- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Çok teşekkür ederim canımEvet dahil canim cok iyi bilirim tarih konularini
Kuzm sen ye arttırdın mamayıÇok teşekkür ederim canımO zaman bir ay daha var ya, çok iyi
kızım 9 yaşında oğlum 5 buçuk ,bebişim iki aylık oldu.sadece şu yönden şanslıyım kızım ben yemek yaparken aglarsa sallıyor biraz idare ediyor.ama çok acıkmışsa o da fayda etmiyo tabii.Üç çocuk kaç yaslarindalar ?
Çok iyiymiş humananın fiyatı.Kuzm ben geçen gün almıştım 2 kutu 27 tl ye gelmişti kutu mama. Eczanede pahalı cidden ya.. ama biz aptamil e döndük eczanede de internette de aynı
Anlamadım canımKuzm sen ye arttırdın mamayı
Ever kuzm hemde metal kutuyu o fiyata almştım. Memnunum şuanlık o kabızlık bikaç gündür kalmadı ama hala ıkınıyoruz arada hatta şimdide mama içti 1 de hala uyuyo olması lazkm ıkındı sıkındı uyandı kucağımda uyuyo. Kucakta uyutmak istemiyorm ama daha uyanma saatine var başka türlü acıkıyo sürekli emmek isteyinxe mama saati çok şaşıyoÇok iyiymiş humananın fiyatı.
Aptamilden memnun musun peki, arada çok fark oldu mu canım? Çok şükür bu günlerde gazı pek yok Betülün.
Sütün yeterliydi ya senin neden bukadar fazla mama veriyosun kuzumAnlamadım canım
Süpermiş canım. En azından kabızlığı geçmiş ya... Bir şekilde oyalamak lazım, benim de hep kucağımda nazlı kuşumEver kuzm hemde metal kutuyu o fiyata almştım. Memnunum şuanlık o kabızlık bikaç gündür kalmadı ama hala ıkınıyoruz arada hatta şimdide mama içti 1 de hala uyuyo olması lazkm ıkındı sıkındı uyandı kucağımda uyuyo. Kucakta uyutmak istemiyorm ama daha uyanma saatine var başka türlü acıkıyo sürekli emmek isteyinxe mama saati çok şaşıyo
Sütün yeterliydi ya senin neden bukadar fazla mama veriyosun kuzum
Anladm kuzum maşallah betüşe :) kaç kg oldu acaba :) biz günde 4 kez veriyoruz ya.. 5 kg yu geçmek üzere:)))Süpermiş canım. En azından kabızlığı geçmiş ya... Bir şekilde oyalamak lazım, benim de hep kucağımda nazlı kuşum
Oburluğundan ya, sütüm var hatta hastahanede devamlı emiyordu, iyice getirdi sütümü ama yetmiyor yetmiyoren az bir kere gece illa mama veriyoruz oburixe
En son tarttığımda 4buçuk kiloydu canımAnladm kuzum maşallah betüşe :) kaç kg oldu acaba :) biz günde 4 kez veriyoruz ya.. 5 kg yu geçmek üzere:)))
90cc veriyorum kuzum bazen 60 veriyorum onda da ağlıyo genelde :))En son tarttığımda 4buçuk kiloydu canımtabi hastalandı hastanede yattı filan, o yüzden sanırım hızlı kilo alamadı
4kez toplam kaç cc veriyorsun canım?
Vallahi bravo, maşallah maşallahben temizlikte sikinti yasamoyorum haftada bir temizliyorum herseyi aninda topluyorum o yuzden pek dagilmiyorumda buyuk oglum(20 aylik) sorun degil bana yardimci bile oluyor oyuncaklarini topluyo toz aliyor falan kucugude pusete koyuyorum telefondanda muzik aciyorum gurultuyle uyuyor hangi odaya gidiyorsam yanimda goturuyorum hatta evin seklini bile sık sık degistiriyorum bu sekilde elektirik supurgesinin sesini duyunca direkman uyuyor zaten ufak buyukte seviyor supurgeyle oynamayi.banyoyuda dusa girdikce tuvalete gittikce temizliyorum.mutfakta bulasik makinam patladlmisti hamileyken hala degistirmedim elimde yikiyorum bulasiklari esim hic mi hic yardimci olmuyor buyuk oglum mutfaktada engel degil su siralar dolaplari cekmeceleri karistiriyor arada kardesine git bak diyorum agliyormu diyorum kosup gidip bakiyor bazende git kardesinin yaninda otur cizgi film izle aglarsa bana haber ver diyorum kosup gidip oturuyor bana sesleniyor aglarsada gelll diye bagiriyor.yemekse hergun esim farkli yemek ister mecburen yaparim duzen oturttum bi sekilde kendime iste
Canım ben önce emziriyorum. Sonra mama. Gün içinde 4 kere veriyorm ben. Gece 12 , öğlen 12, akşam üstü 4 ve akşam 8 de. Gece sütüm iyi kötü birikiyor yetiyo egeye. Ama öğlene doğru braz mızmızlanıyoaydingelini LezzetliCipetpet Kozmogirl17 B betka2013 kızlar siz mamayı emzirdikten sonra duruma gore mi veriyorsunuz, yoksa emzirmeden direkt mı veriyorsunuz? Bir de kaç saatte bir veriyorsunuz acaba
Canım ben önce emziriyorum. Sonra mama. Gün içinde 4 kere veriyorm ben. Gece 12 , öğlen 12, akşam üstü 4 ve akşam 8 de. Gece sütüm iyi kötü birikiyor yetiyo egeye. Ama öğlene doğru braz mızmızlanıyo
Kilo alacaksa da alacak canım yani napabiliriz90cc veriyorum kuzum bazen 60 veriyorum onda da ağlıyo genelde :))
Tabi betüş minnoş doğdu bizim sıpanın kilosu yerindeydi :) bizde en son kontrole gittiğimizde 4650 di ama 5 i geçti evde tarttığıma göre:) ayşe hoca kesin kızacak ama napalım..
Canım ben çok vermiyorum artık çok şükür. Birkaç gün ihtiyaç olmadı hatta hiç vermedim, bebek istemedi. Normalde mesela iki göğsü emiyor, gaz çıkarttıktan filan sonra hala açsa bi kere daha iki göğsü emiyor. Bu ikinci emme sırasında hiç süt gelmiyorsa ya da bebeğe yine yetmediyse mama hazırlayıp veriyoruz. (bazen 30-40dk sonra emiyor ikinci emmeyi biraz süt geldiği için mama istemeyebiliyor) tamamen bebeğe bağlıyız biz de. Genelde gece uyumadam önce çok çok emmek istediği için illa en az bi 90cc yapıyoruz. Az önce yine iki tur emdi ama ağlamaya devam etti. Mama yaptık, 30-40cc arası içmiş. Doyduğu için itti biberonu.aydingelini LezzetliCipetpet Kozmogirl17 B betka2013 kızlar siz mamayı emzirdikten sonra duruma gore mi veriyorsunuz, yoksa emzirmeden direkt mı veriyorsunuz? Bir de kaç saatte bir veriyorsunuz acaba
Malesef canim oda benim cocugum gibi oldu koca bebegim.maleswf ya guclu olmak guclu gorunmeye calismak bole biseymis simdi gozunde ustunden gelemiycegim is yok tek basima ama nekadar zorlandigimi bilsede bilmemezlige geliyor .Ay çok yüz vermişsin sen ona tovbt tövbe yarabbim. Benim eşim cesaret edemez boyle bir şeye
Bende dün ve önceki güm 2 kere verdim mama tüm düzeni şaştı. Azaltmak istersem tüm gün memede kalıyo ıkınıyo ağlıyo mızmızlanıyor. Mamayı azaltmak istersem tüm gün mememi ağzından çıkartmamam lazım. E süt geliyomu tam anlamıyorum eğer gelmiyosa hava yutuyosa da gazlanıyo falan kısır döngü. Mama saati geldikçe veriyorum ben başka türlü ne uykusu uyku oluyo ne ben iş yapabiliyorum yemek bile yiyemiyormAnladım canım.bu aralar mamayı azalttım gibi bsy.tabi bı gün bı gune uymuyor.bazen mama çok az veriyorum çok güzel emiyor diye, bazen de hiç meme tutmuyor daha çok mama.bebis yönlendiriyor resmen
Rica ederim canim isim geregi tarh konusuyla icli disliydimÇok teşekkür ederim canımO zaman bir ay daha var ya, çok iyi
Evt annesinin evindede is yapmazdi ama kendi yemegini hazirlardi annesi yapmazdi .gecen bi ara cok hastalandim kv yi cagirdim cok kotuyum gel gece cocuklara bakamayabilirim dedim kendime bile bakick halde degildim .gece esim evde yemek oldugu halde benden ekmek arasi istedi annesinin yaninda hemde anneside kizdi kalk kendin yap kiz hasta diye bide banada kizdi yuz verme yapamam de diye ama ben yine o halimle kalktim yaptim yedikızım 9 yaşında oğlum 5 buçuk ,bebişim iki aylık oldu.sadece şu yönden şanslıyım kızım ben yemek yaparken aglarsa sallıyor biraz idare ediyor.ama çok acıkmışsa o da fayda etmiyo tabii.
Kozmogirl17 canım çok üzüldüm.eşinin yardımcı olmaması çok kötü.merhametle ilgili bişey bu.senin halini görüyor birde.
Sende söyle çocukların sıkıntısını ben çekiyorum büyüdüklerindede kendin için çok sevgi bekleme kim emek verdiyse onu sevecekler.ona göre davran.Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?