2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Size de çok geçmiş olsun canım. Çok şükür atlamışsınız 15 gündür...

İnşallah Ege kuşum daha kolay atlatır canımm esas zor kısmı atlattınız zaten bundan sonrası kolay
İnşallah inşallah dertli olcam bu sıpayı büyütene kadar
Azda olsa yine aç içiyomuş mamayı canım çok sevindim hastalanmamasına :) bizede delik dar ileriki zamanlarda sorun olur dediler. Zaten ufakken yaptırmak istiyodum babasını kıyamıyodu dr da söyleyince kestrdik gitti ufakken daha kolay bnce ya yürüyüp koşmaya başladıklarında daha zor, bna dr ya 6 aya kadar yaptr yaptrmıyosan 6 yaşından sonra yaptr dedi.
Sizede nasip olur inşallah çok zorlanmadan atlatırız hepimiz

Bezli çocukta daha kolaymış hakkaten korktum ben idare edemem hepsini diye. İnşallah canım amin.

pruine sizinki rota aşısından sonra mı ishal oldu? Yoksa 2.ayda 3 aşı yaptırıyoruz ya aynı gün verem falan ondan sonra mı?

Slm kızlar biz bugün 3 ay 5 günlük olduk doğumdan sonra ilk kez adet oluyorum galiba tam adette sayılmaz sanırım. Ama adet olunca sütte azalma olur mu südümde azalma var böyle olan var mı aranizda

Canım ben limonu ceyda düvencinin videosunda hemşire sötlerken duydum ağzına çok az sürülebilir diyordu eğer çok hıçkırıyorsa. Ben denemedim hiç

Nane maydonoz adaçayı sirke tuz nişasta turşu bunlar azaltıyor

Bezli çocukta daha kolaymış hakkaten korktum ben idare edemem hepsini diye. İnşallah canım amin.
Aslında ilk bebişi yaptırsan ufakken abi büyümüş zaten benm korktuğım gibi olmadı allaha şükür e azından ufak hemen toparlar sonra abiyi yaptırırsın. İkisini bir arada yaptırmak sana çok çlk zor olur canım
Canım ben limonu ceyda düvencinin videosunda hemşire sötlerken duydum ağzına çok az sürülebilir diyordu eğer çok hıçkırıyorsa. Ben denemedim hiç
Kuzm emzirincede geçiyo hıçkırığı. Ben şuan karşıyım ya ağzına o tarz şeyler vermeye başlamasına. Çnkü onla bşlar daha neler tıkar ağzına huyunu biliyorum. Bikere bişeye izin veriyosam suyunu çıkarana kadar uğraşıyo kendisi

İYi geceler kızlar geçenlerde banyodan sonra ağlamakla ilgili yazı yazmıştım bugün emzirdim ve öyle banyo yaptırdım bu kez giyinirken hiç ağlamadı ama yüzünde benim normalde bu aşamada ağlamam gerekiyordu ifadesi vardı :))) şaşkındı o da :)))) aynı sorunu yaşayanlar siz de deneyin derim

Selam arkadaşlar, benin bebeģim 3 aylık oldu. Son üç haftadır cok kusuyordu, bi kac gundur de zirve noktasina ulasti kusmalari. Doktora goturduk idrarina bakti temiz cikinca reflu dedi ve gaviscon toz verdi. Simdi kafama takilan seyler var. Sut alerjisi ve bagirsak enfeksiyonu belirtilerini oglumda bulamiyorum ama sizce bunlara iliskin de test yaptirmali miyim? Reflu icin de tetkik yapilmadan teshis kondu sizce test yapilmasini isteyeyim mi? Bir de reflu bu asamada normal araya ilacla girmemek lazim diyenler var, ilaci kullansam mi kullanmasam mi acaba?

Doktora sormayı her defasında unuttum benim oğlan ağlayınca hemşireye ilk zamanlar sordum gerek yok demişti eşime böyle tutsam acırmi diye soruyorum ama onu sormadım hiç :) teşekkür ederim
Eskiden y
Benim kuzenimin cocuk doktoru da 1 yasindan once onermedigini soyledi tam organlar gelismedigi icin kucuk olduğundan birakalim biraz gelissin buyusun ondam snra yapalim daha gelisim gostermeden yapilmasi dogru deil dedi cnm sen bilirsin tabi
Canım yürüyünce emekleyince faln nasıl zaptedicez ki? Eli falan gidiyormuş oraya buyudukce

Çok teşekkürler canim. Dayanamam diyordum ama Dünkü asi maceramızın sıkıntıları hala devam ettiği için hazırım o çığlıklara. Yeter ki iyi olsunlar.

Canım Hıçkırık
Evet canim banyo onc3si mutlaka emzirilmeli bebek diyor uzmanlar. Hatta ben emzirip soyuyorum biraz oynuyoruz kendim de ustumu cikarip ten temasi kuruyoruz,muzik aciyorum. Sakinlestirmeden asla suyla sokmuyorum. Ağlamıyor. Sadec3 üşürse miziklaniyor onu da utu ile çözdük. Sonrası masaj emzirme uyku. Havalardan dolayı hergune dönemedim ama hergun yıkamayı düşünüyorum.

Dün bizim de 2 ay kontrolümüz vardı . Bazen arada boğazına birşey takılır gibi yapıyordu bebeğim bunu söyleyince hem3n r3flu ded
yaaa çok mu kesiyorlar? Minnacık zaten bamya gibi . O dudak buzulduğu an film bende de kopuyor.

pruine sizinki rota aşısından sonra mı ishal oldu? Yoksa 2.ayda 3 aşı yaptırıyoruz ya aynı gün verem falan ondan sonra mı?
Canım ishal gibi cıvık yaptığı 1 gün süren 2. Ay aşısındaydı ; verem aşısının da dahil olduğu.

Rotanın ilk dozunu bugün (3 aylık bebeğimiz) yaptırdık. Öğleden sonra oldu aşıyı henüz kaka yapmadı. İshal durumu da normalmiş bu aşıda. 2. Dozu da 5. Ayda. Ağızdan yapılıyor rota.

İyi fikir canım ama bir yanım hiç istemiyor akılları ersin istiyorum. Büyük abi ilkokulda olmuştu rahat atlatmıştı. İnşallah aynı doktora denk gelir bebişler de.

Canım benim oğlum 4050 g doğmuştu. O kadar güçlü emiyordu ki. 1 ölçek mama içse olduğu gibi fışkırtarak kusuyordu. Emiyordu onu da kusuyordu. Ağlıyordu ver diye korkarak verirdim sonu yine aynı. Çok yıpratıcı oluyordu. Kim bilir nasıl boğazı acıyordur kusunca. Kıyafet kalmıyordu. Bebeğin midesi hep boş gelirdi. 500gr dan fazla alıyordu. Ben de çok sordum ilaç versinler diye. Kilo alımı iyi zatürreye çevirecek duruma gelirse veririz dedi bi doktor. Biri bekleyelim mide kapakçığı geç gelişiyor demek katı gıdaya geçince geçer dedi ki katı gıdada hakkaten azaldı. Ama sıvı alımında yine aynıydı tutamıyordu midesinde. Yeni bebeğimiz doğduğunda, kusan bebeğimiz 18 aylık olmuştu şikayetlerimiz azaldı. Yeni bebeğe sütüm gelmedi diye doktor 3 ölçek yap ne kadar içerse demişti. İyi de önceki oğlum 1 ölçekte kusuyor bu da öyle olursa dediğimde ilacı var ona başlarız, demişti o doktor. O an çok üzüldüm ilacı bilseydik bu doktora gelseydik keşke yavrum ne çekti diye.... Yine şükür senelerce atlatamamak da ileri derecede olması gibi durumlar da olabilirdi. Size de çok geçmiş olsun. İçiniz rahat değilse başka doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…