Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin....Merhaba canim.ben kendimi bile unutmusum artik.dogumum cok zor gecti,bebegim oksijensiz kaldi.cenesi titriyo,bacaklari titriyo,uyuyamiyor yavrum.yardim edenimde yok.kayinvalidemse tam bir hayal kirikligi.bir gün bile yardim etmedi bana.annem uzakta.of off.cok zor.2 ay gecti,dogumun stresini,korkusunu hala atamadim.bi daha dogururmuyum hic bilemiyorum,onca zorluktan sonra.15 tane dikisle kendimden bile gecmistim artik..hiç değilse bebegim iyi olsaydi tesellim olurdu.iğne yaptirdik,ilaç veriyorum,ama hala kendine gelemedi yavrum.Allah hiç kimseyi benim gibi zora sokmasin
Oyy çok geçmiş olsun canım bian önce toparlanırsınız inşallahMerhaba canim.ben kendimi bile unutmusum artik.dogumum cok zor gecti,bebegim oksijensiz kaldi.cenesi titriyo,bacaklari titriyo,uyuyamiyor yavrum.yardim edenimde yok.kayinvalidemse tam bir hayal kirikligi.bir gün bile yardim etmedi bana.annem uzakta.of off.cok zor.2 ay gecti,dogumun stresini,korkusunu hala atamadim.bi daha dogururmuyum hic bilemiyorum,onca zorluktan sonra.15 tane dikisle kendimden bile gecmistim artik..hiç değilse bebegim iyi olsaydi tesellim olurdu.iğne yaptirdik,ilaç veriyorum,ama hala kendine gelemedi yavrum.Allah hiç kimseyi benim gibi zora sokmasin
Kaç zaman sürdü ağlaması ya da huzursuzluğu? Kv ona göre gidecek de eğer çok huzursuzlanıyorsa aşı gününü de atlatıp gidecek
Vajina girişindeki ilk dikiş bir garipti top gibi et vardi ust üste binmisti sanırım o öyle kaynadi şimdi orası yine sis leblebi gibi sanki cinsel hayat bitti bir daha olmayacak gibi hissediyorum :/ bana hiç toparlanmaz gibi geliyor
Deme yaaa. Çok kötüIlk dogumum normaldi yaklasik 2 seneyi buldu toparlamasi. Uzunca bir sure o bolgenin islevini tamamen kaybettigini falan dusunmustum :))
Canım kızım kolikti şimdi 3 yaşında oğlumda kızım kadar olmasa da gazlı bir bebek ve bence hiçbir damlayı deneme sabret nasılsın kiraz çekirdeği yastığı ile karnını sıcak tut masaj yap zamanla düzelecek bunu düşün kızım 6. ayda azaldı 1 yaşta bitti zaten en uzun süren bu kadar sürüyor sanki oğlumun 4. Beşinci ayda tüm biter gibi en iyi yol masaj ve sabır yani2.ay aşısını olduk ateş çıkmadı .. ama yusuf gazlı bir bebek malesef sürekli bir huzursuzluğu var .. annemde kıyameti kopardı bugün yemek dahi yedirtmeditüm damlaları denedim olmuyor olmuyor ağlıyor sürekli
Siz neler yapıyorsunuz
Amin canim saol.sanki hiç duzelmicek gibi,bugunler geçmicek gibime geliyoAllah şifa versin canım. Çok büyük zorluklar yaşamışsın bundan sonra iyi olur insallah herşey ikiniz için de
insAllah.tesekkur ederimCok gecmis olsun insallah bi an once duzelie hersey
Amin canim.çok saolÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin....
Çok saol canim.kafam gitmiş durumda.en acisida bebeğime hiç anne sütü veremedim.göğsümün ucu olmadiği için tutamadi göğsümü.silikon göğüs ucu denedim olmadi,aç birakmayi denedim,olmadi.yarim açken denedim,yine olmadi.bir kaç kez sağip verdim,bebeğim hiç uyumadigi icin gündüzleri yapamadim,sütüm azaldi,10 cc kaldi.bide bebeğim aşiri sinirli,bu yüzden tüm emzirme çabalarim boşa gitdi.nasil ağliyo,nasil bağiriyo acikinca bi görsen.kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum,acaba biraz dahami denemeliydim diye düşünüyorumOyy çok geçmiş olsun canım bian önce toparlanırsınız inşallah
Çok saol canim.kafam gitmiş durumda.en acisida bebeğime hiç anne sütü veremedim.göğsümün ucu olmadiği için tutamadi göğsümü.silikon göğüs ucu denedim olmadi,aç birakmayi denedim,olmadi.yarim açken denedim,yine olmadi.bir kaç kez sağip verdim,bebeğim hiç uyumadigi icin gündüzleri yapamadim,sütüm azaldi,10 cc kaldi.bide bebeğim aşiri sinirli,bu yüzden tüm emzirme çabalarim boşa gitdi.nasil ağliyo,nasil bağiriyo acikinca bi görsen.kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum,acaba biraz dahami denemeliydim diye düşünüyorumama onca dikişin üstüne hemoroitde eklenince oturamiyodum bile.bu yüzdenmi yapamadim,yoksa doğumun stresindenmi bilemiyorum.kendimi çok suçluyorum
Oyy canım benim bazı bebekler emmek istemiyo suçlama kendini lütfen. Okadar acına okadar süt gelmesi bile bence çook iyi. Kimse yetersiz anne değil asla öyle düşünme. Benm bebeğimde emiyo ama süt yetersiz hangi birisne ağlarsın ki. Bende 45 gün emip kalanını mamayla büyümüşüm çok şükür grip hariç hastalanmadım. Ve sütün geri gelmeyecek diyr bişey yok bi makale okudum, bebeği memeden kestikten 2 hafta sonra dahi süt çoğalırmış. İllaki anne sütü vermek istiyosan hastane tipi pompa kirala bi haftalık dene ücretleri çok makul. Aç bırakma tabi kuzum, benim arkadaşm göğüsleri sarkmasın dye sadece bikere hastanede emzirdi düşün. Önemli olan senin bebeğinin sağlığı ve senin sağlığın varsın mama ile büyüsün kolah şeyler yaşamamışsınızÇok saol canim.kafam gitmiş durumda.en acisida bebeğime hiç anne sütü veremedim.göğsümün ucu olmadiği için tutamadi göğsümü.silikon göğüs ucu denedim olmadi,aç birakmayi denedim,olmadi.yarim açken denedim,yine olmadi.bir kaç kez sağip verdim,bebeğim hiç uyumadigi icin gündüzleri yapamadim,sütüm azaldi,10 cc kaldi.bide bebeğim aşiri sinirli,bu yüzden tüm emzirme çabalarim boşa gitdi.nasil ağliyo,nasil bağiriyo acikinca bi görsen.kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum,acaba biraz dahami denemeliydim diye düşünüyorumama onca dikişin üstüne hemoroitde eklenince oturamiyodum bile.bu yüzdenmi yapamadim,yoksa doğumun stresindenmi bilemiyorum.kendimi çok suçluyorum
Geçecek canım ,herşeyin ilacı zaman ve sabır. Allah bundan sonra yüzünü güldürsün insallahAmin canim saol.sanki hiç duzelmicek gibi,bugunler geçmicek gibime geliyo
Gaz icin kullanilan damlalarin faydadan cok zarari oldugunu dusunuorum bende .Canım kızım kolikti şimdi 3 yaşında oğlumda kızım kadar olmasa da gazlı bir bebek ve bence hiçbir damlayı deneme sabret nasılsın kiraz çekirdeği yastığı ile karnını sıcak tut masaj yap zamanla düzelecek bunu düşün kızım 6. ayda azaldı 1 yaşta bitti zaten en uzun süren bu kadar sürüyor sanki oğlumun 4. Beşinci ayda tüm biter gibi en iyi yol masaj ve sabır yani
Oyy canım benim bazı bebekler emmek istemiyo suçlama kendini lütfen. Okadar acına okadar süt gelmesi bile bence çook iyi. Kimse yetersiz anne değil asla öyle düşünme. Benm bebeğimde emiyo ama süt yetersiz hangi birisne ağlarsın ki. Bende 45 gün emip kalanını mamayla büyümüşüm çok şükür grip hariç hastalanmadım. Ve sütün geri gelmeyecek diyr bişey yok bi makale okudum, bebeği memeden kestikten 2 hafta sonra dahi süt çoğalırmış. İllaki anne sütü vermek istiyosan hastane tipi pompa kirala bi haftalık dene ücretleri çok makul. Aç bırakma tabi kuzum, benim arkadaşm göğüsleri sarkmasın dye sadece bikere hastanede emzirdi düşün. Önemli olan senin bebeğinin sağlığı ve senin sağlığın varsın mama ile büyüsün kolah şeyler yaşamamışsınız
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hatta günümüzde bazı hastalıkların artma sebebi bile bence herşeye ilaç kullanmak güneş varken d vitaminini ilaçtan balık varken b12 yi balık yağı haplarından almaya çalışıyoruz ben bu nedenle vermiyorum bubir süreç geçiyor sabır evet zor ağlıyor insan yoruluyor üzülüyor ama sağlıkları daha önemliGaz icin kullanilan damlalarin faydadan cok zarari oldugunu dusunuorum bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?