- 3 Ekim 2018
- 67
- 73
- 18
- 34
Kızlar bişey sorucam benim bebis sag elini kafasina vuruyor arka arkaya 10-15defa bu nedendir bi hastalik belirtisi falan olabilir mi diye tedirginim bu konuda bilgisi olan var mı normal bisey mi bu yaptığı hareket
Aynen canım bizde araştırmaktayız diş kaşıyicilara pek ilgi göstermedi daha doğrusu emmeye çalışıyo ememeyincede kızıyo bizimki daha çok müzikli yada ses çıkaran şeyler istiyo bu seferde tam kavrayamayinca kafasına vuruyor deneme yanılma yapıyoruz şimdilik
Tiny love dönence aldık, dikkatle izliyor müzikle beraber o da sesler çıkarıyor sabahları uyandığında ben de biraz kestireyim diye dönenceyi açıp beşiğine bırakıyorum yarım saat oyalanıyor.
Sophie(sanırım böyle yazılıyor)zürafa diş kaşıyıcı aldık geçen gün. Bebeğim battaniye emiyor, ağzı kuruyordu şimdi zürafamızla vakit geçiriyoruz :) fotoğraf da eklerim
Zeka kartları aldım bunlara da bakıyor.
Oyun halısında vakit geçiriyor.
Eki Görüntüle 2246643
kizlar ancak firsatim oldu yazmaya. tavsiyeler icin cok tesekkurler. harikasiniz.vallahi haklısın ya
yıprattım bebeğimi de testlerle falan
bilmiyorum artık bıktım gerçekten. yeni mama aldık bugün aptamil- sma- bebelac hiçbirini yemedi
kaşıkla falan ağzına döküyorum şöyle bi 5,5 kilo oluverse de herkes rahatlasa keşke..
bize de verdi bi de kusturur diyo
bebeğim zaten kusuyor diye doktor doktor geziyoruz
2 hafta önce kan değerlerinde demir normal çıktı vermicem ben
bi de ayrıca bu kusturursa uğraşamam
ekliyorum aşağıya
hepsinden çok memnunum :)
sorma çok dertliyim
kedim uzun tüylü siyah
yatak odasına almıyorum
dyson marka elektrik süpürgesi almıştık tüy toplama başlığı çok iyi
bir de kurutma makinesi aldım
kıyafetlerden çıkan kedi tüyüne inanamazsın
bebeğin kıyafetkerinden bile çıkıyor
Eki Görüntüle 2246909 Eki Görüntüle 2246910 Eki Görüntüle 2246911 Eki Görüntüle 2246912 Eki Görüntüle 2246913 Eki Görüntüle 2246914 Eki Görüntüle 2246915 Eki Görüntüle 2246916
Biz de gömecek yer düşünüyoruz hala. Ya camiye yada okula gomeriz heralde. Göbek bağı da duruyor hala pasaminOff kıyamam kuzuma yaa( okadar korkutana kadar anne babayı alsalar nolurdu acaba.
Okadar ağlayınca bacaklarını oymatmıştır ondan sıkmışlardır öyle kızarmıştır ayakları canım. Bizimki kıpırdamadığı halde hemşire nasıl çıkmışsa parmak izleri çıkmıştı..
dkiş normal canım bizimkinde kaçtane vardı ben saymadm bile :)
Derisinide gömdük biz canım
Çok teşekkürederiz canim .amin insallah. darisi başınıza inşallah. Merakxetm3 zor ama iyi olacak onlar için, en azından hatırlamayacaklarOncelikle masallah olsun damatligini da saglikla gorursunuz insallah. Anne yuregi hic dayanamiyor gecmis olsun. Kismetse nisan sonunda bizde yaptirmak istiyoruz
Benim oğlumda ilk yattığında genelde 3 saat bazen 4 saat uyuyor sonra allah ne verdiyse sabaha kadar saat başı,iki saatte bir zırt bırt kalkıyor herseferde emmek istiyor gerçekten çok yorucu artık zaman kavramını yitirdim kaçta kalktı ne zaman uyudu kaç dakika emdi silik bende
Bazen ne zaman koydum yatağına, yoksa koymadım mı eyvah diye uyanıyorum kafalar pırıl pırıl
Uyku eğitimi sanki desteksiz uyumayı değilde çocuğa çaresizlik sonucu uyuyakalmayı öğretiyorçocuk ağlıyor destek bekliyor uyku için eskiden gördüğü yardım YÖK ağlama davranışını biraz daha artırıyor bakıyor gene uyutan Yok mecbur ağlama davranışı sönüyor uyuyayım bari diyor
Aynısını yaşıyorum yatağına koymuşum bi uyanıyorum çocuk arıyorumkucağımda değil.gece resmen kafalar pırıl pırıl
Değil mi ya, haklısın. Valla bir kere denedim almayayım dedim, yapamadım. O kadar ağlarken dayanamam zaten
Canım nasıl paşanın durumu? Biz hergun resim atıyoruz doktora.. Normalde bugün yıkayabilirsiniz demisti ama hala iyi değil p8pisi. Bize krem vermedi doktor canim. Sadece her alt degistirm3de batıcon yapıyoruz o kadar.Çok saol canım. Hepimizin çocuğu damat gelin olsun hatta torun bile sevelim inşallah :) o zaman bende uzatayım durumuna göre veriyim. Bide antibiyotik krem sürünce çok ağlıyor acaba yakıyormu? Sizede tekrar çok geçmiş olsun.
İlk gün eve geldiğinde çok ağladı hiç inmedi kucağımdan akşam 9 gibi gülmeye başladı ilk gün mordu şişti heryeri sonra sabah sisler inmiş krem surerken çok agladıCanım nasıl paşanın durumu? Biz hergun resim atıyoruz doktora.. Normalde bugün yıkayabilirsiniz demisti ama hala iyi değil p8pisi. Bize krem vermedi doktor canim. Sadece her alt degistirm3de batıcon yapıyoruz o kadar.
Canım ağzının içinde var mı?
Anneme gösterdim de yanımdaydı, ağzının içinde yoksa bu su çiçeğine benziyor gibi dedi. İstersen bi doktora gidin ne olur ne olmaz.
Bizim alerjiden kızarma oluyor ama kabarcık olmuyor. Bizdeki alerjiye benzemiyor yani
Bence doktora göster canım. Alerjiye pek benzemiyor sanki
Yarın tekrar gideceğiz canım şehir hastanesine. Malesef çoğalıyor.Canım ne yaptın kırmızılıklar çoğaldı mi dr. Girdiniz mi
Çok geçmiş olsun canım ... bizi de bilgilendir aklımız sizde Allah yardım etsin kuzucuğaÖğleden sonra sağlık ocağına görürdüm kızlar doktor alerji dedi gönderdi ama akşama doğru sayı artmaya başladı. Ağzına hiç bakmadım şimdi uyuyor sabah bakarım. Gecenin köründe uykum kaçtı. Su çiçeği çıkaran çocukta yok etrafta. Galiba çenesinde de çıkıyor bir tane. Yarın saat 5 e mesai dışına şehir hastenesine randevu aldım tekrar bi se onlar görsün içim rahat etsin. Malesef ateşi de var
Geçmiş olsun canım.. Doktor bir şey yok demiş ama ateş de varmış riske girme bence de bi doktora daha git.. Parka avmye filan gittiniz mi hiç?Öğleden sonra sağlık ocağına görürdüm kızlar doktor alerji dedi gönderdi ama akşama doğru sayı artmaya başladı. Ağzına hiç bakmadım şimdi uyuyor sabah bakarım. Gecenin köründe uykum kaçtı. Su çiçeği çıkaran çocukta yok etrafta. Galiba çenesinde de çıkıyor bir tane. Yarın saat 5 e mesai dışına şehir hastenesine randevu aldım tekrar bi se onlar görsün içim rahat etsin. Malesef ateşi de var
İyi yapmışsın daha uzman bir doktorun görmesi daha iyi olur. İçin rahat eder. Yaz buraya da mutlaka. Geçmiş olsunÖğleden sonra sağlık ocağına görürdüm kızlar doktor alerji dedi gönderdi ama akşama doğru sayı artmaya başladı. Ağzına hiç bakmadım şimdi uyuyor sabah bakarım. Gecenin köründe uykum kaçtı. Su çiçeği çıkaran çocukta yok etrafta. Galiba çenesinde de çıkıyor bir tane. Yarın saat 5 e mesai dışına şehir hastenesine randevu aldım tekrar bi se onlar görsün içim rahat etsin. Malesef ateşi de var
Çok geçmiş olsun, haber ver bize de. Çocuk doktorunun görmesi çok iyi olur kesinlikleYarın tekrar gideceğiz canım şehir hastanesine. Malesef çoğalıyor.
Sutunde azalma oldu mu canim?bu arada sezaryen ile doğum yaptım ve oğlum 18 haftalık oldu- bende Doğum sonrası ilk regl mi oldumilk gün yoğun gibi geldi bugün 3. Gün ve çok az leke gibi gelmeye devam ediyor ne zaman biter acaba , hamilelik öncesi de 5 gün sürüyordu bende.. Doğum kontrol hapları düzene sokmuştu...
Igne yerleri mor hala. Şiş bugün inmiş allah tan. Iyilesecekler böyle demek ki? Ben baktıkça dayanamıyorum. Kucakci oldu bir de canını yakicam diye çok korkuyorum. Avm ye gittik dün arabasında değil kucağımda gezmek istedi hep. Alt değiştirme odasına gittik orada çok ağladı etrafa bakıp bakıp. Sanırım am3liyathaneye benzetti.İlk gün eve geldiğinde çok ağladı hiç inmedi kucağımdan akşam 9 gibi gülmeye başladı ilk gün mordu şişti heryeri sonra sabah sisler inmiş krem surerken çok agladıbize baticon vermedi jel verdi bezi bol bağla zıbini çıt çitlama dedi damla damla kanama görürsen hemen gel dedi öyle resim falan istemedi canım bugün morluk sadece üst tarafta az kalmış bide çişini yaptığı yer kırmızı gibi normal mi dedim normal dedi azıcık ateşi çıkıyor gibi geldi ama bilemedim takipteyim bize 1 hafta yaptırma banyo dedi. Nesi iyi değil canım şiş morarma falan mı?
Geçmiş olsun canım haberdar et bizide insallah alerjidir çabucak gecerYarın tekrar gideceğiz canım şehir hastanesine. Malesef çoğalıyor.
Benimki yaklaşık 3 ayliktan beri ara ara o hareketi yapıyor. Bende otizm belirtisi falan gibi bişey olabilir mi acaba diye düşündüm ama bi arkadaşa dr normal demisasidan hemen sonraydi bizimki ama sol eliyle yapiyordu ayni hareketi. vallahi odum koptu ne yalan soyleyeyim. asi yan etki mi yapti diye paranoya oldum. bi kac kere yapti sonra birakti.
Bende aynısı bende bakamıyorum bide ağlaması gözümün önünden gitmiyor hiç dudagim falan uçukladiIgne yerleri mor hala. Şiş bugün inmiş allah tan. Iyilesecekler böyle demek ki? Ben baktıkça dayanamıyorum. Kucakci oldu bir de canını yakicam diye çok korkuyorum. Avm ye gittik dün arabasında değil kucağımda gezmek istedi hep. Alt değiştirme odasına gittik orada çok ağladı etrafa bakıp bakıp. Sanırım am3liyathaneye benzetti.
bende göbek bağlarını gömmedim =) 18 yaşına gelsinler kendileri gömsünler öyle düşündüm =) hem güzel bir anı olurBiz de gömecek yer düşünüyoruz hala. Ya camiye yada okula gomeriz heralde. Göbek bağı da duruyor hala pasamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?