2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağol canım iyiki yememişim.anlasılan tatlı yıyemiycez hiç.olsun buna da şükür
Kuzum dene bi istersen önce bileğine sür, kızarmazsa dudağının kenarına sür. Yine kızarmazsa yiyebilirsin. Bunu normalde ek gıdada yapıyolarmış ama bi ablanın beneği alerjik o da yiyeceklerni deneye deneye yiyo bunu uyguluyomuş nekadr doğru bilemem ama tecrübeliler cevaplar

canım Allah sabırlar versin sana. peki hurma incir kayısı muz bunlar da mı yasak eğer değilse bunlardan da tüketebilirsin tatlı niyetine. hurma incir topları yapabilirsin rondodan geçirip göze daha güzel geliyor =)

rabarbaa teşekkür ederim sambucol rahatlattı biraz acayip kapmışım şifayı iki gündür içiyorum ates titreme vardı onu gecirdi kac gun icebiliyoruz kutu bitene kadar serbestmi

Oy maşallah Yusuf paşaya, bizde haftaya bugün gidicez bakalım ne kadar olacak:)
Rotanın yeni hali yapılıyo diye biliyodum sanki yapılmıyomuymuş

Ayşe hanım yaptırma dedi o yüzden yaptırmadı canım bilemiyorum. Yusuf nasıl oldu iyileşti mi dikişler?

Çok şükür beterin beteri var Allah korusun. Hurma falan yeseniz acaba belki geçer tatlı kriziniz. Allah yardıminiz olsun.
sagolasin canim benim.canim boyle hafif serbetli bi tatli flan istemisti ne bilim.artik dedigin gibi hurmayla falan idare edicez napalim

guzel fikirr sagol canim benim,lakin bilmiyorum kesin sonuc verir mi.çünkü mesela deri testinde sut ve bugday alerjisi olmasina ragmen derisinde belirti vermedi.guvenemiyorum.bir kere diyeti bozdugun anda 20 gün boyunca bebegim ishal oluyo ve yesil kaka yapiyo.ne zmaan gecerr bilmiyorum üzülüyorum.bu denemeyi 2 ay sonra yapayim

Sagol canim.bunlari yiyebiliyorum cok şükür meyve ve sebze serbest.artik oyle yapicaz mecbur

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sık sık emzirmeye çalışıyorum dediklerinin hepsini yapıyorum uyuyunca sütüm biraz daha geliyo stres ve üzüntü yaşadığımda hemen etkileniyo düşünmemeye çalışıyorum

Açlıktan ağlıyo uyuyup uyandığımda biraz süt olduğunda doyuyo ama akşama kadar tekrar dolmuyo çektikçe gelmeyince sinirleniyo ağlıyo mama verince susuyo o yüzden.Daha sık emzirmeye çalışıyorum şimdi süt gelmesede uyarılsın süt artışı olsun diye emdikçe artar deniliyo ya deniyorum bakalım.. herşey bi yana mama bizi maddi olarak çok zorladı sütüm kesilirde tamamen mamaya dönersek çok sıkıntıya gireriz...

Ayşe hanım yaptırma dedi o yüzden yaptırmadı canım bilemiyorum. Yusuf nasıl oldu iyileşti mi dikişler?
O dediyse tamam ozaman canım :)
Yusuf o akşam biraz korkuttu beni, ama şimdi iyi şükür. Karton bardağı kesip pipiboy kapak yaptım :)) dün gece de havalandı şükür iyileşmeye döndü. Baticonla bakım yap demişti bende baticon sürdüm bezi kapsttm meğer o beze yapıştırmış çekince kanattı en ucunu dikişte değildi allahtan kan. Şimdi toparladık şükür
Canım buğday a da alerjisi var demiştin ama unu başka un ladeğiştirip bu tarifi yapabilrsin bunlars alerjin yoksa
https://www.google.com/amp/s/www.ne...tsuz-yumurtasiz-ve-margarinsiz-tatli/nyt-amp/
Dahada aklma başka alternatif gelmedi
Peki sen sıkınca süt geliyor mu göğsünden. Benm göğüslerim hiç sertleşmiyo kuzm ama emdikçe yutkunma sesini duyuyorm arada bazen emzik gibi kullnıyo.
Mama maddi zorluk tabiki canım.. sütün vardı senin kafanı rahatlat tekrar iner allahın izniyle

Sıkınca geliyo damla damla.Gündüz emmeye başladığında yutkunma sesini duyuyorum emiyo ama akşam o ses gelmemeye başlıyo süt çok azalıyo sıkarsam elimle o zaman yutkunuyo biyerden sonra o da fayda etmiyo her dk emzirmeye çalışıyorum şimdi artar belki diye inşallah

Senin bebistemiydi canim bacakta farkli bogum. Ne dedi dr. Kontrole gittiniz mi.bnmkindede ekstra kucuk bir bogum var gibi. Kalca cikikligimizda yok. 3.ay kontrolunde bnde gitmeyi planliyrm
Bizimkinde de poposunun bi kanadı diğerinden daha küçük dün gösterdim doktora bi sıkıntı yok bence ama bi ortopediye götür içimiz rahat etsin dedi. Kalca ultrasonunda sıkıntı yok ama onun icin de kesin sonuc veren bisey değil dedi.

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin hepinize.
Kanli dışkı alerjiden oluyor canım. Yedigin bisey dokunmus olabilir ben dunki kontrolde sordum bizim de 15 gun önce olmustu kanli diski ama sadece ip gibi 2 minik parçaydı. Doktora ayni bu sekilde anlattım eger bidaha olursa komtrole getir inek sutu diyetine başlarız diyeti 1 ay yaparız hala ayni devam ediyorsa 1 yasina kadar diyete devam ederiz dedi.

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla gündüz yeteri akdar uyumayan bebekler akşamları çok huysuz huzursuz oluyolarmış bizde bunu süt bitti karnı aç olarak düşünüyomuşuz eğer sıkınca sütün geliyosa sütün kuzum. Artar tekrardan allahın izniyle sütün ama mamaya çok yüklenme mama içtikçe seni emme süresi kısalır ister istemez

İnstagramda semanın sağlıklı mutfağı ve özlemledoyasıyayaşamak diye sanırım iki sayfa vardı onlar gluten alerjisi için farklı unlar kullanıyorlar değişik tatlılar yapıyorlar bi sayfalarına bakın umarım uygun bir şey bulursunuz.

Süt olarak da badem sütü kullanıyorlar mesela

Canım kabagin cinsi iyi olduktan sonra cok basit yapması. Aksamdan kabakları dogra üzerine seker serp ertesi gün suyunu salıyor o suyla pişir suyunu cekince altini kapat. Irmik helvası da yapabilirsin ama irmik dokunur mu onu bilmiyorum. Sut koymadan yapilabiliyor. Onda da sivi yagda irmiği kavurup uzerine serbet ekliyorsun olcusu de 1e 1.5 2 bardak irmige 3 bardak şerbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…