Tesekkur ederim canimVallahi bravo, maşallah maşallah
Canim ben genelde emzirfikten sonra veriyorum ama su sira memeyle basimiz dertte midesini bulandiriyor almak istemiyoraydingelini LezzetliCipetpet Kozmogirl17 B betka2013 kızlar siz mamayı emzirdikten sonra duruma gore mi veriyorsunuz, yoksa emzirmeden direkt mı veriyorsunuz? Bir de kaç saatte bir veriyorsunuz acaba
Canim bende elinin altina birakmiyorum tabi besigi yuksek oraya koyuyorum tuluude kapiyorum ole yani cok kisa biraktiklarkm oluyor ozamanda sorumluluk veriyorum ya kardesini tut dusmesin diyorum yada dokunma kardesime duser sakin kimildamadan beni bekle diyorum bekliyor .evet masallah duruldu baya bi ama yinede guven olmaz yani ufak sonuctaKozmogirl17
Canım maşallah sana .bebeğin de akıllı ne güzel. Benim büyük bebeği 1 dakika başbaşa birakamiyorum küçüğün yanına.
Kesin zarar veriyor.
Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor demekki. Benim eş yardimcidir sağolsun ama 2 yaşındaki bebeğim beni çok yoruyor .
Aa 15 gr da normalmiymiş. Ben sadece 40 gr alt sınır sanıyodumKızlar 2.ay aşısından geçen gün dem vurmustum -hastaliktan dolayı yaptırmamıştik doktor izin vermemişti- yarın aşımız var. İnsaAllah ateşsiz bir şekilde atlatıriz
Bugün doktorumuzla görüşme imkanım oldu.normalde kilo için çağırmıştı. Aile hekiminde tarttirsam kilosu iyi çıksa gelmesek muayene olur mu dedim.olur dedi.
Ne kadar alması lazım diye de sordum.gunluk 15 Gr alması yeterli.bazi bebekler 40 Gr da alabiliyor dedi.yani en alt sınır 15 Gr diye belirtti. En son 10 gün önce tartilmistik.yarin asida tartılicaz.bakalim en az 150 165 Gr alabildik mı
Benim kıza hep ufak diyorlar 2,5 ayligiz.ondan da bahsettim doktora.sen elalemi boşver ben çocuk doktoruyum benim çocuğum için bile aman bu zayıf bu ufak kalmış diyorlar düşün dedi :)
Aa 15 gr da normalmiymiş. Ben sadece 40 gr alt sınır sanıyodum
Almıştr inşallah canım :)Aynen öyle dedi canım biraz rahatladim.10 gün önce tartildik bugun 150 Gr almissa sorun yok,daha fazla alırsa tabi daha iyi dedi.bugun bebişim yanımda yoktu ben hastaydım hastaneye gittim.oylelikle görüştüm :) yarın bakalım kilosu ne kadar çıkacak
Gerci her doktorun görüşü malesef değişiyor
Ben tek tek gösteriyorum bazen gorseldekileri anlatıyorum bazen konusmadan gosteriyorum. Sikilana kadar butun kartları gosteriyorum 1 karti yaklasik 30 sn falan tutuyorum. Saga sola asagi yukarı hareket ettiriyorum bebis te gozleriyle takip ediyor
Ayda 800-1200 gr arası alması gerek diye biliyorumAa 15 gr da normalmiymiş. Ben sadece 40 gr alt sınır sanıyodum
Ben tek tek gösteriyorum bazen gorseldekileri anlatıyorum bazen konusmadan gosteriyorum. Sikilana kadar butun kartları gosteriyorum 1 karti yaklasik 30 sn falan tutuyorum. Saga sola asagi yukarı hareket ettiriyorum bebis te gozleriyle takip ediyor
Benim aldığımın içinde her gün sırasıyla 1 tanesini görebileceği bir yere asın yazıyor
Bana da günde 20 gr dediAa 15 gr da normalmiymiş. Ben sadece 40 gr alt sınır sanıyodum
Aynen öyle dedi canım biraz rahatladim.10 gün önce tartildik bugun 150 Gr almissa sorun yok,daha fazla alırsa tabi daha iyi dedi.bugun bebişim yanımda yoktu ben hastaydım hastaneye gittim.oylelikle görüştüm :) yarın bakalım kilosu ne kadar çıkacak
Gerci her doktorun görüşü malesef değişiyor
Süt için çözüm bulamamana çok üzüldüm inşallah biran önce artar cnm.3 lt ssdece su içiyorm kuzm yanında içecek olarak içtiğim çay ve kompostonun hesabı yok.. bigün çok güzel oluyo (diğer günlere nazaran) bigün olmuyo. Mesela bugün yine yok..
Biogaia kullandınızmı canım. Nurse bizde hiç fyda etmedi.. sab simplex nurse biogaia üçünü de kullanıyoruz biz ama yine gaz yine gaz.. çözüm bulabilmenize çok sevindim inşallah devam eder böyle atlatana kadr
Benim aldığımın içinde her gün sırasıyla 1 tanesini görebileceği bir yere asın yazıyor
Yüz ifadeleri var kartların çoğunda
Günde 1 değiştiriyorum
İsterseniz kartlar hakkında konuşabilirsiniz diyordu
Ben pek konuşmadım.
Hayvanlı vs olan kartlar hakkında daha çok konuşulabilir galiba
Eki Görüntüle 2223746
Böyle bakıyor işte boş
Ya bana 20 gramdan az almışsa nedenini araştırıcam dedi
Benim bebek 15 gr almış günde
Bence gayet iyi görünüyor ama doktorumuz beğenmedi
Canim ben 4 saatte bir 120 ml mama veriyorum. Ancak ögleden sonra 3 gibi emzirmeye basliyorum aksam 7 ye kadar her agladiginda sadece meme veriyorum. Bird gece 2 den sabah 5 e kadar sadece meme veriyorum geri kalan zamanlarda hrp mama yiyoraydingelini LezzetliCipetpet Kozmogirl17 B betka2013 kızlar siz mamayı emzirdikten sonra duruma gore mi veriyorsunuz, yoksa emzirmeden direkt mı veriyorsunuz? Bir de kaç saatte bir veriyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?