2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada kizim 2 ay 7 gunluk yuzustu yatirinca kafasini kaldirabiliyor. Sirt ustu yatarkende kaldirior. Kucakta dik tutuyor 1 aydan beri guluyor 1.5 aydan beri sesli guluyor bi haftadir da aguluyor. Donme cabalari basladi.
Bana gelince dogum kilolarimi verdim tum kiyafetlerim oluyor ancak vucut seklim kaymjs durumda doktor onayi ile aletli platese baslicam kizim 3 aylik olunca dogumum sezeryandi.
Sut konusuna gelince sadece anne sutu aliyor kizim. D vitamini disinda baska biseyle tanismadi. 3100gr dogmustu suan 5350 gr. Maltana humana ivir zivir hic birini tuketmiorum. Sut uretimi beyinde bitio bence sadece sutunuzun cok olduguna ve bebeginize yetecegine inanip bol bol emzirmenizi tavsiye edebilirim. Birde malum bebeklerden duzgun beslenmeye firsat olmahabiliyor. Hamilelik vitaminlerinizi kullanmaya devam etmenizi oneririn sutun kalitesi vee saclarinizin dokulmemesi icin bu saaatte aklima gelenler bunlar 2 ay asilarini atlattik sira geldi 4. Ay asilarina. Asi demisken ilk cocuguma yaptirdim ama kizima rota yaptirmayi kesinlikle dusunmuyorum. Ciddi yan etkileri var ve besin alerjisini tetikliyor.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin....

Oyy çok geçmiş olsun canım bian önce toparlanırsınız inşallah

Kaç zaman sürdü ağlaması ya da huzursuzluğu? Kv ona göre gidecek de eğer çok huzursuzlanıyorsa aşı gününü de atlatıp gidecek

Sabah 10 da oldu aşıyı
16 da huysuzlandı o saate kadar uyumuştu ara ara
Sonra da gece 21-23 arası ağladı ama sakinleştirdim
Çok da kötü değil yani kendin halledersin

Benim de dikişler şiş şiş böyle ele geliyor dediğin gibi. Zaten o sırada bi tek o girişteki acıyor bir doğum bizi mahvetti

Canım kızım kolikti şimdi 3 yaşında oğlumda kızım kadar olmasa da gazlı bir bebek ve bence hiçbir damlayı deneme sabret nasılsın kiraz çekirdeği yastığı ile karnını sıcak tut masaj yap zamanla düzelecek bunu düşün kızım 6. ayda azaldı 1 yaşta bitti zaten en uzun süren bu kadar sürüyor sanki oğlumun 4. Beşinci ayda tüm biter gibi en iyi yol masaj ve sabır yani

Oyy çok geçmiş olsun canım bian önce toparlanırsınız inşallah
Çok saol canim.kafam gitmiş durumda.en acisida bebeğime hiç anne sütü veremedim.göğsümün ucu olmadiği için tutamadi göğsümü.silikon göğüs ucu denedim olmadi,aç birakmayi denedim,olmadi.yarim açken denedim,yine olmadi.bir kaç kez sağip verdim,bebeğim hiç uyumadigi icin gündüzleri yapamadim,sütüm azaldi,10 cc kaldi.bide bebeğim aşiri sinirli,bu yüzden tüm emzirme çabalarim boşa gitdi.nasil ağliyo,nasil bağiriyo acikinca bi görsen.kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum,acaba biraz dahami denemeliydim diye düşünüyorum ama onca dikişin üstüne hemoroitde eklenince oturamiyodum bile.bu yüzdenmi yapamadim,yoksa doğumun stresindenmi bilemiyorum.kendimi çok suçluyorum

Oncelikle gecmis olsun insallah çabuk toparlar bebiş. Kendini hic suclama canim sen annesin elinden gelenin en iyisini fazla fazla denemissindir eminim. Anne sütü bebek icin bi nimet ama olmadan da buyuyebiliyor bebisler ki sirf meme sarkmasin diye emzirmeyen anneler var sen onca probleme ragmen emzirmeye uğraşmışsın. Sen sevgini ver saril öp kucakla o eksikliği bebiş hissetmiyor zaten kendini de yipratma bos yere. Allah tez zamanda sifa versin kuzucuğa gececek bu günler..

Oyy canım benim bazı bebekler emmek istemiyo suçlama kendini lütfen. Okadar acına okadar süt gelmesi bile bence çook iyi. Kimse yetersiz anne değil asla öyle düşünme. Benm bebeğimde emiyo ama süt yetersiz hangi birisne ağlarsın ki. Bende 45 gün emip kalanını mamayla büyümüşüm çok şükür grip hariç hastalanmadım. Ve sütün geri gelmeyecek diyr bişey yok bi makale okudum, bebeği memeden kestikten 2 hafta sonra dahi süt çoğalırmış. İllaki anne sütü vermek istiyosan hastane tipi pompa kirala bi haftalık dene ücretleri çok makul. Aç bırakma tabi kuzum, benim arkadaşm göğüsleri sarkmasın dye sadece bikere hastanede emzirdi düşün. Önemli olan senin bebeğinin sağlığı ve senin sağlığın varsın mama ile büyüsün kolah şeyler yaşamamışsınız

Gaz icin kullanilan damlalarin faydadan cok zarari oldugunu dusunuorum bende .

Sen neden surekli sutum yetersiz die kendini sartliyorsun. Anladigim.kadariyla bebegin 1 kilonun uzerinde alio mama ile birlikte aglio die illa mama verme memeye daya sadece acliktan aglamio neticede bence sabir ve inancla mamayi bitirebilirsin ama once kendine ve bebegine inan ayda min 600 gr almasi yeterli bebegin. Benim ilk cocugum sadece anne sutu ile ayda 2 kilo aliyordu emdikten sonra zarik zaril agliodu saatlerce memede kaliodu sonra şaril şaril kusuyordu. Aglio die ac oldugunu dusunme mamadan sonra susmasinin sebebi mama sindirimi zor oldigu icin mideye lonk die oturuo agirlik cokuo bebege ondan susuo.

Gaz icin kullanilan damlalarin faydadan cok zarari oldugunu dusunuorum bende .
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hatta günümüzde bazı hastalıkların artma sebebi bile bence herşeye ilaç kullanmak güneş varken d vitaminini ilaçtan balık varken b12 yi balık yağı haplarından almaya çalışıyoruz ben bu nedenle vermiyorum bubir süreç geçiyor sabır evet zor ağlıyor insan yoruluyor üzülüyor ama sağlıkları daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…