Haklısın bende emzirme günlüğünü takip ediyorum orda gündüz çok uyaran alan bebekler akşam kümelenme beslenmesi yapar diyo sizde bunu süt yetmiyo olarak düşünürsünüz diyo umarım öyledir evet mama çok vermemeye çalışıyorum yoksa hazır akan süt istiyo hiç emmiyoOkuduklarımdan anladığım kadarıyla gündüz yeteri akdar uyumayan bebekler akşamları çok huysuz huzursuz oluyolarmış bizde bunu süt bitti karnı aç olarak düşünüyomuşuz eğer sıkınca sütün geliyosa sütün kuzum. Artar tekrardan allahın izniyle sütün ama mamaya çok yüklenme mama içtikçe seni emme süresi kısalır ister istemez
CocoChanelmademoiselle canım aklıma geldikçe yazıyorum sana. buğdaya karşı da alerjen dedin de bir de hindistan cevizi unu dene buğday un yerine bulması biraz zor ama artık İnternet var =) pahalı olabilir ama biraz yemekte zevk al isterim canım =)
Ondan değilde kuzm mesela 30 cc veriyosak mama, normalde o 30 cc için bizi emmemiş oluyo. Verdiğimiz her mama dozu kadar bizim sütümüzü emmemiş oluyo. Bence sütün var göğüslerin terbiye oldu ve bebeğin huzursuz olduğı için sen sütün yok sanıyosun. Çok çok aşırı bşey yaşamayıp sütün tamamen kesilmediyse bu durum illa sütüm azaldı diyosan geçicidir benceHaklısın bende emzirme günlüğünü takip ediyorum orda gündüz çok uyaran alan bebekler akşam kümelenme beslenmesi yapar diyo sizde bunu süt yetmiyo olarak düşünürsünüz diyo umarım öyledir evet mama çok vermemeye çalışıyorum yoksa hazır akan süt istiyo hiç emmiyo
CocoChanelmademoiselle Migros vardı hindistancevizi unu ben almıştım, daha farklı unlarda vardı adını hatırlamıyorum tam ama fasulye unu gibi mesela. glutensiz makarna ekmek falan da var migrosta, belki işinize yarar.. birde instqgramda naturalkapowders diye bir sayfada değişik unlar var.birde size bir çikolata tarifi atayım
süpermiş migros da olması. bizim burda pek yaygın değil migros bende girdiğimde reyon reyon gezmiyorum ihtiyaçlarımızı alıp çıkıyorum. bildiğim iyi oldu çünkü sosyal medya kredi kart kullanmıyoruz o yüzden temin etmek zor oluyor. annemden sipariş veriyorum almanyadan getiriyor =)) teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinCocoChanelmademoiselle Migros vardı hindistancevizi unu ben almıştım, daha farklı unlarda vardı adını hatırlamıyorum tam ama fasulye unu gibi mesela. glutensiz makarna ekmek falan da var migrosta, belki işinize yarar.. birde instqgramda naturalkapowders diye bir sayfada değişik unlar var.birde size bir çikolata tarifi atayım
Sinir stres yaşadım ondan böyle olduğunu düşünüyorum ama inş giderek daha fazla azalmaz evet dediğin aklıma gelmemişti o kadar bizi emmemiş oluyo süt üretimi de azalıyo versek bile az vermek lazım o zaman mamayıOndan değilde kuzm mesela 30 cc veriyosak mama, normalde o 30 cc için bizi emmemiş oluyo. Verdiğimiz her mama dozu kadar bizim sütümüzü emmemiş oluyo. Bence sütün var göğüslerin terbiye oldu ve bebeğin huzursuz olduğı için sen sütün yok sanıyosun. Çok çok aşırı bşey yaşamayıp sütün tamamen kesilmediyse bu durum illa sütüm azaldı diyosan geçicidir bence
Aç kalmasın tabiki ama öncesinde en az 20 dk emzir baktın hala huzursuz ozaman mama ver. Ben iki göğsümü toplumda 40 dk kadar emziriyorm ondan sonra mama veriyorm. Öyle olunca memede reddetmiyoSinir stres yaşadım ondan böyle olduğunu düşünüyorum ama inş giderek daha fazla azalmaz evet dediğin aklıma gelmemişti o kadar bizi emmemiş oluyo süt üretimi de azalıyo versek bile az vermek lazım o zaman mamayı
Ben de gördüm avent indirimlerini ama şüpheliyim pişiricinin olup olmayacağından, bu ay ebebek indiriminden baya ürün aldım ama çok istediğim pişiriciyi kaçırdım. Memleketimdeki mağazaya bile sordum, annemi gönderecektim aldırmaya. O şehre hiç gelmemiş bile.Rozahak 20 subatta philips avent pisirici tekrar indirime girecekmis.mutlaka kacirms canim.saat 12 ye gelmeden sepete at.12 oldugunda hemen satin al.stok cok az galiba
Bitmeden al
Evet canım benim bebeğimde boğumlar birbirine paralel değildi, doktorumuz ortopedi uzmanını yönlendirmişti kalça çıkıklığından şüphelenip. Ortopedici tekrar kalça ultrasonu yaptı ama kıçıklık yok çok hafif darlık var dedi. Masaj yapmamı önerdi. Bir de tutma şekli gösterdi( kanguruda bacaklar açık duruyor ya öyle açıp bacaklarını, belimin yanında taşımamı söyledi).Senin bebistemiydi canim bacakta farkli bogum. Ne dedi dr. Kontrole gittiniz mi.bnmkindede ekstra kucuk bir bogum var gibi. Kalca cikikligimizda yok. 3.ay kontrolunde bnde gitmeyi planliyrm
rica ederim canımsüpermiş migros da olması. bizim burda pek yaygın değil migros bende girdiğimde reyon reyon gezmiyorum ihtiyaçlarımızı alıp çıkıyorum. bildiğim iyi oldu çünkü sosyal medya kredi kart kullanmıyoruz o yüzden temin etmek zor oluyor. annemden sipariş veriyorum almanyadan getiriyor =)) teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için
tamam teşekkür ederim canım müsait olduğumda bakacağım siteyerica ederim canımsosyal medyada naturalkapowders ın internet sitesi de var ordan alabilirsiniz, ürünleri güzel Aydınlı kadın bir girişimci . İnternet üzeri tün alışverişlerde, internet bankacılığından sana kart oluşturup alırsanız hiç sıkıntı olmaz
Merhaba bebeğinizin alerjisini nasıl anladınız? Benimkinin sürekli su gibi dışkısı.İshal değil ama su şeklinde böyle bişey oldu mu sizdede?Selam canlar,
Simdi malumunuz bebegimin coklu gida alerjisi var.sadece sebzeden baska birsey yiyemiyorum.mucver yapmistim yumurta koymadan, ama icinde un olduğu icin bebegim yine fenalasti.bugday alerjisi de varonu da biraktim.suan sadece patates pirinc ispanak pirasaya devam ediyorum.yeterki o iyi olsun. Benim derdim ise tatli..hicbir tatliyi süt veya yumurta icerdigi icin yiyemiyorum.zaten icermeyen bi tatli yok.derken aklima kabak tatlisi geldi :))))) daha once hic kabak tatlisi yapmamıştım.tarifine guvenen cok lezzetli yaptığını düşünen annisler,bana da bi tarif verebilir misiniz acaba.uzerine tahin ceviz koyamam onlara da alerjisi var
Bilmiyorum canım, doktor sıkıntı olacak olsa söylerdi herhalde atesin çıkarsa emzirme diye?. Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canımBenim 41 derece ateşim çıkiyo antibiyotik te başladığımız halde düşmek bilmiyor emzirmeye devam ediyorum ama atesim yuksekken sutte bi problem oluyormu
Oto koltuğu ne zaman kullanılacak?
Ben de uyutup öyle emziriyorum ama kısır döngü oluyor aç olduğu için sakinleşmiyor ama uykusu da geliyor uykusu geldiği için de emmek istemiyor. Ayrıca meme ucumu makas yaparsam emecek kısım kalmıyor.Menenjitin en tehlikeli turu olan meningokok icin yapiliyor bu asi. Keyfi bi asi kesinlikle degil pahali oldugu icin devlet karsilamiyor. Bu hastaliga yakalanan bebeklerin cogu ya ölüyor yada sakat kaliyor. Ozellikle son yillarda artan goclerle birlikte risk iyice arttigi icin bebekler erken donemde asilansin die 3 dozluk asilara gecildigini soyledi doktorumuz. Biz yaptirdik. Esim afrikadan gelecegi icin. Ama.boyle bir durum olmasaydi 5. Ay da yaptiracaktik. 1 aksam sikinti cektik sadece 38.6 ya kadar cikti atesi. Bol bol emzirdim ilik.dus aldirdim ates dusurucu vs vermeden atlattik.
Ama senin bebegin zaten erken dogdugi icin biraz ufak dogmamismiydi. Muhim olan istikrarli.bi sekildr buyumesi 6. Ayda minimum dogum kilosunun 2 katina cikmasi beklenior.
Oglumda cok kacirirdi kizimda o.kadar.olmuo makas yapip siktirirdim emmeye basladiginda gogsumj bide cok hirsliyken agliyorken falan vermiordum sakinlesince veriyordim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?