Basın sağolsunbu sayfayada yazmıştım meleğimle ilgili
Lekelenmem var kanama yaşadım demiştim. Teselli vermişti çoğunuz. Birşey olmaz korkma demiştiniz.ilk üç ay geçti kanama lekelenme bitti ama oğlum 20+2 de bıraktı beni. Oğlumu kaybettim tam bir ay önce çok üzgünüm canım yanıyor...
Benim kizim da aynı şekilde. Kartını bile gösteremedim daha saat 4 olduKızlar sizin bebekler iki uyku arası kaç saat? Benim kız uyanıyor; emzir, gazını çıkar, altını değiştir, gözünü sil masaj yap, ayağına masaj yap, oyun halısında yüz üstü durdur(en fazla 5 dakika duruyor) derken tekrar uyumak istiyor. Daha başka tapmam gereken rutinler var ama fırsatım olmuyor kızım hemen uykuya geçmek istiyor.
Yani toplam en fazla 1 saat uyanık kalıyor.
Başın sağolsun canım Allah sabır versin..bu sayfayada yazmıştım meleğimle ilgili
Lekelenmem var kanama yaşadım demiştim. Teselli vermişti çoğunuz. Birşey olmaz korkma demiştiniz.ilk üç ay geçti kanama lekelenme bitti ama oğlum 20+2 de bıraktı beni. Oğlumu kaybettim tam bir ay önce çok üzgünüm canım yanıyor...
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin..bu sayfayada yazmıştım meleğimle ilgili
Tracy ablanin easy rutinine gore 3 saatlik dongudeler ve 1 saat civari uyanik kAlabiliyorlar. Hem baya bisey yapiomussun. Her uyanmada hep ayni seyleri yapmioz biz. Benim islerime gore sekillenioKızlar sizin bebekler iki uyku arası kaç saat? Benim kız uyanıyor; emzir, gazını çıkar, altını değiştir, gözünü sil masaj yap, ayağına masaj yap, oyun halısında yüz üstü durdur(en fazla 5 dakika duruyor) derken tekrar uyumak istiyor. Daha başka tapmam gereken rutinler var ama fırsatım olmuyor kızım hemen uykuya geçmek istiyor.
Yani toplam en fazla 1 saat uyanık kalıyor.
Merhaba kızlar.bişey sorucam.dün geceden beri çok kötüyüm.bir forumda okudumki doğumda oksijensiz kalan bebeklerde 5-6 ayindan itibaren kusurlar görülebiliyormuş.bir çok kişi benim bebeğim oturamiyo,yuruyemiyo,zihinsel engelli gibi yorumlar yazmiş.benim dogumumda zor geçtiği için oksijensiz kalmisti yavrum,bacaklarinda titreme vardi,iğne yapikdiktan sonra azaldi,şimdi nadiren oluyor.şimdilik gelişiminde bir sorun yok,beynini ayrintili ultrason yaptirmişdik,sonuç iyi çikmişti.ama çok korkuyorum sonradan bişey olursa diye bebeğime.Allahim bu nasil aci,Sen kimseyi evladiyla sinama Allahim.kizlar bu konuda bir bilginiz varmi,tanidiklarinizin filan başina gelipte bebeği iyi olan varmi.çok korkuyorum,ona bişey olursa ölürüm ben ölürüm
Destek olacaklarına engel oluyorlar. Sen yine de direncini kırma pes etme.
Sağolsunlar çok güzel köstek olmuşlar. Toplam kaç cc verdin canım? İlk verdiğin 60cc etki etmez zaten. Moralini bozma sen
Me tesadüf benmde akşam kvler geldi. Uyumadı sürekli uyandı ağladı bende verdim 60 cc hiç üzülme zaten eşinin dediği gibi birden bırakmamamz lazım ama bende sende birden kestik. Benm doktorm önce ölçek azalcsk sonra tek tek öğün bırakıcaz ki susuz kalmasın demişti. Bozma moralini bigünden bişey olmaZ. Onlara karşı savaşmazsan mamayı bırakmazsın. Dün bana kimse ver demedi ablam hariç. Onuda sırf çocuk çekmesn dye verdim kucaktan kucağa top gibi oynadılar uyku saati geçmişti
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz canım
Hiç bi fikrm yok ama aklına kötü şeyler getrme kuzm allahın izniyle korktukların olmaz
Olsun canim sen bozma moralini. Bi kereden bisey olmaz. 2 gunde 60 cc mama vermekten bisey olmaz. Bide nacizhane su donemde eve pek insan kabul etmeyin. Bizde dun gece sabaha kadar uyumadik emzirmekten uclari kopacak dedim. Bebek bu bi gunu digerini tutmuo hersey aclikdan degil. Uzme kendini sen elinden geleni fazlasiyla yapiosun
Bizim kaka da mukuslu bende supheleniyorum. Insallah alerji degildir sizinde. Ama iyi bir doktorunuz var. Bi cok cocuk doktoru bu semptomlari onemsemiyor.
Benim danamda uyuyo.huzurunu bozcak bisey yoksa 10bucukta yatiyo sabah 6 da kalkiyo gunduzde 4 kez uyuyo uyanik oldugu aralardada anca meme bez ust bas degisim o kadarşu an cok uzuldum aslinda gunde 2 saat matematik calistirmayi planliyodum test cozumu v.s. yasitlarindan cok geride kaldigini dusunuyorum aslinda canim cikti bu uyku duzenini sagliycam diye nerde hata yaptim acaba
Allah sabir versin canim. Imtihanin cok zor.
Birebir aynısı kuzum ama bnde kimse mama ver demedi Ablam dedi sadece. Bnde misafirlerin yanında oturabilmek için uyusun dyr verdim.Benim bebegimde doğumda nefes almıyordu 1 gun makineye bağlandı toplamda 10 gün yoğun bakımda kaldi. Bugün nöroloji de ikinci kontrole gittik geçen ay kafa usg istenmisti iyi dedi cok şükür. Sadece hep sola yamultuyordu kendini c şeklinde gibi duruyordu kuvozde hep aynı yatirilmaktan olabilir dedi kas zayıfligi varmış egzersiz verdi 3 ay sonra tekrar çağırdı. Başka bir şey demediler ama bende endişelendim şimdi :/
Bugün yine kararlılıkla devam ediyorum :)
Ondan sonra 120 cc verdim toplamda 180 cc vermiş oldum cocuk sabah 5e kadar uyudu artik zorla uyandırıp emzirdim :/
Bana oyle bişey demedi ama ben iyi güzel geçiyor diye vermemistim hiç dün kalabalık olunca fazla emziremedim biraz agladi ama yinede öyle çok değil baskı başladı hemen mama ver ver ver verdim. Bugün biraz daha zor geçiyor ilk güne göre hala mama vermedim. Cisli bezde az sanki kaç tane olmaliydi en az
Keşke bunu eşimde anlasa hala mama vermem gerektiğini söylüyor sanki ben vicdansızim. Yalnız çiş az gibi en az kaç bez olmalı açsa mama verebilirim
Allah razı olsunBasın sağolsun
Amin Allah razı olsunBaşın sağolsun canım Allah sabır versin..
Amin Allah razı olsunBaşınız sağolsun Allah sabırlar versin..
Benim doktorum 1aylıkken günde 180cc mama normal demişti. Daha çok verme demişti. Yani bu zamanlarda 180cc den bir şey olmaz, hiç moralini bozmadan emzirmeye devam et canım :)Ondan sonra 120 cc verdim toplamda 180 cc vermiş oldum cocuk sabah 5e kadar uyudu artik zorla uyandırıp emzirdim :/
Benim bebegimde doğumda nefes almıyordu 1 gun makineye bağlandı toplamda 10 gün yoğun bakımda kaldi. Bugün nöroloji de ikinci kontrole gittik geçen ay kafa usg istenmisti iyi dedi cok şükür. Sadece hep sola yamultuyordu kendini c şeklinde gibi duruyordu kuvozde hep aynı yatirilmaktan olabilir dedi kas zayıfligi varmış egzersiz verdi 3 ay sonra tekrar çağırdı. Başka bir şey demediler ama bende endişelendim şimdi :/
Bugün yine kararlılıkla devam ediyorum :)
Ondan sonra 120 cc verdim toplamda 180 cc vermiş oldum cocuk sabah 5e kadar uyudu artik zorla uyandırıp emzirdim :/
Bana oyle bişey demedi ama ben iyi güzel geçiyor diye vermemistim hiç dün kalabalık olunca fazla emziremedim biraz agladi ama yinede öyle çok değil baskı başladı hemen mama ver ver ver verdim. Bugün biraz daha zor geçiyor ilk güne göre hala mama vermedim. Cisli bezde az sanki kaç tane olmaliydi en az
Keşke bunu eşimde anlasa hala mama vermem gerektiğini söylüyor sanki ben vicdansızim. Yalnız çiş az gibi en az kaç bez olmalı açsa mama verrebilirim
inşAllah canimMe tesadüf benmde akşam kvler geldi. Uyumadı sürekli uyandı ağladı bende verdim 60 cc hiç üzülme zaten eşinin dediği gibi birden bırakmamamz lazım ama bende sende birden kestik. Benm doktorm önce ölçek azalcsk sonra tek tek öğün bırakıcaz ki susuz kalmasın demişti. Bozma moralini bigünden bişey olmaZ. Onlara karşı savaşmazsan mamayı bırakmazsın. Dün bana kimse ver demedi ablam hariç. Onuda sırf çocuk çekmesn dye verdim kucaktan kucağa top gibi oynadılar uyku saati geçmişti
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz canım
Hiç bi fikrm yok ama aklına kötü şeyler getrme kuzm allahın izniyle korktukların olmaz
Yok.Azerbaycanliyim,Rusyada yasiyorumİstanbulda yaşıyorsan bir doktor önerebilirim.
Düşününce dogru soyluyorsun canim,haklisin. Allah hepimizin evladini korusun insAllahCanım İnternete insanlar sorun olunca yazarlar sorun olmayınca kimse gidip de benim bebeğim oksijensiz kaldı ama sıkıntısı yok yazma gereği duymaz o yüzden sanki tüm oksijensiz kalanlarda sorun yaşanmış gibi algılmış olabilirsin. Allahın izniyle birşey olmayacak içini ferah tut canım. Birşey varsa da erken önlem alır tedavisini yaptırırsın tıp devamlı gelişiyor
Evet haklisin.ama annelik işte,paniğe kapildim.öyle bisey olucaginin hayali bile cok kötü.inşAllah hepimizin yavrusu saglicakla buyusun.Şuan kendini yiyip bitirme zaten bu aylarda anlaşılmıyorsa anlayamazsın bebişin en güzel anları tadını çıkar. Kendine zindan etme gecen zamanı. Problem çıkıyor dedikleri aylara gelince takip et sürekli bi problem olacağını zannetmiyorum ama varsa da erken teşhis bütün hastaliklar için tedavi açısından büyük avantaj sen içini ferah tut biseycigi yoktur insallah bebişinin
Nörologa götürmüstüm 2 haftalikken,uyumadigi için.daha sonra 1 ayinda tekrar gitdik,iğne önerdi.elleri,ayaklari çok gerginmiş.bacaklarida titriyordu gün icinde.iğneden sonra düzeldi gibi.tekrar kontrolümüz 3 ayinda olucak.ben 2 ayinda göstermek istedim nörologa,çocuk doktoru gerek yok dedi. 3 ayimizi beklicez artikSen orda yazılanlara bakma, baksana yapması gereken herşeyi hatta fazlasını yapıyormuş,bir sorun olsa mutlaka bir belirtisi olurdu, anne gozlemi çok önemli bu konuda, bisey olsa hissederdin zaten,okuduklarindan etkilenme, içini tamamen rahatlatmak için de uzman doktor kontrolune götürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?