GS: 1.05 yazıyor geçen cuma ultrason kâğıdında. yolk sac da göründü. ama bugun net konuştu. yine de cuma tekrsr bakacağım dedi. akese kac mm canım kese 25 mm se bebek gozukmezse tamam doktor haklı canım kese kac mlm dedı sana
1.05 cmGS: 1.05 yazıyor geçen cuma ultrason kâğıdında. yolk sac da göründü. ama bugun net konuştu. yine de cuma tekrsr bakacağım dedi. a
Evet canım doktor özellikle uyardı acık renkli.olanları alma diye hatta kendi kuruttuğun varsa onu kullan dedibu gun kurusu kaysı koyu kaysımı canım
çünkü açık renkli olanlar belli bi işlemden geçerek kurutulmuş olanlar oluyo canım. normalde sağlıklı olarakta tüketmemiz gereken saf güneş ışığında olanı yani ne kadar koyu ise rengi o sağlıklı olanıEvet canım doktor özellikle uyardı acık renkli.olanları alma diye hatta kendi kuruttuğun varsa onu kullan dedi
Ben 5+4de görmüştüm cnm. Yanı görmeyebilirim keseyi hayırlısı bakalım hayırlısı ile kucağımıza alırız insallah Meleklerimizi
Ben aksamlari biraz kayisi suda bekletip ymusayinca yiyorum suyunu da iciyorum etkili oluyor. Bol su icmeyi soylemeye gerek yok tabii. Kabizlik icin etkili bir yontem de soyle. Bir veya iki dis sarimsagi bicakla ufak parcalara boluyorum. Bol su ile iciyorum. Ama bunun kokusu oluyor malum:)) ayrica nezle grip baslangicinda sarimsak iyi geliyorbende aynısını yapıcam zaten dusuk tehlıkem var ıkındım bıraz hemen kahve rengı leke kırmızıya donmus az catlıcamda orta yerımden aksam hemen kaysı alım valla su da ıctım corbada ama yok fayda yok sınırımden aglıcam valla
Persembe şansımı deneyeyimBen 5+4de görmüştüm cnm
Daha 2 ayı dolmadan göbüş yapanlar olmuş. Ben kusmaktan 2 haftada 4 kilo verdim. Giremediğim giysilerime girer oldum.
Zayıflamam iyi gerçekten ama kusmak hakikaten berbat bir şey. Gece bile uyuyamıyor insan bulantıdan.
Dene bakalım görürsün inşallahPersembe şansımı deneyeyim
Yazarım buraya sağol Cnm :)
Çok güzel insallah hayırlısı ile duyarsınız çok güzel bir duygu ilk kalp atışından sonra cinsiyet heyecanına gelecek sıra :)Dene bakalım görürsün inşallahbende yarın kalp atışı için gideceğim bakalim
Amiinnn inşallah canım sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil de merak da ediyorum tabiÇok güzel insallah hayırlısı ile duyarsınız çok güzel bir duygu ilk kalp atışından sonra cinsiyet heyecanına gelecek sıra :)
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim:))Selam canlar biz bugün ilk muayenemizi olduk. Son adet tarihim karışık olduğu için hesabımdan 10 gün kadar küçük cikti. Kabaca 5 haftalikmis mercimeğim :) kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı kanama olmadıkça gelmene gerek yok dedi. Çok şükür gayet düzgün bir gebelik kesesi ve bebek yumurtası görünüyor dedi. Bizde haberler bu şekilde :) böyle devam ederse Aralık annelerine geçiş yapabilirim
Aynısından burda da var,kusmaktan mahvoldum denemediğim ilaç kalmadıbir perisan ana da burda 3 kilo verdim kusmaktan bugun kontrol vardi kalp atislarini duydum. Haftasina gore fazla dedi 170 atiodu. Bu kotu bir sey mi dedim dusuk olmasindansa yuksek olmasini tercih ederiz ama iyi bir sey de diyemeyiz dedi. 2 tane serum takti cok su kaybetmissin dedi. Kotu oldukca gel serum takalim dedi ilk gebeligimde boyleydi. Benim cilemde bu sanirim.
Doktor ilacin fayda etmeyecegini soyluyor ilk gebeligimde bende denemistim hic bir faydasi olmuor gercekten. Cekicez bunu baska yolu yok. Dua edicez ki bi an once gecsinAynısından burda da var,kusmaktan mahvoldum denemediğim ilaç kalmadı
Ben de bulantidan ölüyorum. Ama böyle kusanlari okudukça halime şükrediyorum. Kusmuyorum ama sürekli bulanti halinden psikolojim bozuldu nerdeyse. kafami kaldiramiyorum. 4 yaşında kızım var. ilgilenmiyorum eskisi gibi.alişmiş sürekli ilgiye. kitap bile okuyamiyorum çocuğa.Doktor ilacin fayda etmeyecegini soyluyor ilk gebeligimde bende denemistim hic bir faydasi olmuor gercekten. Cekicez bunu baska yolu yok. Dua edicez ki bi an once gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?