Kuzum Benim demekki annesinin gögsünde vakit gecirmeyi daha cok seviyor :) bol sütlü olmanin darisi basimiza S Sevdeeee1Benimki de versem içiyor normalde, tabi sonra senin minnoş gibi bizimki de kusuyor, kusunca da tekrar yemek istiyor. Kısır dögüye giriyoruz. Eşim diyor Japon balığı gibi doyma hissi yok bu kızın diyekusup tekrar yemek isteyince de orta çağ soylusu musun kızım diyor 
Bizim doktor mamayı kısıtla, 180ccden fazla istese de verme, kilo alımı çok iyi, yoksa sütün azalır da ziyan ederiz güzelim sütü dedi diye vermiyorum. Başka şekilde oyalamaya çalışıyorum, devamlı kucakta gezdiriyorum, göğsüme alıyorum filan
Sanki sütüm artmaya başladığından beri son birkaç gündür biberonu itmeye başladı elhamdulillahönceden beni emiyor, 120cc mamayı içiyor doymuyor yine ağlıyordu
Denedim canım ama işe yaramadı sütle silmek.. Benim yediklerinden kaynaklandığını düşünüyorum o yüzden
Valla abimin esi ayni sen. Yeni bebegi olsa derdim yengem diyeBogamiyoeum canim malesef ben bagirmamayi ogrendim sadece derin nefes alip veriyorum ve allaha havale ediyorum
Ben bölüklü pörcuklu uyudugumdan bana hiv yetmiyor ya uykuUykuyla aram yok cok fazla 2 yildir alistim sanirim uykusuzluga bebisimiz masallah diyim geceleri rahat buyukte hasta olmazsa rahat uyuyor bi kac kez beslenmesi ivin kalkiyorum bebis uyaninca okadar sanirim gece ddinleniyorum 3 saat bile uyusam deliksiz bana yetiyor ama bazen cocuklar uyumazsa gunduz elim kolum kalkmoyor valla
Canim valla bugun saatinde verdigim mamanin tamamini kustu bende bidaha vermedim meme verdim yettigi kadar dedim. O kadar cok kaldiki memede gogus uclarim sizliyor valla.Geçen gece hiç emmedi 90lik verdik.ardindan büyük tuvaletini yaptı hep taştı elbiselere.altini değiştirmeye başladım içtiği tüm mamayı çıkardı üstü başı ful ıslandı.oylece kalakaldım resmen
Mama versen dert vermesen ayrı dert6.ay gelse de ek gida başlasak hayirlisiyla
Kuzum Benim demekki annesinin gögsünde vakit gecirmeyi daha cok seviyor :) bol sütlü olmanin darisi basimiza S Sevdeeee1aydingelini
Canim valla bugun saatinde verdigim mamanin tamamini kustu bende bidaha vermedim meme verdim yettigi kadar dedim. O kadar cok kaldiki memede gogus uclarim sizliyor valla.
Benim bebegim 26 günlükken doktor ac bu cocuk demisti o zamanlar mama vermiyordum o gün bugundur acikmadan yediriyorum nasil icime islediyseAminnn :)
Hahah :) geçen akşam eşim hemen mama hazırlayım mı dedi hayır yok mama falan emsin dedim .çünkü biliyorum kusucak.
Oluyomuş demek kuzum baksanaBana da günde 20 gr dedi
Benimki 15 gr almış az dedi
Şimdi 15 de oluyor muymuş
Amin canımm çok teşekkürker. Bende nursenin şurubunu aldm diğerinden daha etkli. Biogaia sab ve nurseyi kullanıyoruz mama değiştirdik bi tık daha iyiyiz çok şükürSüt için çözüm bulamamana çok üzüldüm inşallah biran önce artar cnm.
Gaz için biogia, zinco, metsil denedim olmadı.nurse harveysin hem damlasını hem de şurubunu kullanıyprum.metsil yada sab simplex ile nurse harveys damla olanın içinde simetikon var.yani hepsinde aynı etken madde var.sabah akşam günde 2 kez onu kullanıyorum.bu dışkılamasını ve bağırsaklarından gaz çıkartmasını rahatlamasını sağlıyor.nurse harveys şurup içinde bitkisel yağlar ve bi karbonat var.bunu da küçük dozlar halinde günde 4 defa yani 6 saat arayla emzirme sırasında kullanıyorum.bazen çocuğun durumuna göre günde 3 de yapabiliyorum.bu da midesinde oluşan gaz ve hazımsızlığı gideriyor.bu şekilde ancak kesebildim çocuğun sıkıntısını.hatta yine de tam olarak kıvranmasını engelleyemedim ama olsun en azından uyuduğunda 1 ya da 2 saat kesintisiz uyuyabiliyor artık.eğer dışkısını yaparsa 3 saat uyuyor.önceden 10- 15 dk uyuyabiliyordu.1 saat uğraşıyordum uyutmaya tam dalıyordu 10 dk sonra geri kalkıyordu.iyice perişan olmuştum.bir de kolik bebeği sakinleştirip uykusuna dalması için bebeğimi kucağıma alıp kafasını göğsüme koyup sonra plates topunda zıplıyoruz.ağlama krizi geçiyor.iç ve üst bacakta kas yapıcam yakındaama kolik bebek için iyi geliyor gerçekten.
Valla ya :)))Ay kocaelideyim ben keske yakin olsak hepimz birbirmize. Altin gunu gibi bizde temizlik gunu yapardik her hafta birinde toplanip
Benmki seninkiyle birebir aynı vallaMerhaba annisler hepimiz mama sut olayindan sikintiliyiz sanirim bizimki de hem emioyor iki memeyi 1 saat uzerine 90cc mama iciyor icmezse ortaligi kaldiriyor icince susuyor cok sukur ki kusma yok neden böyleler anlamiyorum isimiz zor hepimizin
Canım gümüş kapak alsan, ben alalı 3 4 gün oluyor inan boşuna çekmişim acıCanim valla bugun saatinde verdigim mamanin tamamini kustu bende bidaha vermedim meme verdim yettigi kadar dedim. O kadar cok kaldiki memede gogus uclarim sizliyor valla.
Benim bebegim 26 günlükken doktor ac bu cocuk demisti o zamanlar mama vermiyordum o gün bugundur acikmadan yediriyorum nasil icime islediyse
Kızlar geceleri kaç saatte bir emzirmek gerekiyo? Yine 2 saatte birmi uyandırıcaz?
Uyku durumu nasil bebisin canimOluyomuş demek kuzum baksana
Amin canımm çok teşekkürker. Bende nursenin şurubunu aldm diğerinden daha etkli. Biogaia sab ve nurseyi kullanıyoruz mama değiştirdik bi tık daha iyiyiz çok şükür
Valla ya :)))
Benmki seninkiyle birebir aynı valla
Hipp combiotic almıştım ama kullanmadım. Eczacı arkadaşım sindirimi kolay demiştiKızlar hipp mama kullanan varmı aramızda nasıl
İçin rahat olsun canım hayli hayli almıştır 150 gram :)günaydın herkese
8 gün önce bebeğim doktorun tartısında 4100 gr çıkmıştı. (Kıyafetsiz)
Bugün sağlk ocağına götürdüm üstünde kıyafetleri ve tulumu varken 4850 çıktı
Hemşire 350 gram düşelim dedi
4500 dedi ama pek tatmin olamadım.
Yine de 150 gramdan fazla almıştır umarım
Oh maşallah canımgünaydın herkese
Canım ben sarılığı yükseldiğinde kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta doktot önceki hipp ürünleri iyi değildi yeni hipp mamalar güzel içerik değiştirdiler dedi. Önceden mısır nişastası varmış yeni ürünlerinde çıkarmışlar onu.önceden asla diyordum şimdi kullanabilirsiniz diyoruz dedi kısaca. Ben hipp combiotic aldımKızlar hipp mama kullanan varmı aramızda nasıl
Gayet güzel kilo almış canım:)günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?