Biz çok umutluyduk sleepy den ama hem cıs hep dışına cıktı hemde çok fena pişik oldu malesef... primada çok pahalıSleppy den memnun.musunuz
Teşekkürler emiracım. Amin inşallah bütün miniklere.Çok geçmiş olsun canım Rabbim başka dert keder vermesin
Sağol canım bakıyım :)aydingelini B betka2013 baska kim vardi bilmiyorum facebookta emzirme akademesi diye bir grup var ona uye olun guzel bilgiler var adminler birebir ilgileniyor hbr veriyim dedim
Bakiyim canim cok sagol :)aydingelini B betka2013 baska kim vardi bilmiyorum facebookta emzirme akademesi diye bir grup var ona uye olun guzel bilgiler var adminler birebir ilgileniyor hbr veriyim dedim
Sütün mü artti peki nasil basardin azaltmayiBiz de 27 gunlukken sadece 160 Gr almış diye hastaneye yatmistik yani senin gibi açlıktan.o zamandan beri mama.ama doktorumuz mama biraktirma taraftarı o yüzden mama azaltmaya başladık.tabi hiç emmiyorsa huzursuzsa veriyorum mamayı.sadece eskiye göre daha az veriyorum
Canim pahali ya inan ona verecek 5 kurusumuz kalmadi. Bebege o kadar kiyafrt aldm hepsi kucuk gelmeye basladi yeniden aliyorum. Mamayla besleniyoruz zaten e bunun beziydi fln derken cok masrafimiz oldu. Her ay ozel hastane kontrolu ve bu kontrollere taksiyle gidip gelinecek artik. hergun iki defa burun aciyoruz serum fizyolojik aspirator ucu vallah bittik.Canım gümüş kapak alsan, ben alalı 3 4 gün oluyor inan boşuna çekmişim acı
Canim ben yeni bi yöntem denemeye karar verdim aciktiginda ilk memeyi vericem ceksin iyice. Sonra mama vericem. Allahim su sutlerimz artsin artik. Ek gidaya gececekler biz hala süt pesindeyizOluyomuş demek kuzum baksana
Amin canımm çok teşekkürker. Bende nursenin şurubunu aldm diğerinden daha etkli. Biogaia sab ve nurseyi kullanıyoruz mama değiştirdik bi tık daha iyiyiz çok şükür
Valla ya :)))
Benmki seninkiyle birebir aynı valla
Canim pahali ya inan ona verecek 5 kurusumuz kalmadi. Bebege o kadar kiyafrt aldm hepsi kucuk gelmeye basladi yeniden aliyorum. Mamayla besleniyoruz zaten e bunun beziydi fln derken cok masrafimiz oldu. Her ay ozel hastane kontrolu ve bu kontrollere taksiyle gidip gelinecek artik. hergun iki defa burun aciyoruz serum fizyolojik aspirator ucu vallah bittik.
Bir çay kaşığı 12 saatte bir verdim bugün aşı sonrası ates sebebiyleKızlar calpol şurubu kaç kez verdiniz acaba?
Canim gecmis olsun. Ben kendi düsüncemi paylasayim seninle. Ates vucudun savunma mekanizmasi calismaya baslayinca cikiyor. Yani ates varsa vucut mikroplarla savasiyor o yuzden ben belli bir degerin uzerine cikmadan ilac verme taraftari degilim. Benimki en son 37.3 oldu ben vermedim soydum ama gece ben uyurken cikarsa diyede korkmadim degil saat kurdum hep sabaha karsi biraz sicaklamis geldi ve agrisi vardi cok agladi ben bi kasik verdim. Agrisini kessin diye. Cunku kiyamadim aci aci bagiriyoduKızlar asimizi olduk sukurhemşire atesi 38,5 olmadan şurup verme dedi, aile hekimi ateşi beklemeden şurup verebilirsin dedi. Neden herkes farklı söyluyor neden neden
Tercihimi aile hekiminden kullanıp birazdan şurup vericem
Kilo alımimiz da son tartiya göre +510. 100 200 Gr elbiseler olsa artış olmuş şükür.rahatladim :)
Sütün mü artti peki nasil basardin azaltmayi
Bir çay kaşığı 12 saatte bir verdim bugün aşı sonrası ates sebebiyle
Teşekkür ederim canım.ya aile hekimi verebilirsin diyince ben de verdim.hasta olunca ben çok stres panik oluyorum . Sanırım 2 kez hastaneye yattık onun etkisi var.Canim gecmis olsun. Ben kendi düsüncemi paylasayim seninle. Ates vucudun savunma mekanizmasi calismaya baslayinca cikiyor. Yani ates varsa vucut mikroplarla savasiyor o yuzden ben belli bir degerin uzerine cikmadan ilac verme taraftari degilim. Benimki en son 37.3 oldu ben vermedim soydum ama gece ben uyurken cikarsa diyede korkmadim degil saat kurdum hep sabaha karsi biraz sicaklamis geldi ve agrisi vardi cok agladi ben bi kasik verdim. Agrisini kessin diye. Cunku kiyamadim aci aci bagiriyodu
Canım büyük serumlardan alırsan daha ekonomik olurCanim pahali ya inan ona verecek 5 kurusumuz kalmadi. Bebege o kadar kiyafrt aldm hepsi kucuk gelmeye basladi yeniden aliyorum. Mamayla besleniyoruz zaten e bunun beziydi fln derken cok masrafimiz oldu. Her ay ozel hastane kontrolu ve bu kontrollere taksiyle gidip gelinecek artik. hergun iki defa burun aciyoruz serum fizyolojik aspirator ucu vallah bittik.
Millet nasil sirf meme ile doyuruyor ben cok şaşırıyorumAyni bizde oyleyiz meme ustune mama anca doyuyoruz
Bende sitmalaniyorum surekli sag memem hic iyi deil açıyor kiz emmiyor sagiyorum bisey cikmiyor napcam bilmiormValla normal de düzenliydi sabah 4 te bi uyanıp biraz geçtikten sonra uyuyodu. Bende saat 10 da uyuyodum biraz. Dün nolduysa oldu sabah 4 te bi uyandı. Bende gece 1 gibi uyudum sabah çok kötüydüm sıtma tuttu moralm bozuktu vs. Eşimden allah razı olsun işe geç gitti mama verdk sabah yine gazını çıkarttı rahatlattı uyuttu bende 2 saat uyumuşum okadar iyi geldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?