2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hemde nasil inanmak sen yanlis yapiyorsun diye benimle iddialasiyor bende tereddute düştüm ama dun doktorumuza gittik sordum hocam 5 6 saat uyuyor bolmuyor uyandirmana gerek yok uykuya da ihtiyacı var dedi

Hemde nasil inanmak sen yanlis yapiyorsun diye benimle iddialasiyor bende tereddute düştüm ama dun doktorumuza gittik sordum hocam 5 6 saat uyuyor bolmuyor uyandirmana gerek yok uykuya da ihtiyacı var dedi

Canım diş çıkarana kadar Salih de gece boyu uyurdu diş çıkardıktan sonra malesef uyku düzeni bozuldu ağrısı oldukça gece boyu emmek istedi o yüzden diş çıkarana kadar rahat rahat uyu

Canım bizi doktor gastroenteroloji ye sevk etti bizde Cerrahpaşa ya gittik. Orda önce çocuk doktoruna muayene olduk tahlilleri gösterdim normal bunlar dedi. Gizli kan bakılmaz burda herkeste olabilir dedi mukus olabilir dedi hocayla görüşüp ptesi aricam hoca gerek görürse sevk etcem dedi. Diyetin anlamı yok mamada yaramamış bir değişiklik olmamış gerek yok dedi ilk doktor o zaman bırakmıştık. Zaten günde 1 defa ya veriyordum ya vermiyordum oda 60cc. Mama ilk başlarda kabızlık yaptı sonra normale dönmüştü sanırım ilk alışana kadar yapıyor sen ne kadar süre kullanmıştın. Bu arada sütün her türlü bebeğini besler diye düşünüyorum ki aldığı kiloda gayet iyi bence. İlla vermen gerekiyorsa sende benim gibi günde 1yada 2 defa 60 cc verirsin.

Merhaba arkadaşlar bebeğim antibiyotik kullanıyor kakasi yeşil oldu antibiyotikten sonra. Kullanan olduysa sizlerde de öyle olmuş muydu ?

Canım bizde kullandık 1 hafta o sırada benim bebeğimin de kakası yeşil oluyordu hatta 2 defa fln çimen yeşili de gördüm karışık bir şekilde. Doktora söyledim cvp vermemişti. Demek ki antibiyotik yapmış

Bizde 2 aydir falan boyle. Kendi kendine oyalanirken oluyor en fazla. Yakasi kiyafetleri kolları falan hep ıslanıyor.
Diş olmadığını umuyorum canim. Ama,aşırı arttı bakalım cumaya kontorlumuz var sorucam doktora. Bir önceki kontrolde normal demişti ama bu kadar çok değildi.
Kakada mukus var salyaya bağlıyorum ama kontrolde o da cikacak

Kızlar bebeğim sulu hardal sarısı kaka yapıyor. Anne sütü alan bebeklerde bu renk ve sulu olmasının normal olduğunu biliyorum fakat kakada mukus var bikac gündür ve bolca. Çok sulu kakası ayrıca.
Başına gelen var mi böyle birşey? Doktora mesaj attım sadece ishal önleyici şase verdi. Biogaia bırak dedi. Mukusun anlamini bikrn var mi

A Aypastam selen86 @yet76 allah şifalar versin kızlar. Benim de emzirme döneminde dizlerim sırtım belim bileklerim inanılmaz ağrıyor. Diz,agrim asiri hatta.Kadın doğumcum doktora gitmemi söyledi ama hem vakit bulamadım hem de ihmal ediyorum bile bile. Hayırmış olsun bakalım nolacak. Sizlerexde çok çok geçmiş olsun

Benim bebegimin de sulu ve genelde mukuslu oluyordu. Doktor normal dedi. Gundw 3 4 kere kaka yapiyordu. 5 gundur yapmadi
Bugun gliserin fitil.koydum yarim beline kadar doldurdu. Ama kivamliydi kaka demekki durdukca kivamlanior dedim.

Teşekkür ederim cnm. İhmal etme git diyecem cnm da benim de ihmal ettiğim çok şey var o yüzden sana birşey diyemiyorum anlıyorum seni.

İyi akşamlar kızlar sabah bebeğim emidikten sonra önce yüzü dudak kenarları sonra bacaklar ve karnı bir anda kızarıp 45 dakika içinde normale dönüyor tabi oraları biraz sert ben kuru yaparak ... bugün ilk defa emdikten sonra hemen oldu önceden oluyordu bacakları fln ama ne olduğuna anlam verememiştim şampuan deterjan bioderma fln bir sürü şey denedim sonuç aynıydı... sütümden olduğunu anlamış oldum şimdiye kadar ara ara oluyordu hiç bu kadar şiddetli olmamıştı Cuma Cumartesi de maşallah alerjik olan ben varsa yemişim peynir, yumurta, domates , buğday , fıstık ... doktorum süt ürünleri ve yumurta diyetine başlamamı söyledi ben bir de domatesi ekledim bakalım 3 güne fln ancak geçer etkileri dedi ona göre bakarız dedi... bebeği alerjik olan anneler siz neler yaşadınız nasıl anladınız ? Böyle kızarıklıkla karşılaşan var mı ?

Eklentiler

• IMG_5895.JPG
    88,4 KB · Görüntüleme: 44
Canım ihmal etme git bence sağlık başka bir şey. Allah korusun. Belki Sadece vitamin eksikliği çok kolay bi çaresi var ya da ödem.

Bebeği alerjik olan anneler,bebeğinizin vücudunda kuruluk, döküntü oluyor muydu? Arada kanlı kaka geliyor ama çözemedim. Yarın doktora gideceğiz. Bilgisi olan varsa yazabilir mi

İğneye doğum sonrası da mı devam ediyorsun canım? Geçmiş olsun. Birbirimizin tam tersi dertleriniz rabbim ikimizi de kurtarsın
Ben doğum öncesi hiç kullanmadım canım. Doğum sonrası beynime pıhtı attı o yüzden kullanıyorum şu an. Çok şükür damarlarım 3. Ayda açıldı. Önlem amaçlı devam ediyoruz şu an. Amin canım. Rabbim tüm derman bekleyen kullarını dermansız bırakmasın.

E
Benim bebegimin de sulu ve genelde mukuslu oluyordu. Doktor normal dedi. Gundw 3 4 kere kaka yapiyordu. 5 gundur yapmadi
Bugun gliserin fitil.koydum yarim beline kadar doldurdu. Ama kivamliydi kaka demekki durdukca kivamlanior dedim.
Endislelenecek birşey yok dem3k ki? Ben yine de bezin fotosunu attım randevumu daxerkene aldım. Farklı bir durum olmasın yeter ki

Canım diş çıkarana kadar Salih de gece boyu uyurdu diş çıkardıktan sonra malesef uyku düzeni bozuldu ağrısı oldukça gece boyu emmek istedi o yüzden diş çıkarana kadar rahat rahat uyu
Meme gerçekten ağrı kesici etki yapıyormuş demek ki. Benim bebeğim de asi sonraları hem ağlıyor hem emiyor gece boyu. Kıyamam yaaaa ben onlaraaa

Saol canim sen yinede eklem agrilarini devamli suruyorsa hafife alma bi kan degerlerine baktir.Bazen romatizma gebelik sonrasida baslayabiluyormus Allah korusun.Cok zor bir hastalik yari engelli gibisin aksam yatip sabaha nerem agricak acaba diye yatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…