2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rotanin zibilyon tane yan etkisi var asidan olabilir. Ki yan etkilerinde yaziyor kusma ates ishal kanli kaka gibi...
Sadece kusma var ve kaka yapmadi henüz asiyi yaptrdktan sonra. Gunde 1 defa yapar normalde bakalm aksama kadar insallah yapar. Yan etkilerini bende arastrdim ancak her asinin oldugu kadar bir yan etkisi oldugunu gördüm. Doktorumuzla birlikte karar verip yaptrdk zaten umarim gecer kusmalarida baska bir sorunla karsilasmayiz

Oglumda rotanin 2. Dozundan sonra kabizlik yasadik.bayaca da surdu. Insallah sorun yasamazsiniz

Hanımlar merhaba. Bugün dışarı çıktık avm ye gittik. 2 çocuk tek araba olmadı. Kucakta da bir müddet taşınıyor. Ayy çok yorulduk. Bebek mağazası açık bulsam o an girip alacaktım. Ben daha önce kanguru hiç kullanmadım. Markalar arası uçurum var fiyatlarda internette bakınınca. Öneriniz var mı, alırken neye dikkat etmeli?

Evet malesef çok pahalı Kangurular, ikinci el alabilirsiniz ergobaby yada boba4g
Bir de ben de yeni inceliyorum ilkaybaby kanguru var, bir kadın Türk girişimci.o da gayet iyi gözüküyor bir inceleyin, önemli olan ayaklarının m şeklinde sırtında c şeklinde olması

Çok teşekkür ederim canım Allah tüm kuzuları korusun
Canım geçmiş olsun, neyi var kuzunun.Benimki de hasta şu olmayasıca bronşiolit. Balgam çıkarcam diye mahvoluyor yavrum.Neyse ki en zor günler geçtiama çok huzursuz çok ağlıyor..15 gün sürecek minimum öksürüğü dedi dr Rabbim tüm minikleri korusun

Çok çok geçmiş olsun canım.. Neredeyse her bebekte duyar olduk bu bronşioliti.. Bir de domuz gribi salgını var ki Allah heosini yavrulardan uzak eylesin..

Bizimki de alerjik bronşiolit.. İki aylık bebeğim, ikinci atağı geçiriyor. Öncekinden tecrübeyle sanırım erken müdahale etmiş olduk bu sefer. Çok şükür hastaneye yatırmadı doktorumuz. Evde cihazla veriyoruz ilaçlarını.

Yaaa çok geçmiş olsun tekrar.bizi de yatırmadı dr. Buhar veriyoruz cihazla. Solunum sıkıntısı yok gerek yok dedi yatmasına. Perişan oldu yavrular. Başında fark etmişiz Allaha şükür, ciğerlere inmemiş.. El kadar yavrular nelerle uğraşıyor. Allahım beterinden korusun

Benim oğlumun da yüzü çok fena.yanakları kırmızı pul pul dökülüyor ve çok kuru. Alerji olabilir ama neye karşıdır bulmak çok zor. Bugüne kadar kakada kan falan görmedim çok şükür. Doktor coresatin pembe olan kremi kullan dedi 3 gün günde bir kere. Kullandım ama bir fayda etmedi. Üstelik kremin açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor ve içinde kortizon varmış. Ne yapsam bilmiyorum. Sürekli bebeyağı falanda sürüyorum ama faydası olmadı. Sizin bebişlerde böyle bir sorunu olan var mı ne yaptınız
Bu arada benim oğlanda uzandığında ayakları dönecekmiş gibi yana atıyor popodan desteklesen dönecekmiş gibi. Tükürük ve salya çok fazla hatta gazını çıkarmak için omzuma aldığımda omzumu yiyor bir de çok fazla ses çıkarıyor artık baya erken konuşacak bu gidişle

Bizde ilk olduğunda ciğerlerine inmişti, iki gün hastanede kaldık. Delik deşik ettiler kuzumu.. Serum verdiler iki tane. Ama bronşiolitte su kaybı çok oluyormuş, dehidrasyon olmaması için bol bol emzirmek gerekiyormuş. Birkaç gündür devamlı emmesine rağmen doğru düzgün çiş yapıyor benim kızım (gerçi bugün iyileştikçe yapmaya başladı çok şükür)

Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür tedavisi var canım

Yaaa bol emzirmek gerektiğini bilmiyordum Allahtan hiç bırakmadı sürekli memede yavrum. Haklısın canım dermanı var çok şükür.

Yaaa bol emzirmek gerektiğini bilmiyordum Allahtan hiç bırakmadı sürekli memede yavrum. Haklısın canım dermanı var çok şükür.
Canım güncelanneyi biliyor musun? Çocuk doktoru. Onun sitesinde bronşiolitle ilgili bir yazı var. Orada annelere öneriler kısmı var. Bunlara dikkat etmek gerekiyormuş, resmini atıyorum.. İnşallah işine yarar senin de. Başta anne sütü ve bitki çayı demiş ama tabi bizimkiler çok küçük olduğu için sadece anne sütü alıyorlar

Deri tepkileri genelde toz akar deterjan ve cesitli kimyasal alerjiler sebebiyle oluyor. Coresatin de cok masum bir krem degil zamaninda kortizon yok die kapis kapis gidiyordu ama sonra toplatilip kortizon icerdigi yazildi die biliyorum. Anti alerjik carsaf nevresim kullanmani oneririm. Onun disinda yumusatici kullanma, camasirlari cift durulama yap. Kurutma makinesi yoksa utusuz giydirme guvenilir markalarin atoderm serisi nemlendiricilerini kullanabilirsin. Besin alerjilerinde genellikle bagirsak tepkileri de goruluor. Birde soguk pres corek otu yagi alerjik reaksiyonlari azaltiyor. 5 yasindan once cocuklara verilmiyor. Ancak emziriyorsan sen icebilirsin.

2 cocuk icin bebek arabasina takilan basamaklar var ama.buyuk cocuk ayakta gitmek durumunda kaliyor. Ben hala sling kullaniyorum. Oglan 5.5 yasinda artik binmiyor bebek arabasina kardesini suruyor. Seninki kucuktu sanirim. Ergonomik kangurular bebek arabalarindan pahali masallah neden o kadar pahali alt tarafi bez parcasi ama bende anlam veremiorum.

Tandem bebek arabası almayı düşünebilirsin canım şuan elinde olanı satıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…