Ay arkadasın biri cocugu 1 yasinda gece besliyormus bana sen nasil beslenlmessin diyorBenimki de uyuyor. Gecenlerde 9 saat uyumus bende uyumusim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay arkadasın biri cocugu 1 yasinda gece besliyormus bana sen nasil beslenlmessin diyorBenimki de uyuyor. Gecenlerde 9 saat uyumus bende uyumusim
Yani çocuk uyanıp istiyorsa verirsin zaten ama zorla uyandırılmaz çocuk ya, uykuya da ihtiyacı var. Yenidoğan değil ki şekeri düşmesin diye uyandırasınAy arkadasın biri cocugu 1 yasinda gece besliyormus bana sen nasil beslenlmessin diyor
Ay arkadasın biri cocugu 1 yasinda gece besliyormus bana sen nasil beslenlmessin diyor
Bizde 2 aydir falan boyle. Kendi kendine oyalanirken oluyor en fazla. Yakasi kiyafetleri kolları falan hep ıslanıyor.Kızlar salya Çok aktı mi sizde de? Bebeğimin boynu yakası hatta bizim ustunuz bile hep ıslak. Bazen etrafa bakarken de akıyor.vardi ama arttı. Normal mi?
Benimki 5 aya yaklaştı 1.5 aydır falan da yarim oturuyor bi sikintisi olur mu bilmiyorumHanımlar ya benim kızım Çarşamba günü oturmayı keşfetti. Kendi kendine kalkıp oturmaya çalışıyor. Devamlı oturmak istiyor. Kucağımızda bile kendi oturma pozisyonu almaya çalışıyor.
Omurgasına filan zarar verecek diye korkuyorum. Normali nedir, şimdi oturtmaya başlayabilir miyiz? Zararı olur mu? Bileniniz var mı?
Bu arada yeni 3aylık oldu
Maşallah canımBenimki 5 aya yaklaştı 1.5 aydır falan da yarim oturuyor bi sikintisi olur mu bilmiyorum
Aslinda bugun baska bir doktora gitmistik o soyledi bunlari.5 aylik bebek 6 kilo cok zayif dedi.simdiden bunun onlemini almazsaniz ilerde cok sıkıntı cekersiniz endokrin endokrin dolasirsiniz dedi.küçük kalır gelisim geriliği olur dedi.of bilmiyorum ya seninde protein alman lazim kemik erimesi olur flaan filan bir sürü şey sıraladı bana.ayda 550 gr bencede iyi gibi.simdi mamaya gecsem ayda 1 kilo mu aldiracak sanki.birde benim bebegim yemiyor cok fazla.zorla yediriyorum.istahsiz bi bebek anlamadim kiBenim bildigim klasik olan en erken 9. Ayda yapiliyordu 11. Ayda da 2. Dozu yapiliyordu. Klasik olandami degismis. Oglumun zamaninda yeni cikmisti o asi.
Benim bir arkadasim 17 ay emzirdi alerji mamasi kullanmadi. Coklu besin alerjisi vardi. Hic bir sekilde protein tuketemiyordu. Ama.muhim olan senin sagligin. Diyet yapmak seni cok etkilemiyorsa. Ben olsam bir ay daha denerim senin kizin bizimkilerden daha buyuk ayda 550 gr gayet iyi bir kilo
Hahaha :)) bazen karnımdan ses gelince fln bende a aa oluyorum ... ey gidi çok şükür bu halimize büyüdüler bileMaşallah sana :) benim de göbek yoktu bi anda hamile gibi çıktı arada hamileymişim gibi okşuyorum göbeğimi nostaljik oluyor
Eşler böyle zamanlarda yardımcınolmalı destek olmalı ya. Keyfimize yemiyoruz ki süt olsun diye çabalıyoruz. Ben yemediğim zaman gerçekten sütüm çok çok azalıyo bebek durmuyo. Epi topu 3 ay daha böyle gitsek yine şükür..Eşim ekmek çok yiyosun demeye başladı benim... bu arada sitenin yeni tasarımını beğenemedim
Canım ayda 550 gr gayet iyi ama kilo olarak 6kg az mi dersen bana da 5 ay için az geldi. Ama nolur takılma bu söylediğime. Yeter ki sağlıklı oldun bebeğin kilo cidden önemli değil ama ilerde sıkıntı cekmemen için doktor un tavsiyelerini de gözardı etme derim ben. Krndimd3n biliyorum , sirf ultrasonda kilolu olacak diye sezeryan yaptı doktorum. Beklenen kilonun çok altında doğdu. Hastaneden çıkana kadar 2 günde de 500 gr verdi. 1 hafta sonra kilosu aynıydı. Doğum sonrası çok vermiş mama da verebilirsib arada dedi diye doktor degistirdim. Kaldi ki sutum yetmiyor ve gogus yaralariyla da ugrasiyordum bu esnada. Mama ver diyrn hrtkrsle kavga ettim.1. Ay kontrolünde sadece 400 gr almıştı. Gittiğim doktor da az buldu. Sonra savaşmadım ve mamanın o kdr da kötü birşey olmadığını anladım. Şu an sonuç kilosu gayet güzel,karma besleniyorum, dinlenme fırsatım olduğundan sütüm de çok sukur güzel, ağlamaktan moramiıyor uykusu düzene girdi bebegiminAslinda bugun baska bir doktora gitmistik o soyledi bunlari.5 aylik bebek 6 kilo cok zayif dedi.simdiden bunun onlemini almazsaniz ilerde cok sıkıntı cekersiniz endokrin endokrin dolasirsiniz dedi.küçük kalır gelisim geriliği olur dedi.of bilmiyorum ya seninde protein alman lazim kemik erimesi olur flaan filan bir sürü şey sıraladı bana.ayda 550 gr bencede iyi gibi.simdi mamaya gecsem ayda 1 kilo mu aldiracak sanki.birde benim bebegim yemiyor cok fazla.zorla yediriyorum.istahsiz bi bebek anlamadim ki
Benim oğlumda neocate mama kullanıyor süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı ama çok memnun kaldım hem kilo alımı düzeldi hemde bütün huysuzluk ları bitti kabız da olmadı günde 2 defa kaka yapıyor sanrım o kabızlık bebekten bebeğe değişiyor eğer başlat dediyse başlamasini tavsiye ederim sadece kokusu ve tadı kötü ama başka tercihi olmadığı için 5 gün içinde alıştı artık yiyorCanim merhaba.bebegin neocate mamayi hala iciyor mu? Kabizlik yapti mi sizde?
Kızlar bebegimi kontrole götürdüm 5 aylik kuzum 6.160 gr geldi.cok moralim bozuldu.boyu 62 cm dedi.cok geride bu bebek neocate mama verin dedi rapor cikartti.diyet yaptigimdan beri 550 gr almis kizim 1 ayda.ama ben protein almadigim icin sütümün besleyici olmayacagini soyledi doktor.cocugun protein almasi gerektiğini be neocateye baslamami soyledi ama bu mama kabiz yapiyor bebegjmi napcam bilmiyorum
bende mecburen vereceğim galıba mamayı canım.tek korkum kabızlık ve mamaya geçince sütüm azalır mı diye endişeleniyorum.cunku zaten iştahsiz bi çocuk.ac duruyor saatlerce birsey yemiyor.belki sütümü düzenli içse daha cok alırdıCanım ayda 550 gr gayet iyi ama kilo olarak 6kg az mi dersen bana da 5 ay için az geldi. Ama nolur takılma bu söylediğime. Yeter ki sağlıklı oldun bebeğin kilo cidden önemli değil ama ilerde sıkıntı cekmemen için doktor un tavsiyelerini de gözardı etme derim ben. Krndimd3n biliyorum , sirf ultrasonda kilolu olacak diye sezeryan yaptı doktorum. Beklenen kilonun çok altında doğdu. Hastaneden çıkana kadar 2 günde de 500 gr verdi. 1 hafta sonra kilosu aynıydı. Doğum sonrası çok vermiş mama da verebilirsib arada dedi diye doktor degistirdim. Kaldi ki sutum yetmiyor ve gogus yaralariyla da ugrasiyordum bu esnada. Mama ver diyrn hrtkrsle kavga ettim.1. Ay kontrolünde sadece 400 gr almıştı. Gittiğim doktor da az buldu. Sonra savaşmadım ve mamanın o kdr da kötü birşey olmadığını anladım. Şu an sonuç kilosu gayet güzel,karma besleniyorum, dinlenme fırsatım olduğundan sütüm de çok sukur güzel, ağlamaktan moramiıyor uykusu düzene girdi bebegimin
kabız yapmaması için ekstra bişey yapmadın diyim? İlk verdiğinde bile kabız olmadı mi?Benim oğlumda neocate mama kullanıyor süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı ama çok memnun kaldım hem kilo alımı düzeldi hemde bütün huysuzluk ları bitti kabız da olmadı günde 2 defa kaka yapıyor sanrım o kabızlık bebekten bebeğe değişiyor eğer başlat dediyse başlamasini tavsiye ederim sadece kokusu ve tadı kötü ama başka tercihi olmadığı için 5 gün içinde alıştı artık yiyor
Bu durimi yasayan diyet yapan arkadaslarim protein icermeyen calsiyum takviyesi vardi adini hatirlamiorum ama sorarim istersen onlardan kullaniyorlardi kendileri icin hem sute de geciyordu. Ya su doktorlarin kilo ile anne korkutmalarina hastayim. Ben 7 yasinsayken 15 kiloydum ufak tefek minyon bi insan oldum hep. Endokrin endokrin de gezmedik hep. Gayet saglikliyim. Minyon olmanin avantajinii gordum dezavantajini gormedim. Suan kimse 31 yasinda 2 cocuk annesi olduguma inanmiyor. Cunku gostermiyorum. Ama dedigim gibi psikolojik olarak diyet sureci seni yoruyorsa mama verebilirsin cunku bebeginin anne sutunden cok saglikli ve mutlu bi anneye ihtiyaci varAslinda bugun baska bir doktora gitmistik o soyledi bunlari.5 aylik bebek 6 kilo cok zayif dedi.simdiden bunun onlemini almazsaniz ilerde cok sıkıntı cekersiniz endokrin endokrin dolasirsiniz dedi.küçük kalır gelisim geriliği olur dedi.of bilmiyorum ya seninde protein alman lazim kemik erimesi olur flaan filan bir sürü şey sıraladı bana.ayda 550 gr bencede iyi gibi.simdi mamaya gecsem ayda 1 kilo mu aldiracak sanki.birde benim bebegim yemiyor cok fazla.zorla yediriyorum.istahsiz bi bebek anlamadim ki
Amin canım. Çünkü benden de ara ara geliyor geçiyor ve ben de günde 2 defa kan sulandırıcı iğne vuruluyorum....
Hayır ekstra hiç bişey yapmadım yağız da istahsiz bi bebekti daha doğrusu ben öyle zannediyordum alerji den dolayıymis bu mama ya geçince gayet iştahı açıldı kilo alımı normale döndübende mecburen vereceğim galıba mamayı canım.tek korkum kabızlık ve mamaya geçince sütüm azalır mı diye endişeleniyorum.cunku zaten iştahsiz bi çocuk.ac duruyor saatlerce birsey yemiyor.belki sütümü düzenli içse daha cok alırdı
kabız yapmaması için ekstra bişey yapmadın diyim? İlk verdiğinde bile kabız olmadı mi?
Çook şükür cnm.Romatizma hastasisiniz sanirim.Bende romatoid artritliyim 6 yildir.Su an sagip veriyorum.4mg prednol aliyorum ama aldiktan sonra 4 5 saat sagmiyorum sagsamda dokuyorum.Gebelikte de 9 ay hep kullandim Allahtan cocugumda yarin damak v.s gibi sorunlar olusmadi
Çok geçmiş olsun canım. Ben malesef günlük alıyorum 64 mg. Çarşamba günü değerler iyi çıkarsa ameliyatı konuşacağım doktur ile. Ama sonrasında da antibiyotik tedavisi olmak lazım dalak alındığı için bağışıklık sistemim zayıflıyor. Bildiğim kadarıyla iki tane de aşı var. Yanı malesef hiç emzirme şansım yok. İşin tuhaf 3 gündür ağladığımdan sütüm nerdeyse çekilmek üzere. Kısmet böyleymiş canım. Rabbim evlatlarımızı korusun
Saol canim rabbim sifa versin hepimizeÇook şükür cnm.
Ewt yaklaşık 26 yıldır romatoid artritliyim. 5 yıl öncede lupus teşhisi kondu. Ben hamilelikte iyiydim hamdolsun. Doğumdan iki hafta sınra başladı ataklar. 8 ve 6 mg kullanırken emzirmedim 4 te senin gibi yaptım cnm. İlacı İçtikten 4,5 saat sonra sağıp döküyordum.Ondan sonra emzirmeye başlıyırdum. Kortizonu kestik artık darısı sana olsun inşallah. palequenil devam ediyoruz.
Amin. Cnm emzirememek çok üzüyor bizzat yaşadım biliyorum ama fiziksel ve ruhsal olarak iyi olmamak daha da üzüyor. Evladına yetememe duygusu çok kötü. Sen 64 mg yüksek doz kullanıyorsun hastalığının risklerinden bahsetmişsin ve ameliyat olma durumun var. Lütfen bunların yanında emziremedim diye üzme kendini. İnşallah biran önce atlatırsın bu süreci. Rabbim şifa versin.
Çook şükür cnm.
Ewt yaklaşık 26 yıldır romatoid artritliyim. 5 yıl öncede lupus teşhisi kondu. Ben hamilelikte iyiydim hamdolsun. Doğumdan iki hafta sınra başladı ataklar. 8 ve 6 mg kullanırken emzirmedim 4 te senin gibi yaptım cnm. İlacı İçtikten 4,5 saat sonra sağıp döküyordum.Ondan sonra emzirmeye başlıyırdum. Kortizonu kestik artık darısı sana olsun inşallah. palequenil devam ediyoruz.
Amin. Cnm emzirememek çok üzüyor bizzat yaşadım biliyorum ama fiziksel ve ruhsal olarak iyi olmamak daha da üzüyor. Evladına yetememe duygusu çok kötü. Sen 64 mg yüksek doz kullanıyorsun hastalığının risklerinden bahsetmişsin ve ameliyat olma durumun var. Lütfen bunların yanında emziremedim diye üzme kendini. İnşallah biran önce atlatırsın bu süreci. Rabbim şifa versin.