2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar neden buralar bu kadar sessizlesti ?
Çocuklar daha çok düzelmiş olması lazım . Benim mirza artık gece ve gündüzü ayırt ediyor . Gündüz az uyuyor gece çok . Eskiden hiç bakamazdim bile sayfalara şimdi bakıyorum da yazıyorum da. Ama bu sefer sizler azaldiniz?
Nasıl geçiyor zaman miniklerle gelişmeler var mi hadi biraz sohbet edelim?

Benim mirza artık daha da ilgileniyor çevresiyle agu yapıyor karşılık verince çok mutlu oluyor . Uyurken kahkaha atıyor bazen ama uyanıkken sadece tebessum ediyor rüyasında nasıl güldürüyorlar daha kesfedemedim
Eller kollar çok hareketli .
Ama iki güne bir kaka yapıyor. Boy kilo olarak iyi maşallah .
Yüz üstü yatiriyorum kafasını kaldırıyor biraz ama daha dönemiyor.

Maşallah mirza beye canım :) abisi nasıl oldubu arada?

Bizim Yusufta da bugun ilk defa kanlı mukuslu kaka gördüm hemen doktora gittik neyse ki ciddi bir durum değilmiş. Bu devirde artık sık görüyoruz bebeklerde dedi. maflor damla verdi takip edeceğiz dedi. Süt ve sütlü tatlı tüketme dedi. Dün sahlep içmiştim o aklıma gelmedi farklı olarak portakal yemiştim dedim onu da yeme alerji yapabilir dedi.
Devam ederse tahlil isteyecekmiş bakalım inşallah gerek kalmaz...
Bu arada boyu 60 cm kilosu da 5900 olmuş kuzucuğumun

Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapar?
Toplam kaç kere alt değiştiriyorsunuz?

2-3 kaka yapıyor
6 bez değiştiriyorum.

Benimki de gece pek emmez
21.00 gibi emiyor, 4.30 ve sabah 7.30 da emiyor genelde. Uykuda hiç emmiyordu
Yeni yeni başladı uyurken emmeye.

Ben avent wasabi pişiriciyi alacağım, ek gıdaya rahat başlamak istiyorum. Şu an 519 indirimle 365 liraya mı ne gelecek

Ben 2. El aldım onu çok pahalı yaa 200 tl ye aldım. Geçen sene yenisi 250 idi. Aşırı Zamlandı.

Merhaba, e bebekte primalar indirimde bugün de, 3 numara nın 184 lü paketinden kaç tane alınmalı, 6-10 kg arası demiş ama. Bilgisi olan var mı?

625 tane 3 numara almışım zaman zaman stoklayıp. Bugün de 4 numara premiumcare aldım 150 li

Geçmiş olsun.
Benim de alerjiden şüpheleniyorlar
Kızım 2 ay 20 günlük
Kilosu daha 5 olmamıştır. Kakada mukus ve eritrosit var.
Eğer artarsa allerji bölümüne gitmemiz gerekiyormuş

Geçmiş olsun.
Benim de alerjiden şüpheleniyorlar
Kızım 2 ay 20 günlük
Kilosu daha 5 olmamıştır. Kakada mukus ve eritrosit var.
Eğer artarsa allerji bölümüne gitmemiz gerekiyormuş

Sadece anne sütü alıyorsa senin yediklerine dikkat etmen yeterli olur inşallah canım var mı dikkat ettiğin şeyler?

3 gun önce benim bebişin diskisinda da kan vardi 2 minik parça ertesi gun de yapmadı büyük tuvaletini ama sonra eski düzenine döndü bidaha kan görsem dra gidecektim ama görmedim oyüzden gitmedim. Yedigim bisey dokundu büyük ihtimalle.
Buarada benim oglan gunde en 3-4 sefer buyuk tuvaletini yapiyor oyle olunca da 6-7 bez değiştiriyorum en az gece de degistirirsem 8 falan oluyor. Gece degistirmezsem sabah çişi baya kötü kokuyor burnuma sizde de oyle koku var mı acaba. Bizim 12 gun sonra 4 aylık olacak hala 6 kilo olmadı boyu da 3 aylikken 60.6ydi bidaha ölçmedim ama gözüme uzadı gibi geliyor.
Geçen gün slingle dışarı çıktık normalde uyurdu baya etrafı seyretti. Gözler fıldır fıldır kafayi bi oyana bi buyana çeviriyor. Etraf çok ilgisini çekiyor artık.
Dişleri kasiniyor diye diş kasiyici aldım onu da pek elinde tutmuyot hemen düşürüyor ben tutarsam ısırıyor.

Mirzanin abisi iyileşiyor şükür evde bakılıyor . Yemesi düzeldi, ateş bitti. Bugün de ishali azaldi . Bugün 7. Günü artık virüs vücudu terkediyor . Gitsin bir daha gelmesin bu virus pisliği evimize.zor günler geçirdik ama artık yüzümüz gülmeye başladı çünkü oglumuzun da yüzü gülüyor. Allah im bir daha o yüzü soldurmasin aglatmasin inşallah .hiç kimseyi evladiyla sinamasin .

Ben de diş kasiyici alicam wee baby nin kasiyicisini kullanmıştı büyük oğlum buna da aynısını alicam inşallah bu da abisi gibi sever.

Geçmiş olsun canım aynı şeyi düşünüyordum sanki cağımızın hastalığı gibi. Mukuslu kaka yapmayan bebek çok az sanirim. Benim kizim da arada bir mukuslu yeşil kaka yapıyor ve gürültülü yapıyor kakasini. Genel halinde bir huzursuzluk olmadığı için onemsemedi doktorumuz. Ben herşeyi yiyorum neye karşı alerjisi var bilmiyorum. Dün doktorun yeme dediği herşeyi yedim. Dün ve bugün kakasi sarıydi ve mukuslu değildi cozemedim bu isi

Kasiyer acemidir:)
Bir hesaptan 2 adet gecebiliyosun arkadasim var bolge muduru

Birkaç hafta önce bizede kanlı mukuslu kaka oldu takip ettim birdaha olmayınca önemsemedim. Normalde süt ve süt ürünlerini sütlü tatlıları tüketiyorum ama o zaman ilk defa kaymaklı tatlı yemiştim ona bağladım ben. Sanırım mukuslu kaka yapmayan bebek yok artık çağın hastalığı gibi. Allah yavrularımıza can sağlığı versin

Sadece anne sütü alıyorsa senin yediklerine dikkat etmen yeterli olur inşallah canım var mı dikkat ettiğin şeyler?

Evet canım sadece anne sütü
Doktor şimdilik öyle bir diyet vermedi

Her gün yumurta, süt, peynir, yoğurt, kırmızı et, kuruyemiş, fıstık ezmesi, fındık ezmesi tüketiyorum. Bu şartlarda hepsinden olabilir

Aminnn çok şükür canım rabbim dermansız dertle imtihan etmesin...

Ben de anlayamadım canım neyse iyi kötü büyüttük yavrularımızı :)

Amin canım ya ben de mukus geniz akıntısından olabilir diye düşünüyorum da kan iki defa gelince korktum tekrar etmez inşallah..

Hepsi de alerjen

Bebekte huzursuzluk yoksa devam o zaman canım

10 aylıkken yürür seninkisi demedi deme
Benimki daha dönemiyor seninki dönüyor mu ?

Canım bilmiyorum aynı hareket mi ama kucağına almamı istediğinde bizim kız da kalkmaya çalışır gibi bi hareket yapıyor. Onu mu diyorsun acaba, yoksa başka bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…