2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizden anlık foto; biri emerken diğeri oturacak yer bulamamış
:işsiz:

850E6ABD-BBCE-416A-9193-5A8A36C4B2AC.jpeg

Nevvreste Nevvreste canım aklıma birşey daha geldi onu da paylaşayim inşallah işine yarar.
Ben fark ettim ki aslında amaci bebeğe zarar vermek değil de oynamak. O yüzden şimdi oyunlara bebişi de katıyorum. Mesela abisi at oluyor bebişi sakaciktan sırtına koyuyorum. Bebeğe ce-e yapıyoruz bazen de bebek ağlarken ben meme vereceğim diyor sakaciktan bebeğe meme veriyor :KK70:
Vurduğu zaman da kızmak yerine ayyy bebeğin canı çok acımış öp abisi diyorum öpüyor cici yapıyor özür diliyor. Ben de özür dileriz bebek yanlışlıkla oldu bir dahaki sefere abin daha dikkatli olacak filan diyorum. Sanırım bağırmami da bir çeşit oyun görüyordu yani beni bağırtmak için bebeğe vuruyordu. Zaten dikkat edersen gözünün içine bakarak yapıyor seni sınıyor resmen.
Aynen bende ole yapiyorum korayi bilirsiniz siddet meyilli bi cocuktu ona gore bile cok cok iyiyiz.

Canim gecen gun bizimkide bebegin kafasina gaz damlasinin sisesiyle vurdu hemde sakin sakin oturuyordu bende bebegin ilaclarini iciriyodum hic birimizin sesi cikmiyordu cocuk aglamaktan katildi yavrum kafasida kipkirmizi olmustu gımmm yapmis bide soyluyor herkese anlatti kendi kafasina vuruyo gımmm diyor yaramaz .bikere de tokat atti okadar simdilik .aslinda cok seviyor kardesini kimseye ellettirmiyor uyurken bile kardesi aglasada benim kucagimda dursun istiyor ama cocuk iste guven olmuyor.

Seninki bir defa yapmış ben sayamiyorum bile.

Bizden anlık foto; biri emerken diğeri oturacak yer bulamamış
:işsiz:

Eki Görüntüle 2223477

Çok tatlı ya ;)
Kaç yaşında bu ?

Selam kızlar nasılsınız.uzun zamandır buraya girip yazacak vaktim dahi olamadı.üç çocuklu hayat gerçekten zormuş. Bebek uyusa dahi uyuma şansım yok.ne ödevleri bitiyor ne kavgaları.yada evde koşararak oyunuyorlar onca uyarıma ragmen.delirmek uzereyim yardımcı olacak kimse yok.:silah:eşimde dokuzda geliyor işten o gelince bulaşıgı zor toplayabiliyorum.
Temizliği hiç anlatmayayım:eek:
Bi kaç ay sonra rahatlayacagımı umuyorum sadece bebek etrafın farkına varınca oyalamak daha kolay olur inşallah.bir daha bu zamanı yaşayamıcaz en tatlı halleri zor olsada sabır sabırrr..

Selam kızlar nasılsınız.uzun zamandır buraya girip yazacak vaktim dahi olamadı.üç çocuklu hayat gerçekten zormuş. Bebek uyusa dahi uyuma şansım yok.ne ödevleri bitiyor ne kavgaları.yada evde koşararak oyunuyorlar onca uyarıma ragmen.delirmek uzereyim yardımcı olacak kimse yok.:silah:eşimde dokuzda geliyor işten o gelince bulaşıgı zor toplayabiliyorum.
Temizliği hiç anlatmayayım:eek:
Bi kaç ay sonra rahatlayacagımı umuyorum sadece bebek etrafın farkına varınca oyalamak daha kolay olur inşallah.bir daha bu zamanı yaşayamıcaz en tatlı halleri zor olsada sabır sabırrr..
Üç çocuk kaç yaslarindalar ?

Ben kendim utaniyorum canim ya inanilmaz dagiliyor ev her yer toz kir kendimi evden atasim var da gidecek yer yok
Ailen çokmu uzakta kuzum allah kolaylık versin valla zor ta
Ne yapalim canım ya bez mama para dayanmiyor indirim kovalicaz . Ben sleepy aldım hep prima ates pahasi ama onuda yanlış almışım iyi mi :/ biz 3e gectik bendekiler 3+ onlarda büyük geliyor tabi. Mama da 5 tl de indirim olsa kabulüm valla :)
Mama çokmu kullanıyosunuz canım ben sleepy kullandım ilk hep sızdrdı prima hediye gelmişti devam ettik ona baktım üstesmden gelinmiyo can bebe denedim sevmedm pek. Sleepy aldık yine idareten bakalım inşallah sızdırmaz
Canım ya bu madam10 güvenilir mi? Ben ilk defa duydum. Easy fishoil eczanede 100liraymış, burada 68lira. 5yaşındaki yeğenim için almak istiyordum bunu
Ben çok alışveriş yapıyorum kuzm ordan gayet güvenilir

Canım ya bu madam10 güvenilir mi? Ben ilk defa duydum. Easy fishoil eczanede 100liraymış, burada 68lira. 5yaşındaki yeğenim için almak istiyordum bunu

Ben hiç alışveriş yapmadım henüz ordan yapan arkadaşlar var memnunlar

Mama çokmu kullanıyosunuz canım ben sleepy kullandım ilk hep sızdrdı prima hediye gelmişti devam ettik ona baktım üstesmden gelinmiyo can bebe denedim sevmedm pek. Sleepy aldık yine idareten bakalım inşallah sızdırmaz

Haftada 1 kutu mama rahat bitiyor bazen daha erken. Bende ilk prima ile başladım sleepy ile devam ediyorum ben arada pek fark göremedim şimdilik benim için ikiside aynı. İkiside sızdırdı çünkü :/ arada çok fiyat farkı var biz prima alamayiz da açıkçası.

Kizlar bende primayla basladim sleepy e dondum ilk oglumdada hala sleepy kullaniyorum ama ilk oglumda hic yasamadigim kadar sizdirma yasadim hem primada hem sleepy de simdi 3 numaraya gectik biraz daha rahatladik sizdirma acisindan.bu arada sleppy kullanan arkadaslar a101 de 60 li paketi 54 liraya aldim bugun buyuk ogluma 3 lu avantaj diye cikarmislar cok cok iyi geldi fiyati 24 lusu 25 lira cunku normalde haberiniz olsun

Haftada 1 kutu mama rahat bitiyor bazen daha erken. Bende ilk prima ile başladım sleepy ile devam ediyorum ben arada pek fark göremedim şimdilik benim için ikiside aynı. İkiside sızdırdı çünkü :/ arada çok fiyat farkı var biz prima alamayiz da açıkçası.

Kozmogirl17 Kozmogirl17 Sagol canım bende madam10 da doğru düzgün bir indirim yakalayip bişe alamadım almak istediklerim stokta yoktu fln. GittiGidiyor dan aldım 68li 4 paket kampanyası vardı tanesi 56 kuruşa geldi. Bana da 3 no daha rahat geldi bunda hiç sızdırma olmadı.

Eğer bnde emzirirsem mama vermezsem aynısını yapıyo kuzm. Mama veriyomuydun sen. Benmki mama içince duruyo bari.. yoksa ne yemek ne temizlik ne bi oda toplama hiç birisi olmazdı
Tabi canim asil mamayla besleniyor günde iki ögün sadece anne sütü alabiliyor malesef :( bide gün icinde cok mizmiz oldugu zamanlarda agzina veriyorm memeyi stres atiyor rahatliyor

Valla pahalı kuzm ya sızdrmasa belki hala şansımı zorlardım ama sızdrdı kndi kaybetti :))
Tabi canim asil mamayla besleniyor günde iki ögün sadece anne sütü alabiliyor malesef :KK43: bide gün icinde cok mizmiz oldugu zamanlarda agzina veriyorm memeyi stres atiyor rahatliyor
Oy canımm Allah sağlık versin ne dyelim

Biz de karar verdiğimizde oğlumuz o kadar yaramaz değildi. İlk oğlum gibi olur sanıyordum. Çocuktan canavar çıktı. Televizyon geçen yerdeydi düşünün. Allah esirgedi. Az önce bile heryeri ruj yapmış. Geçerken bütün çekmeceleri boşaltarak ilerliyor. Kilitler fayda etmiyor. Canı sağ olsun üzülüyorum ama onun fıtratı da bu diyorum. Bilseydim böyle olacak 3. Ye cesaret edemezdim. Yaz gelse enerjisini atacak birşeyler buluruz da evde tek başına böyle oluyor işte. Tuvalete banyoya birlikte gidiyoruz.
Seni anlayabiliyorum canım. Geçecek inşallah. Kazasız belasız atlatalım inşallah.

Her taraf oyuncak döküntü oluyor. Düzenli olsa o kadar pis gelmiyor gözüme alıştık artık. Oğlum çok dağıtıyor. O uyuyunca yapabiliyorum yoksa herşeye salça. Mübarek ev temizken kimse gelmez hep dağınıklığa denk geliyor o da ayrı bi çile :KK48:
Daginik olmuyor benim kizimla ben variz aksama kadar. Benim evim resmen kirli dogum yaptigimdan beri hic ben el atamadim esim yalap salap biseyler yapiyor iste ama benim icime sinmiyor bi turlu

Valla pahalı kuzm ya sızdrmasa belki hala şansımı zorlardım ama sızdrdı kndi kaybetti :))

Oy canımm Allah sağlık versin ne dyelim
Ay amin canim. Ailem ankarada annem babam yasli. Ablaminda 2 cocugu var okula giden birakip gelemiyor bende bu havalarda gitmek istemiyorm oyle kaldik bir basimiza

Ay süper canım ya çok sağol :)

Teşekkür ederim canım, süper oldu bu :)

Ay amin canim. Ailem ankarada annem babam yasli. Ablaminda 2 cocugu var okula giden birakip gelemiyor bende bu havalarda gitmek istemiyorm oyle kaldik bir basimiza
Sömestr geldi zaten belki gelirde braz nefes alırsın. İnsan çok ihtiyaç duyuyomuş böyle zamanda ailesine ya. Ben hergün ablamla kavga ederdim artık küsemiyorm bile hergün bişey soruyorum ona :/ sen nerede oturuyodunyakın olsaydık keşke:)
Ay süper canım ya çok sağol :)

Teşekkür ederim canım, süper oldu bu :)
Rica ederim canım:)

Daginik olmuyor benim kizimla ben variz aksama kadar. Benim evim resmen kirli dogum yaptigimdan beri hic ben el atamadim esim yalap salap biseyler yapiyor iste ama benim icime sinmiyor bi turlu
Canım yardımcı bayan da gelse sen yapmadığın için öyle gelir. Eşinin yardım etmesi ne güzel tadını çıkar, düşünme. Artık hayat böyle akacak. Şunun şurasında 5 sene kaldı okula başlamalarına ;)

Back