Geçmiş olsun canım ya insanları anlamıyorum şu çiçeği kızamık olan çocukları alıp kalabalığa cikariyolar hamileleri bebekleri düşünmüyo kimse ilaç falan verdi mi kuzum ya hafif atlatir insallah
Çok geçmiş olsun aşısız olduğu için korkuyor insan böyle hastalıklardan. İnşallah kolay atlatırsınız. Benim oğlumun sınıfında da kabakulak olan varmış korkudan mahvoldum birkaç gün ya oğlum taşıyıcıysa ve bebeğe bulaştırırsa diye. Ne yapacağız bilmiyorum ki aşı olana kadar. Mecbur dışarı çıkacağız parklara gideceğiz çare yok. Bir de bizim buralarda Suriyeli çok fazla özellikle de parklarda avm lerde onlardan kaçamıyoruz.aşısız oldukları için tedirgin oluyor insan.İnan bende merak ediyorum en azından hasta olduğunu söyleseler ben dikkat ederim gitmem otururum evimde. Zaten bundan sonra evindeyim. Ne yapalım evimizde eğleniriz çocuklu kimseyi de kabul etmem
Çok şükür 5 Aylık olmuş doktor daha küçük olsa daha zır olurdu diyor. Çiçek aşısı 12. Ayda. Sizde dikkatli olun kızlar.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah çabuk geçer
Aynı durumdayız, gündüz uykuları çok azaldı, gece de sık uyanmaya başladı..umarım hep böyle gitmezKızlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar gece yattığında 6-7 saat uyuyan bebeğim 1 haftadır her saat başı uyanmaya başladı. 4. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş. O yüzden mi acaba? Umarım öyledir, bu tempoda yaşamak çok zor. Var mı bu ay uyku gerilemesi yaşayan?
Randevu aldın mı cnm aradıktan 1 hafta sonraya randevu verebilir yada 3-4 güne en erken biz aradığımızda öyle olmuştu.
Yer bulamıyoruz valla verecek. Sahiplendirirken mi talihsiz oldu
Bizim evimiz de büyük ama her yer kapalı. Yatak odasında yatıyoruz acsak ya bizim yatağa ya bebeğin yatağa çıkıp yatarlar hemen. Bebeğin odası kapalı yatağına giriyorlar ve çamaşırı oraya asıyorum hep sürünüp tüy yapıyorlar. Mutfak kapalı hemen masanın tezgahın üzerine çıkıyorlar. Salon kapalı orda biz oturuyoruz. Oturma odası banyo giriş koridor fln açık oralarda takılıyorlar ama yetmiyor ilgi istiyorlar. O kadar tüy döküyor olmasına rağmen sen yanınıza mı alıyorsun nasıl yapıyorsun :/
Ben daha oturtmaya başlamadım 4 ayı geçtik. Ama kucağımda falan iki büklüm olmaya başladı kendini öne eğdiriyor. Yine de erken olduğunu düşünüyorum 6 ay civarı kemikler hazır oluyor oturmak için.Kızlar benim tosbik 4 buçuk aylık oldu destekli oturtmaya başlayan oldu mu yoksa erken mi daha? Instagramda bir çocuk doktoruna sormuştum 4. Aydan itibaren oturtabilirsin demişti ama yine de emin olamıyorum
Çok geçmiş olsun canım, kolay atlatırsınız inşallahKızlar affedin tek tek cevap yazamadım doktordan geliyoruz şu çiçeği çıkarıyormuş kızım. Her yani benek benek. Dünkü doktor nasıl anlamadı hayret ediyorum süz de dikkat edin. Biz evden çıkmıyoruz bile nasıl buluştu hayret ediyorum . Bari bizde çıkalım hastalık bizi her yerde buluyor nasıl olsa
Kızlar merhaba, 1 hafta öncesine kadar gece yattığında 6-7 saat uyuyan bebeğim 1 haftadır her saat başı uyanmaya başladı. 4. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş. O yüzden mi acaba? Umarım öyledir, bu tempoda yaşamak çok zor. Var mı bu ay uyku gerilemesi yaşayan?
Bizim doktor gece uyanmaları artacak bu ay dedi, bazı anneler acaba doymuyormu sütüm mü azaldı diye endişelenir mamaya başlamayı düşünür, kesinlikle açlıkla ilgisi yok, diş hazırlıkları başlar, o yüzden uyanır demişti4.5 aylık kızım bir haftadır sürekli uyanıyor. Dün gece kabus gibiydi her saat başı ağlayarak uyandı ne emdi ne kala yaptı, kucağıma alınca sustu.
4 numaraya geçen var mı? Benim kızım 6.300 denedim, fena olmadı.
Primanin 3 bedeni iyi,canbebenin 3 bedeni küçük,benim kız 6700, prima iyi geliyor,canbebe sıkıyor. Primadan 350 tane 3 bedenim var, canbebede 70 tane. Canbebeler bir an önce bitsin diye sık sık değiştirip atıyorum
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı.
Kızım 62cm 5800 çıktı. Son bir haftadır ishaldi kızım, ondan dolayı kilo alımı azalmış olabilir dedi doktor. Bu ay 300gr almış ama sıkıntı yokmuş. Boyu 3cm uzamış. Çok şükür. Bizde haberler böyle :)
Maşallah kuzuyabenim kızım hep ishal gibi yapıyor kakasini, günde en az 3 kere yapıyor ve en az bir tanesi bezinden taşıp kıyafetine çıkıyor , 4.5 aylık oldu nerdeyse, bişeye alerjisi olduğu içinmi böyle, normal mi böyle olması bilmiyorum
Benim de 3 ay dökülmedi, şu an felaket dökülüyorYa kızlar sizin saç dökülmeleriniz ne durumda acaba. Benimki artık dökülme sınırını geçti saçsız kalmak üzereyim. Üstüne birde oğlum saçımı çekip duruyor çığlık çığlığayım acıdan bırakmıyor birde yakalayınca :)
Canım bizim doktor 4,5aylıkken ek gıdaya başlayabilirsin dedi bize. Hipp in tahılını al, haşla, kıvam aldır, sonra anne sütü ekle. Yavaş yavaş destekleyelim anne sütünü dediBana bi akıl verin 15 gündür aynı kiloda 50 gram ancak aldı.
Mama içir dedi doktor diye mama aldık 4. Çeşit mamayı reddetti
Biberon nuk, bi tek onu kabul ediyor
Kendi sütümü içiyor biberonda.
Mama verdim içmiyor ağlıyor çıkarıyor yutmuyor
Gece uyku arasında vereyim dedim yine aynı
Artık yıldım
4 ay 10 günlük boy 59, kilo 5225 çıktı
Bana sadece aptamil ver dedi biriCanım bizim doktor 4,5aylıkken ek gıdaya başlayabilirsin dedi bize. Hipp in tahılını al, haşla, kıvam aldır, sonra anne sütü ekle. Yavaş yavaş destekleyelim anne sütünü dedi
Kutusunun üstünde 4.aydan itibaren kullanılır yazıyor. Tahıl bazlı pirinçli gibi bir şey ismi. Katkı maddesi vs de yokmuş. Kilo alımı için kullanılıyormuş internetten okuduğum kadarıyla. Bi de bizimki son bir haftadır çok ishal, onu da toparlar belkiBana sadece aptamil ver dedi biri
Diğeri de anne sütü içsin gerek yok dedi
Ama bizimki yerinrçde sayıyor.
Salı günü kontrole gideceğiz elde var sıfır
Sorayım ben de bu hipp i off yıldım ya
Bana sadece aptamil ver dedi biri
Diğeri de anne sütü içsin gerek yok dedi
Ama bizimki yerinrçde sayıyor.
Salı günü kontrole gideceğiz elde var sıfır
Sorayım ben de bu hipp i off yıldım ya
Kutusunun üstünde 4.aydan itibaren kullanılır yazıyor. Tahıl bazlı pirinçli gibi bir şey ismi. Katkı maddesi vs de yokmuş. Kilo alımı için kullanılıyormuş internetten okuduğum kadarıyla. Bi de bizimki son bir haftadır çok ishal, onu da toparlar belki
Sen de sor bi bakalım ne zarar gelir sormaktan..
Yok canım hep bezi dolu oluyor. Kötü bir koku oluyor, mukus filan. Çok detaya girmeyeyim de doktorun da sorduğu bezi tamamen doluyor mu ve çok kıyafetine vs çıkıyor mu ve sayısı oldu. Daha önce de alerjiden maflor probiyotik kullanıyoruz zaten. Baya normale dönmüştü. Şimdi diyeti bozmamama rağmen tekrar oldu.Ishal oldugunu nasil anladin? Benimkide bir haftadir havuc veriyorum. Verdigimden beri her emzirmeden sonra her mamadan sonra kisacasi her ogununden sonra kakasini yapiyor. Bezi hic dolmuyor, baya az az ama cok sayida yapiyor iste. Seninki de boyle mi?
Kucağımda da hala yarı oturur pozisyonda tutuyorum ama oturmaya meraklı benimki de fazla abartmayayım o zaman deneyeyim de :)Ben 4. Ay kontrolunda doktorumuza sordum kucagimizda oturtuyoruz die tabi tabi sikinti yok dedi. Kimi cocuk.erken ister oturmayi dedi arada cok nadir koltukta destekli oturtuyorum. Cok sevio yavas yavas az az oturtmakta sakinca yok bence de ama surekli degil tabi
5. Ayda destekli 6. Ayda desteksiz oturttu hel arkadaşlarım ama bilemedim ben de
Ben daha oturtmaya başlamadım 4 ayı geçtik. Ama kucağımda falan iki büklüm olmaya başladı kendini öne eğdiriyor. Yine de erken olduğunu düşünüyorum 6 ay civarı kemikler hazır oluyor oturmak için.
Cok fena durumda bende son 3 haftadir acuc avuc dokuluyor taramaya korkuyorumYa kızlar sizin saç dökülmeleriniz ne durumda acaba. Benimki artık dökülme sınırını geçti saçsız kalmak üzereyim. Üstüne birde oğlum saçımı çekip duruyor çığlık çığlığayım acıdan bırakmıyor birde yakalayınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?