2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum Benim demekki annesinin gögsünde vakit gecirmeyi daha cok seviyor :) bol sütlü olmanin darisi basimiza S Sevdeeee1 aydingelini

Bogamiyoeum canim malesef ben bagirmamayi ogrendim sadece derin nefes alip veriyorum ve allaha havale ediyorum
Valla abimin esi ayni sen. Yeni bebegi olsa derdim yengem diye cok huysuz bir abim var kadincagiz pesinde dört dönüyor yinede kiymeti yok allah yardimcinz olsun. Sende kendinden bu kadar ödün verme sanada yazik kucucuk cocuklarin var onlar zaten yeterince yoruyodur seni

Ben bölüklü pörcuklu uyudugumdan bana hiv yetmiyor ya uyku

Canim valla bugun saatinde verdigim mamanin tamamini kustu bende bidaha vermedim meme verdim yettigi kadar dedim. O kadar cok kaldiki memede gogus uclarim sizliyor valla.

Kuzum Benim demekki annesinin gögsünde vakit gecirmeyi daha cok seviyor :) bol sütlü olmanin darisi basimiza S Sevdeeee1 aydingelini

Aminnn :)

Canim valla bugun saatinde verdigim mamanin tamamini kustu bende bidaha vermedim meme verdim yettigi kadar dedim. O kadar cok kaldiki memede gogus uclarim sizliyor valla.

Hahah :) geçen akşam eşim hemen mama hazırlayım mı dedi hayır yok mama falan emsin dedim .çünkü biliyorum kusucak.

Bana da günde 20 gr dedi
Benimki 15 gr almış az dedi
Şimdi 15 de oluyor muymuş
Oluyomuş demek kuzum baksana
Amin canımm çok teşekkürker. Bende nursenin şurubunu aldm diğerinden daha etkli. Biogaia sab ve nurseyi kullanıyoruz mama değiştirdik bi tık daha iyiyiz çok şükür
Ay kocaelideyim ben keske yakin olsak hepimz birbirmize. Altin gunu gibi bizde temizlik gunu yapardik her hafta birinde toplanip
Valla ya :)))
Merhaba annisler hepimiz mama sut olayindan sikintiliyiz sanirim bizimki de hem emioyor iki memeyi 1 saat uzerine 90cc mama iciyor icmezse ortaligi kaldiriyor icince susuyor cok sukur ki kusma yok neden böyleler anlamiyorum isimiz zor hepimizin
Benmki seninkiyle birebir aynı valla

Canım gümüş kapak alsan, ben alalı 3 4 gün oluyor inan boşuna çekmişim acı

Benim bebegim 26 günlükken doktor ac bu cocuk demisti o zamanlar mama vermiyordum o gün bugundur acikmadan yediriyorum nasil icime islediyse

Biz de 27 gunlukken sadece 160 Gr almış diye hastaneye yatmistik yani senin gibi açlıktan.o zamandan beri mama.ama doktorumuz mama biraktirma taraftarı o yüzden mama azaltmaya başladık.tabi hiç emmiyorsa huzursuzsa veriyorum mamayı.sadece eskiye göre daha az veriyorum

Kızlar geceleri kaç saatte bir emzirmek gerekiyo? Yine 2 saatte birmi uyandırıcaz?

1 aylık olduktan sonra kendi uyanmadikca emzirmeyebilirsin canım. Tabi kilo alımı düşükse ve uzun uyuyorsa 4 saati geçirmesen iyi olur

Uyku durumu nasil bebisin canim

günaydın herkese
8 gün önce bebeğim doktorun tartısında 4100 gr çıkmıştı. (Kıyafetsiz)

Bugün sağlk ocağına götürdüm üstünde kıyafetleri ve tulumu varken 4850 çıktı
Hemşire 350 gram düşelim dedi
4500 dedi ama pek tatmin olamadım.

Yine de 150 gramdan fazla almıştır umarım

İçin rahat olsun canım hayli hayli almıştır 150 gram :)

Oh maşallah canım gayet güzel kilo almış, daha ne olsun

Kızlar hipp mama kullanan varmı aramızda nasıl
Canım ben sarılığı yükseldiğinde kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta doktot önceki hipp ürünleri iyi değildi yeni hipp mamalar güzel içerik değiştirdiler dedi. Önceden mısır nişastası varmış yeni ürünlerinde çıkarmışlar onu.önceden asla diyordum şimdi kullanabilirsiniz diyoruz dedi kısaca. Ben hipp combiotic aldım

Son düzenleme:
Gayet güzel kilo almış canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…