2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün tam 4 aylık olduk. 6.100 gr 61 cm de boy. 4. Ay aşımızı olduk ama ben tam bi aptallık yaptım, aşı olduğumuzu yeni hatırladım. Gece uykusuna geçerken annemin ayağına koyup eşimle değişim aide işlerine gittik. Annemi de tembihlememiştim ateşini kontrol et diye.
Şimdi aklıma takıldı biz yokken biley olmuş olabilir mi?

Bisey olsa annen farkederdi bence. Huzurla uyumus demekki bebisin.

Maşallah canım kazasız belasız atlamışsınız aşıyı da, korkma, bir şey olsa ağlardı ya da şu an bile ateşi tavan olurdu. Aşıdan öyle çok yükselen ateş kendi kendine düşmezmiş.

Benim bebeğimin elleri ayakları genetik olarak çok terliyor. Bez değişirken bile ayağı açıkta kalınca buz gibi oluyor. Bu sebeple riske atmak istemedim. Ama gündüzleri ayaksız don ve çorap giydirmeye başladım. Aşıdan sonraki 2 gece de ayaksız yatırdım ateşi düşsün diye. Annelik zor vesselam.

Kızlar iki gündür çok huzursuz bebeğim akşam 8den 10 a kadar fln uykusu var uyuyamıyor mızmız emmiyor bişe dikkatimi çekti kafası çok sıcak ateşi Yook ama diş olabilir mi 3 ay 10 günlük
Bnm bebegimde ayni biz 4.ataga girdik ondan demistik ama sun ateslendi kafasi yaniodu doktora goturduk doktor dis dedi seninde dis olabilir canim kimisi erken cikariyor

Kızlar iki gündür çok huzursuz bebeğim akşam 8den 10 a kadar fln uykusu var uyuyamıyor mızmız emmiyor bişe dikkatimi çekti kafası çok sıcak ateşi Yook ama diş olabilir mi 3 ay 10 günlük
Benim bebeğimin de kafası 1 haftadır sıcak. 3 ay 22 günlük benim kızım da. Diş için erken diye düşünüyorum. Haftaya doktor randevumuz var soracağım.

4. ay asisini olan arkadaslar saglik ocagi kan ilaci basladi mi?? bize doktor kullanin ek gidaya gecince degistiricem dedi. ama internette okudum bazi doktorlar kullanmayin diyormus. sizde durum nedir?

4. ay asisini olan arkadaslar saglik ocagi kan ilaci basladi mi?? bize doktor kullanin ek gidaya gecince degistiricem dedi. ama internette okudum bazi doktorlar kullanmayin diyormus. sizde durum nedir?
Ben daha 4.ay kontrolune haftaya gidecegim ama bizim doktorumuzda tahlil yapilmadan baslamayacaksiniz 6 ayda tahlil yapilio baslamayacaksiniz almayin bile demisti gecen ay tahlil yapmadan bu saglik ocaklari neye dayanarak ilac veriyorlar anlamiyorum cidden

Slingten kanguru geçen var mı? Yenidoğan aparatsız ne zaman kullanabiliriz? 3 ay deniyor ama aslında bir kilo yada boy sınırı olmalı.bazı yerde 7kg dan sonra demiş, bilgisi olan var mı? S Spizella biliyor musun, sen genelde biliyorsun böyle şeyleri

Benimki de çok huysuz, uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri çok kısa uyuyor. Oturmak için çok çabalıyor yapamayınca katıla katıla ağlıyor. Sürekli meme de, sürekli mızırdanıyor. 4 gün sonra 4 aylığız
Biz 3.ay kontrolüne gittiğimizde 4.ay aşısında kan ilacı verecekler kullanma dedi.

Bnm bebegimde ayni biz 4.ataga girdik ondan demistik ama sun ateslendi kafasi yaniodu doktora goturduk doktor dis dedi seninde dis olabilir canim kimisi erken cikariyor
Benim bebeğimin de kafası 1 haftadır sıcak. 3 ay 22 günlük benim kızım da. Diş için erken diye düşünüyorum. Haftaya doktor randevumuz var soracağım.
Bizim de bu akşam bakalım ben de yazarım ne derse doktor... yastık ıslanmış dün uyurken kafasını koyduğu yer yuvarlak bir biçimde şoka girdim kalın da giydirmiyorum sıcaktan desem değil bazı sitelerde vitamin eksikliği olan bebeklerde olabilir demişler

Benim kizimin hep kafasi terlio zten bu normal bisey terlemesi ilk emdikleri beyine gidiyormus oyle bsey duymuştum terlemesine normal diyorlar ama ates vicutta yok kafada varsa dis genelde oluyor

Biz de bugün 4 aylık aşılarımızı yaptırdık. Umarım rahat atlatırız.Abilerimiz hasta burunları akıyor ayyy bitmedi şu hastalıklar. Bebiş de hapşuruyor ama iyi gidiyor şimlik. Oğlumun ayakları çok terliyor; çorapları ıslanmış gibi nemli. Abilerinde hiç böyle olmuyordu. Kan ilacı verdiler bugün sağlık ocağından. Eczaneden özel bir marka aldım. Boyu bu ay uzamamış belki de geçen ay yanlış ölçülmüş. Ateşimiz çıltı biraz hastalıktan mı aşıdan mı bilemedim. 1 çay kaşığı calpol verdim.

Merhaba kizlar bizim kizce 4 ay 5 günlük ben uzun uyudugu zamanlar oluyor 6 saat o zaman uyandirmiyorum yanlis mi yapiyorum
Bizim de geceleri 6-7 saat uyuyor bazen kaldıyorum bazen kalkamıyorum. Aslında uyandırsam acıkmış oluyor yoksa uykudan ememiyor.

Bizimki
boy ölçüsüne göre doğumdan itibaren kullanılanlardan. Bugün ilk defa dışarıda denedim çol rahattı. Evde her denememde huzursuzdu gezmeyi seviyormuş anladım.

Bizim kızda ayakları çok ıslanıyor terliyor sık sık çorap değiştiriyoruz organik pamuk çorap kullanıyoruz ama yinede gecmedi

Merhaba ben de yeni geçtim slingten kanguruya bebeğim şu an 7.5 kg ama kullandığım kanguru 3.5 kgdan itibaren kullanılıyor aslında. Evde sling devam ediyorum ama artık kangurumuzu takıp bu güzel havalarda yürüyüş yapabiliyoruz çok konforlu oldu açıkçası hem benim için hem de kızım için

Biz de dün aşıları yaptırdık ve başladık doktorumuza da mesaj attım başlayalım demiş ama içime sinmedi hiç haftaya kontrole gidince soracağım doktora tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…