü az az içti şimdi normale döndü. Doktor da önceden ne kullandığımızı sorup numune hipp vermişti, reddederse boşuna almayın diye. Önce numuneleri kullandım sonra kutu aldık şimdi içiyor.Bana bi akıl verin 15 gündür aynı kiloda 50 gram ancak aldı.
Mama içir dedi doktor diye mama aldık 4. Çeşit mamayı reddetti
Biberon nuk, bi tek onu kabul ediyor
Kendi sütümü içiyor biberonda.
Mama verdim içmiyor ağlıyor çıkarıyor yutmuyor
Gece uyku arasında vereyim dedim yine aynı
Artık yıldım
4 ay 10 günlük boy 59, kilo 5225 çıktı
Kızlar affedin tek tek cevap yazamadım doktordan geliyoruz şu çiçeği çıkarıyormuş kızım. Her yani benek benek. Dünkü doktor nasıl anlamadı hayret ediyorum süz de dikkat edin. Biz evden çıkmıyoruz bile nasıl buluştu hayret ediyorum . Bari bizde çıkalım hastalık bizi her yerde buluyor nasıl olsa
Öyle oluyor dökülmüyor bildiğin öbek öbek kopuyot sanki kel kalacağım, diyorsun sonra geçiyor.Ya kızlar sizin saç dökülmeleriniz ne durumda acaba. Benimki artık dökülme sınırını geçti saçsız kalmak üzereyim. Üstüne birde oğlum saçımı çekip duruyor çığlık çığlığayım acıdan bırakmıyor birde yakalayınca :)
Ben hiç hipp combiotik denememiştim çok beğendi. Kaşıkla kıvamlı yapıp dene dediler yavaştan kaşığa alışsın diye biberon mamasını. Su vermeyi unutmadan.Aptamil ar, bebelac gold nutrikonfor, sma, aptamil denediğimiz mamalar
Ne yapmalıyım ya
Doktor mama vereceğiz başka çare yok diyor
İnşallah da önemli değildir canım. Tanıdığımın bebeğinin kafası iriydi neler neler düşündüler doktorlara gittiler şimdi delikanlı gayet normal. İnternette hep en kötüsü yazıyor sanki.@tugba2907 @minikizmit @Bademellaa @flower84nelypearlshine kizlar ayri ayri hepinize cok cok tesekkur ederim. Pazarteis bekliyorum ama gece gunduz kafatasi sekil bozukluariyla ilgii okumadigim makale kalmadi ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum boyke yapmak bana daha zararli ama kafamdan atamiyorum. Saglikla insallah biter gider
Verdim cnm dün uyku arasındaAcaba uyurken versen alir mi? Kizimda biberon reddetmisti ise basladigimda, o yuzden uykuya gectiginde verdigimizde almisti
Onu da verdimBirde enjektor ile denesen mi? Insallah icer mamayi.. cok yorulmussundur seni cok iyi anliyorum
Keşke biz dd numune bulabilseydik 4 çeşit mama var şu an elimdeBenimki de 5670 arada mama veriyodum (hipp), artık düzenli ver desteklememiz lazım dedi, süt ile ilgili alerjiden süpheleniyordu bir şey çıkmadı. Hipp kullanıyodum ben arada vermek için ama 1 aydır vermiyordum, unutmuş galiba hem biberonu hem mamayı , ilk başlarda öğürdü az az içti şimdi normale döndü. Doktor da önceden ne kullandığımızı sorup numune hipp vermişti, reddederse boşuna almayın diye. Önce numuneleri kullandım sonra kutu aldık şimdi içiyor.
Keşke yakın olsak verirdim denerdin,az para değil ki, hipp combiotic benim kullandığım bu arada organik değil.Keşke biz dd numune bulabilseydik çeşit mama var şu an elimde
Geçmiş olsun çok da küçük. Aşıya çıktığınızda mı kaptı acaba? Kolay geçiyor mu nasıl bebeğinizin durumu?
Öyle oluyor dökülmüyor bildiğin öbek öbek kopuyot sanki kel kalacağım, diyorsun sonra geçiyor.
Ben hiç hipp combiotik denememiştim çok beğendi. Kaşıkla kıvamlı yapıp dene dediler yavaştan kaşığa alışsın diye biberon mamasını. Su vermeyi unutmadan.
İnşallah da önemli değildir canım. Tanıdığımın bebeğinin kafası iriydi neler neler düşündüler doktorlara gittiler şimdi delikanlı gayet normal. İnternette hep en kötüsü yazıyor sanki.
Onu da almıştım açmadan iade ettimKeşke yakın olsak verirdim denerdin,az para değil ki, hipp combiotic benim kullandığım bu arada organik değil.
Benim oglumun oturmaya baslayinca kusma isi bitti. Bu arada artik zaten cok hareketlendiler benim kizda kilo almior pek. Kac persentilmis suan cok mu altinda. 1.5 ay sonra ek gidaya baslicaksiniz zaten o zaman tamamlar hem belki zayif olacak.yaa bu doktorlarin insani strese sokmasina hastayim. Senin yerinde olsam.sanirim birakirdim mamayi sunu bunu dayardim memeyi emdigi kadar aldigi kadar. Cok yiprandiniz ikinizdeKusma azaldı 3 -4 gündür
Fındık fıstığı sucuk ve tavuğu kesmeme bağladım ama bilemiyorum belki de denk gelmiştir. Sütüm azaldı gitti bu şeylerle uğraşırken.(((
Benimde cok fena 3 ay dokulmedi iyi bunda dokulmeyecek diyordum . Ama masallah dedigim 3 gun yasamio avuc avuc dokuluo suan o kadar takviye vitamin aliyorum. Dokulmesinemi yanayim heryerin sac olmasina mi bilemeiyorum.Ya kızlar sizin saç dökülmeleriniz ne durumda acaba. Benimki artık dökülme sınırını geçti saçsız kalmak üzereyim. Üstüne birde oğlum saçımı çekip duruyor çığlık çığlığayım acıdan bırakmıyor birde yakalayınca :)
Ishal oldugunu nasil anladin? Benimkide bir haftadir havuc veriyorum. Verdigimden beri her emzirmeden sonra her mamadan sonra kisacasi her ogununden sonra kakasini yapiyor. Bezi hic dolmuyor, baya az az ama cok sayida yapiyor iste. Seninki de boyle mi?
Saglik.ocagina verebilirsin elindeki mamayi durumu olmayanlara veriyorlarKeşke biz dd numune bulabilseydik 4 çeşit mama var şu an elimde
İster istemez stres oluyosun, o da sütünü etkiliyor tabi, emzirmen gereken zamanda mama vermeye çalışıyosun, emme aralığı artınca o da sütün azalmasına neden oluyoKusma azaldı 3 -4 gündür
Fındık fıstığı sucuk ve tavuğu kesmeme bağladım ama bilemiyorum belki de denk gelmiştir. Sütüm azaldı gitti bu şeylerle uğraşırken.(((
Ya hamilelikte dökülmedi ne güzel diyordum çok fena dökülüyor, önceden tarağım saçla dolmazdı bir kaç tel olurdu. Şimdi banyoda 1 avuç, tarakta 1 avuç. Moralim çok bozuluyor. Ne banyoya girmek istiyorum ne saç taramakYa kızlar sizin saç dökülmeleriniz ne durumda acaba. Benimki artık dökülme sınırını geçti saçsız kalmak üzereyim. Üstüne birde oğlum saçımı çekip duruyor çığlık çığlığayım acıdan bırakmıyor birde yakalayınca :)
Benimki henüz dönmüyor, sürekli oturmak istiyor, bedenini kaldırıyor olmayınca ağlıyor. Doktorumuza sordum henüz erken dedi daha 3.5 aylıktı oturmaya çalışırken. Ama dönmeye dair bi istek, çaba yokBebekleriniz tam dönüyor mu ?
Ben yavaştan oturtmaya da başladım 4 buçuk aylık oldu sıkıntı olmaz de mi kendi de istekli oturmayı seviyor bana yaslanarak bazen kafasını kaldırıyor sık oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?