- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Canım ben yediğim her etiketine bakıyorum. Peynir altı suyu yazıyorsa yemiyorum, dikkat ediyorum.. Makarnada un su tuz yazıyor, başka bir şey yok.. Bazen de elde yapıyoruz zatenBu tarz şeylerde peynir altı suyu da çok kullanılıyor baya dikkat etmek gerekiyor. Süt diyeti zor baya :/
Canım ben yediğim her etiketine bakıyorum. Peynir altı suyu yazıyorsa yemiyorum, dikkat ediyorum.. Makarnada un su tuz yazıyor, başka bir şey yok.. Bazen de elde yapıyoruz zaten
Bizim kontrol de yarın. Bakalım bizimki ne kadar oldu bu ay geçen aylardan az aldı ama boyu daha iyi uzadı sanki. Bakalım nasıl çıkacak ölçümlerimiz. Rotayı yaptıracağız biz de yarin. Bizde kanlı kaka olmadi hiç.biz de bugün 3 aylık olduk
Yusuf bey 6300 gr 63 cm olmuş.
rota aşısı yaptıramadık kanlı kakadan dolayı. bizde haberler böyle
Kızlar sanırım sütüm kesiliyo kaç gündür azaldı azaldı kızım da doymuyo artık ağlıyo süt arttırıcı herşeyi denedim şimdi emzirme kampını araştırdım onu deniyorum bebeğim 2,5 aylık.Sütümün gelmesi için ne yapabilirim damla damla geliyo sağıyorum Emzirdikten sonra 5cc bile çıkmıyo hiç böyle değildi
Daha önce bahsetmiştim ben deBelki birilerinin başına da gelir diye yazıyorum. Geçen haftaya kadar çok sütüm vardı canımı sıkan bir olay oldu aynı gün sütüm hiç dolmadı, bebek bir memeyle doyarken iki meme de yumuşaktı sağınca da 20-30 ml zar zor çıkıyordu. Bu durum beni daha da kötü etkiledi. Kızımın doktoruna ulaştım ve bana bunu düşünüp daha da kötü etkilenme olumsuz düşünmek durumunu daha da kötüye götürür olumlu düşün, at kafandan dedi zor da olsa bu durumu düşünmedim ama sıcak banyo yaptım her gün. 5 gün sonra eski haline geldi. Bu sabah sağmada rekor yaptım 170 ml süt çıktı
Çok sağol aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bende inşallah seninki gibi olurDaha önce bahsetmiştim ben de
Bizim kontrol de yarın. Bakalım bizimki ne kadar oldu bu ay geçen aylardan az aldı ama boyu daha iyi uzadı sanki. Bakalım nasıl çıkacak ölçümlerimiz. Rotayı yaptıracağız biz de yarin. Bizde kanlı kaka olmadi hiç.
Rozahak 20 subatta philips avent pisirici tekrar indirime girecekmis.mutlaka kacirms canim.saat 12 ye gelmeden sepete at.12 oldugunda hemen satin al.stok cok az galibaDaha önce bahsetmiştim ben de
Az kilo alanlar kervanına biz de katıldıkHadi güzel haberler bekliyoruz canım
Az kilo alanlar kervanına biz de katıldık600g almış. 6100g olmuş. Evdeki tartı yanılttı beni ,daha çok almış gibi gösteriyodu. Doktor bu aylarda çevreyi keşfetmeye başladığı için kilo alımı azalır, sıkıntı yok dedi. Uyanıkken bakınmaktan, uyurken de uyumaktan fazla emmiyo zaten. Vermeye uğraşınca da ısırıyo,sıkıstırıyo damaklarıyla. Boyu 60 cm olmuş. Rotayı da yaptırdık. Sorunsuz atlatırız inşallah.
Aynen öyle canım. Motor gelişimi,keyfi yerinde Allaha şükürler olsun.Sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil :) hadi geçmiş olsun canım
Senin bebistemiydi canim bacakta farkli bogum. Ne dedi dr. Kontrole gittiniz mi.bnmkindede ekstra kucuk bir bogum var gibi. Kalca cikikligimizda yok. 3.ay kontrolunde bnde gitmeyi planliyrmDaha önce bahsetmiştim ben de
Canım önce aklındaki sütüm kesiliyor endişesini bir kenara bırak,eğer bebeğin emiyorsa daha sık aralıklarla emzirmeye çalış,emzik verme bu arada ya da biberon kullanma,eğer sağıp veriyorsan kaşıkla ya da enjektorle vermeyi dene sütünü ve memeni teklif et sık sık...sürekli yanında koynunda olsun sevgi ve sefkatle baktıkça sütün üretilmesini sağlayan hormon salgılanması hızlanır,öp sev kokla çokça...ve dua et,tahiyyat oku her memeni verdiğinde artır sütümü Allah im diye dua et,ben de edeceğim senin için. ..bir de çok su içmek ve uyumak,uyumuyorsan dahi gözlerini kapatıp dinlen mümkünse,bunlardan başka sütü artıran çay vs yoktur...facebook ta emzirme sanatı adlı bir grup var oradaki yazıları okumanı tavsiye ediyorum...inşallah sütun artar bebeğin kana kana 2 yaşına kadar emer...bu arada sagma ile çıkan süt miktarı kesilip kesilmeme konusunda bir gösterge değilmiş,anlık üretim olduğu için endişe ve üzüntü çok etkiliyor,kendine ve sütüne güvenKızlar sanırım sütüm kesiliyo kaç gündür azaldı azaldı kızım da doymuyo artık ağlıyo süt arttırıcı herşeyi denedim şimdi emzirme kampını araştırdım onu deniyorum bebeğim 2,5 aylık.Sütümün gelmesi için ne yapabilirim damla damla geliyo sağıyorum Emzirdikten sonra 5cc bile çıkmıyo hiç böyle değildi
Evet canım bizimkide öyle oldu ya ama bez dolmuyo az az yapıyo hatta 3 4 kere yaptı dün acaba ishalmi dedim bugün takipteyim bakalım. Ben anne sütüne döndük o yüzden böyle oldu diye tahmin ediyodumBenim oğlan bu günlerde çok kaka yapar oldu 2 güne bir yapan çocuk şimdi günde 3 defa kaka yapıyor sizinkilerde de değişme oldu mu aynı mi ?
Oy maşallah Yusuf paşaya, bizde haftaya bugün gidicez bakalım ne kadar olacak:)biz de bugün 3 aylık olduk
Benim oldu olası emdikten sonra sütüm hiç gelmedi kuzum. Hoş zaten sütümde azdı benim. Okadar şey denedim bazen arttı bazen artmadı hiç çözemedim niye artıp artmadığını. Dereotu yarardı önceden geçen akşam hiç fayda etmedi.Kızlar sanırım sütüm kesiliyo kaç gündür azaldı azaldı kızım da doymuyo artık ağlıyo süt arttırıcı herşeyi denedim şimdi emzirme kampını araştırdım onu deniyorum bebeğim 2,5 aylık.Sütümün gelmesi için ne yapabilirim damla damla geliyo sağıyorum Emzirdikten sonra 5cc bile çıkmıyo hiç böyle değildi
biz de bugün 3 aylık olduk
Mücveri mısır unuyla yapsan nasıl olur acaba? Benim doktorumun verdiği listede balkabağı da alerjenler listesinde ama belki senin bebeğe alerji yapmayabilir dene istersen.Selam canlar,
Simdi malumunuz bebegimin coklu gida alerjisi var.sadece sebzeden baska birsey yiyemiyorum.mucver yapmistim yumurta koymadan, ama icinde un olduğu icin bebegim yine fenalasti.bugday alerjisi de varonu da biraktim.suan sadece patates pirinc ispanak pirasaya devam ediyorum.yeterki o iyi olsun. Benim derdim ise tatli..hicbir tatliyi süt veya yumurta icerdigi icin yiyemiyorum.zaten icermeyen bi tatli yok.derken aklima kabak tatlisi geldi :))))) daha once hic kabak tatlisi yapmamıştım.tarifine guvenen cok lezzetli yaptığını düşünen annisler,bana da bi tarif verebilir misiniz acaba.uzerine tahin ceviz koyamam onlara da alerjisi var
Hadi ya yemiyim o zmaan balkabagi.kesin benim bebegime de alerji yapar oMücveri mısır unuyla yapsan nasıl olur acaba? Benim doktorumun verdiği listede balkabağı da alerjenler listesinde ama belki senin bebeğe alerji yapmayabilir dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?