2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Elimde açılmamış mama,wombie kundak,anakuccağı,açılmamış paket prima kaldı hepsini biriktirip kendimize geldiğimizde satayım diyorum. Daha bir sürü şey çıkacak bu gidişle
Wombie kundağı ben alabilirim :)

Elimde açılmamış mama,wombie kundak,anakuccağı,açılmamış paket prima kaldı hepsini biriktirip kendimize geldiğimizde satayım diyorum. Daha bir sürü şey çıkacak bu gidişle
Sizin woombieye talip çok olacak sanırım canım :) satmayı düşünürsen kaç aylığa göre, fiyat bilgisi filan yaz bence canım :)

Bebeğim akşam 9-11 arasi gece uykusuna yatıyor 3.5-5.5 arasi uyanıyor ondan sonra 1-2 saatte bir uyanıyor

Hala 9 kilo fazlam var 18 kilo almıştım

Benimki kesinlikle eskisi gibi değil. Hep diyorum eşime orayi kapatmamislar acik kalmıs :/ dikişler gec düştü zaten benim 20 günü gecmisti çok agrim vardı hala dokununca acıyor dikiş yerlerinde sislik var. Doktora gitmeye korkuyorum ya kesip tekrar dikerse diye

Benim de dikişlerim 30 günde falan düştü galiba
Belki de daha geç
Bi garip oldu ya inşallah toparlanır

Kaç zaman sürdü ağlaması ya da huzursuzluğu? Kv ona göre gidecek de eğer çok huzursuzlanıyorsa aşı gününü de atlatıp gidecek

Kızlar uyku konusunu nasıl yapıyorsunuz? Bizimki bugün 10 gibi tamamen ayıldı. Kayınvalidemlere giderken yolda bi 40 dakika uyudu. Sonra hiç uyumadı 4e kadar. 4ten 6ya kadar uyudu. Bir de 8 buçuk gibi uyudu az sonra uyanır. Gece de 2 saatte bir uyanıyor bazen 1.5 saat. Şöyle 3-4 saat uyuması için ne yapabilirim acaba artık en büyük problemim uylusuzluk oldu.

bizim gündüz uykumuz belli değil, gündüz en fazla bi kez 2 saat uyuyor sonra parça parça ama gece uykumuz daha düzenli bi kere öğle 11 e kadar gece uykusu devam ediyor. Gece de en fazla bir kez 3 ya da 3.30 saat uyuduğu oluyor. 2 ay 8 günlüğüz

Bizim gündüz en fala 2 saat uyuyor dedim de her uyanışında emip altı değişip bi 30 dakika oyalanıp yeniden uykuya geçiyor ama 1 saat ama 40 dakika o belli olmuyor. Senin dediğin gibi uzun süre uyanık kalmıyor bizimki

Acaba aç mı diye mama da verdim ama en fazla 2.5 saat uyudu gece. Uyanık kaldığı sürede ağlamıyor ama bakınıyor, mızıldıyor, memede kalıyor, konuşuyoruz dinliyor, gazı varsa ıkınıp sıkılıyor böyle geçiyor saatler. Gündüz tamam da gece uyusa keşke. Uyuduğu 2 saatin de yarım saati uyanma mızıldamasıdır zaten

E
gece bizimki de mızırdanarak uyanıyor ama ben o mızırtılarda uyanıp emziriyorum onun da gözleri kapalı oluyor zaten hiç açılmıyor anca bezini değiştirip iyice oyanırsam gözünü açıyor biraz bakınıp kendi kendine uyuyor

Benim de dikişlerim 30 günde falan düştü galiba
Belki de daha geç
Bi garip oldu ya inşallah toparlanır

Vajina girişindeki ilk dikiş bir garipti top gibi et vardi ust üste binmisti sanırım o öyle kaynadi şimdi orası yine sis leblebi gibi sanki cinsel hayat bitti bir daha olmayacak gibi hissediyorum :/ bana hiç toparlanmaz gibi geliyor

Öyle düşünme canım daha çok yeni. Toparlanacak biraz daha

Koalina atak haftası olabilir mi canım hep mi boyleydi? Ben açıkçası her hangi bir düzen takip etmiyorum o yüzden saat saat söyleyemem ama genelde sabah ilk uyandığında öğlene kadar uzun uyanık kalıyor sonra akşam babası gelene kadar 2 saatte bir emiyor uykuya devam ediyor. Babasi gelince gene uzun süre uyanikukaliyor. En son 10 ile 12 arası ne zaman isterse gece uykusuna geçiyor sabah 8-9 a kadar yine aciktikca emip uykuya devam ediyor. Gerçi dün anneme gitmiştik hiç evdeki gibi değildi uzun süre uyanikti. Işıklara ve insanlara bakmak daha ilgi çekici geliyor artık :)

Ne bileyim canım ya 2 ay oldu hala acıyor ve tekrar kesilip dikilmesinden çok korkuyorum
Kesip dikmiyorlarmis canım kendi kendine toparliyor. Benim dikisler patladi kanadi orada meme oluştu ama sonra iyilesti. 40im ciktiginda tamamen iyilesmemisti 1 hafta sonra falan baya duzene girdi. 2-3 sefer iliskiyi bile beceremedik cok canim acidi darlik vardı simdi daha iyi durumda zaman gectikce daha da toparlaniyor korkmayin toparlanmasa benim toparlamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…