Bir de o var besle büyüt üstüne titre elin kızına ver gitsinHehehe o kadar da değil ya o zaman da gelinler bize düşman olur
Bir de o var besle büyüt üstüne titre elin kızına ver gitsin
Ben eşimde benim oğlumda diyerek geziyorum ama hep hayal bunlar
Senin nasıl gidiyor 2 bebekli?
Yok kız öyle deme 40 yaşına gelse hala bekar olsa bu sefer de oğlumun muruvetini göremedim torun göremedim diye dertleniriz
Hem ben gelinlerimi de severim heralde yaa. Geçen oğlumun sevdiği bı oyuncak kırılmış babası tuttu çöpe attı ben atmaya kiyamamistim çok seviyor diyesonra düşündüm onun kıymetlisi benim kıymetlim olmuş heralde gelinime oğlumdan çok ben aşık olacağım ayyy canım gelinim belki de daha doğmadı bile ama ben onu cokkk seviyorum
2 bebekle de yavaş yavaş düzen oturttuk şükür Bir tane kız yapayım da oğluna vereyim senden güzel kayınvalide olurBen çok emin değilim burcumun kıskançlık özelliğinin hakkını veriyorum, gerçi eşime karşı öyleyim çocuğuma olur mu bilmiyorum.
Günleri bilmeme tek bebeklilerde de var aşı falan olmayınca gün lazım olmuyor bize :)
Ne güzel ya, biz alıştık böyle yaşamaya ama kıskaç olmamayı isterdimpinkstrap ben de akrep burcuyum ama kıskanç değilim galiba yaa :)
Kızın da senin gibi tatlı olursa neden olmasın
Ben de aynı durumdayım. Bi elimde telefon bebek emziriyorumHayırdır inşallahvalla iki cocuklu olunca cidden zor oluyor ama Kadınlar kulübü bende bağımlılık yapmış galiba emzirirken bile bir elimde telefon buraya bakıyorum
Ne güzel ya, biz alıştık böyle yaşamaya ama kıskaç olmamayı isterdim
O senin tatlılığın
Sık sık görüşürüz çekirdekten istediğin gibi yetiştirirsin
Ben de aynı durumdayım. Bi elimde telefon bebek emziriyorumonun dışında da bakmaya fırsat olmuyor zaten
Çok geçmiş olsun. Benim kızım da hastalandı, ateşlendi de hastanede yattık. Hava verdik, antibiyotiği de hala bitmedi ama çok daha iyi şimdi. İnşallah sizin bebeğiniz de en yakın zamanda iyileşir. Biz tek çocukla perişan olduk hastalık sürecinde, iki çocuğu düşünemiyorum..Bebek hasta oldu teyzesi hava veriyoruz antibiyotik alıyor. Oğlandan bulaşı.
Dün değil evvelki gün cinnet geçirecektim artık son anda geçti :) Spizella demiş zaten cidden çok işim var :)
Canım çok özlettin kendini ya, iyiymişsiniz çok şükür, çok sevindimBiz iyiyiz çok şükür, Gün içerisinde pek vaktim olmuyor, Gündüz oğlumla yapışık geziyoruz, gece o uyuyunca bende kayıyorum zaten
Hasta olanlara Allah şifa versin, salgın varmış, biz izole olmuş durumdayız, dışarı çıkmıyoruz,insanlar da gelmeye çekiniyor kendi halimizde takılıyoruz öyle.
O yüzden gece gündüz buradayımAhhh ne güzel olur bu devirde zor helal süt emmis gelin bulmak anacım
Senin oburix zaten günün 10 saatini emerek geçiriyor maşallah canim
Sağol canım İyiyiz çok şükür, birbirimize alışma sürecindeydik, tempo yoğun olunca giremedim, hala yoğun gerçi evin temizliğini yemeği falan sadece gece yapabiliyorum.Canım çok özlettin kendini ya, iyiymişsiniz çok şükür, çok sevindim
Sağlığınız yerinde olsun da zaten izole olmak en doğrusu...
E-devletten yapılmıyor, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ya da aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığına anne başvuru yapıyor, baba da SGK yaKızlar bu arada cocuk yardımı için başvurular e devlette gözüküyor mu yada ptt den paranızı aldinizmi
Evler ayakta zaten canım yaSağol canım İyiyiz çok şükür, birbirimize alışma sürecindeydik, tempo yoğun olunca giremedim, hala yoğun gerçi evin temizliğini yemeği falan sadece gece yapabiliyorum.
Sleppy den memnun.musunuzNe yapalim canım ya bez mama para dayanmiyor indirim kovalicaz . Ben sleepy aldım hep prima ates pahasi ama onuda yanlış almışım iyi mi :/ biz 3e gectik bendekiler 3+ onlarda büyük geliyor tabi. Mama da 5 tl de indirim olsa kabulüm valla :)
Ayni bizde oyleyiz meme ustune mama anca doyuyoruzMerhaba annisler hepimiz mama sut olayindan sikintiliyiz sanirim bizimki de hem emioyor iki memeyi 1 saat uzerine 90cc mama iciyor icmezse ortaligi kaldiriyor icince susuyor cok sukur ki kusma yok neden böyleler anlamiyorum isimiz zor hepimizin
Biz biraz zor günler geçirdik. Bebeğimde kasık fitığı çıktı ameliyat olmamız gerekti. Şimdi iyiyiz ama dengemiz şaştı tabi. Yeni yeni düzene giriyoruz.@Afifecan
@yagmur_20
@TazeAnne2018
@minea_
@phalanx
@Azra1310
@nurgulmek
@Bellatrix Lestrange
@minnoskus
@Mammaramma
@Oyhan
@November 22
@mavila
@Lovemom
@Vintageseven
@Balcorek
@krankenschwester
@Nancy06
@Hebehubele
lucymilo
@Tangiller
@Gulasor62
pinkstrap
@rabarbaa
@Nimer
@Ediz Enesin Annesi
@Kalbim10da
@Cigdemm41
@Amanedenolmuyo
@Mrspainter
@haNzade_
@pullubiber
@Tententen
@Akdemirailesi
@birdelimuallime
Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? bebisler doğdu bizi unuttunuz :)
Çok geçmiş olsun..Biz biraz zor günler geçirdik. Bebeğimde kasık fitığı çıktı ameliyat olmamız gerekti. Şimdi iyiyiz ama dengemiz şaştı tabi. Yeni yeni düzene giriyoruz.
Teşekkür ederiz bu arada sorduğun için
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun..
Biz biraz zor günler geçirdik. Bebeğimde kasık fitığı çıktı ameliyat olmamız gerekti. Şimdi iyiyiz ama dengemiz şaştı tabi. Yeni yeni düzene giriyoruz.
Teşekkür ederiz bu arada sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?