2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bir de o var besle büyüt üstüne titre elin kızına ver gitsin
Ben eşimde benim oğlumda diyerek geziyorum ama hep hayal bunlar
Senin nasıl gidiyor 2 bebekli?

Yok kız öyle deme 40 yaşına gelse hala bekar olsa bu sefer de oğlumun muruvetini göremedim torun göremedim diye dertleniriz
Hem ben gelinlerimi de severim heralde yaa. Geçen oğlumun sevdiği bı oyuncak kırılmış babası tuttu çöpe attı ben atmaya kiyamamistim çok seviyor diye sonra düşündüm onun kıymetlisi benim kıymetlim olmuş heralde gelinime oğlumdan çok ben aşık olacağım ayyy canım gelinim belki de daha doğmadı bile ama ben onu cokkk seviyorum

2 bebekle de yavaş yavaş düzen oturttuk şükür canım korktuğum kadar zor olmadı. Günler nasıl geçiyor anlamiyorum. Cuma mesajları da olmasa haftanın bittiğini anlamayacagim

Hayırdır inşallah valla iki cocuklu olunca cidden zor oluyor ama Kadınlar kulübü bende bağımlılık yapmış galiba emzirirken bile bir elimde telefon buraya bakıyorum
Ben de aynı durumdayım. Bi elimde telefon bebek emziriyorum onun dışında da bakmaya fırsat olmuyor zaten

Ne güzel ya, biz alıştık böyle yaşamaya ama kıskaç olmamayı isterdim
O senin tatlılığın
Sık sık görüşürüz çekirdekten istediğin gibi yetiştirirsin

Ahhh ne güzel olur bu devirde zor helal süt emmis gelin bulmak anacım

Ben de aynı durumdayım. Bi elimde telefon bebek emziriyorum onun dışında da bakmaya fırsat olmuyor zaten

Senin oburix zaten günün 10 saatini emerek geçiriyor maşallah canim

Bebek hasta oldu teyzesi hava veriyoruz antibiyotik alıyor. Oğlandan bulaşı.

Dün değil evvelki gün cinnet geçirecektim artık son anda geçti :) Spizella demiş zaten cidden çok işim var :)
Çok geçmiş olsun. Benim kızım da hastalandı, ateşlendi de hastanede yattık. Hava verdik, antibiyotiği de hala bitmedi ama çok daha iyi şimdi. İnşallah sizin bebeğiniz de en yakın zamanda iyileşir. Biz tek çocukla perişan olduk hastalık sürecinde, iki çocuğu düşünemiyorum..

Canım çok özlettin kendini ya, iyiymişsiniz çok şükür, çok sevindim

Sağlığınız yerinde olsun da zaten izole olmak en doğrusu...

Canım çok özlettin kendini ya, iyiymişsiniz çok şükür, çok sevindim

Sağlığınız yerinde olsun da zaten izole olmak en doğrusu...
Sağol canım İyiyiz çok şükür, birbirimize alışma sürecindeydik, tempo yoğun olunca giremedim, hala yoğun gerçi evin temizliğini yemeği falan sadece gece yapabiliyorum.

Sleppy den memnun.musunuz

Merhaba annisler hepimiz mama sut olayindan sikintiliyiz sanirim bizimki de hem emioyor iki memeyi 1 saat uzerine 90cc mama iciyor icmezse ortaligi kaldiriyor icince susuyor cok sukur ki kusma yok neden böyleler anlamiyorum isimiz zor hepimizin
Ayni bizde oyleyiz meme ustune mama anca doyuyoruz

Biz biraz zor günler geçirdik. Bebeğimde kasık fitığı çıktı ameliyat olmamız gerekti. Şimdi iyiyiz ama dengemiz şaştı tabi. Yeni yeni düzene giriyoruz.
Teşekkür ederiz bu arada sorduğun için

Çok geçmiş olsun canım Rabbim başka dert keder vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…