Canım bende sakatat yiyorum alkol sigara alıyorum demedim zaten dikkatli oku istersen.. acı ve baharat seviyorum gazlı içecek tüketmiyorum dedim..
Arkadaşlar tarafsız okuyorumda inanın bu agresifliğe gerek yokki burda herkesin amacı birbirine iyi yönde destek olmak bilgi edinmek paylaşmak daha ilk ayımızdan sıkıntı çıkarmayalım isterseniz bırakın konu böyle kalsın kim neyi nasıl anladıysa öyle kalsın lütfen rica ediyorumŞöyle diyelim tamam ben yanliş okudum diyelim ama uyarırken dahi kibar dil seçme tercihinde bulunmuyorsun.."dikkatli oku..vs" Bu üslupla sana gelecek cevap her zaman yumuşak olmaz..Kaldı ki şükür gıda konusunda tavsiye verecek donanıma ve eğitime sahibim..Neyse hormonlarına veriyorum..
Çok teşekkür ederim anlayışınız için ve beni yüksek sağlık bilginizle bilgilendirip uyardığınız için... yani tabi ben kibar olamadım sizin kadar ama elimde değil beni böyle cahil gibi görüp sigara alkol sakatat konusunda uyaran birine karşı sonra bir de tabi yiyebilirsin afiyet olsun gibi cümleler kurup sakin kalmamı beklemeniz de oldukça ilginç... ben yapamıyorum kusura bakmayın sizden farklıyım sanırım direkt söylüyorum böyle iyi geceler size bir daha birbirimize yazmazsak çok sevinirim...Şöyle diyelim tamam ben yanliş okudum diyelim ama uyarırken dahi kibar dil seçme tercihinde bulunmuyorsun.."dikkatli oku..vs" Bu üslupla sana gelecek cevap her zaman yumuşak olmaz..Kaldı ki şükür gıda konusunda tavsiye verecek donanıma ve eğitime sahibim..Neyse hormonlarına veriyorum..
Kesinlikle haklısın..Kaldığımız yerden devamArkadaşlar tarafsız okuyorumda inanın bu agresifliğe gerek yokki burda herkesin amacı birbirine iyi yönde destek olmak bilgi edinmek paylaşmak daha ilk ayımızdan sıkıntı çıkarmayalım isterseniz bırakın konu böyle kalsın kim neyi nasıl anladıysa öyle kalsın lütfen rica ediyorum
Yaaa benim güzel gidiyor sükür, ama sen öyle diyince bak acaba başlar mı benimde diyorumKızlar nasıl gidiyor varmi sikintilar benim 1 haftadir fazlalasti bulantılar 8+3 teyim insallah hepimiz kucagimiza sağlıkla aliriz cok heyecanli gunler
Yoktu hiçbirşey cok az olurdu ama 4 5 gundur sabahlari ve aksamlari yemek yerken özellikle yarıda kalıyorum ama tabii genel olarak iyiyimYaaa benim güzel gidiyor sükür, ama sen öyle diyince bak acaba başlar mı benimde diyorum
Ben ikinci kızoma hamileyken haftada bir işkembecideydim. Ki normalde ağzıma sürmeyi bırak, işkembecinin yanından geçmezdim:) ama demekki vücut istedi. Doktora sorduğumda; çok iyi temizlenip iyi piştiğinden eminsen yiyebilirsin demişti. Ciğerden de birşey olacağını zannetmiyorum. Tabiki hiçbişeyi abartmamak şartıyla:) Allahın izniyle bişi olmaz, yediğin de bebeğine şifa olsun:)KıZlar ben sakatatın zararlı olduğunu bilmiyordum 1 parça ciğer yedim kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde...birşey olur mu ki??çok tedirgin oldum şimdi
Hayırlı geceler.Hayırlı geceler cümleten ben yatar sabah iki çocuğu okula yolla sonra eşi yolla sonra okulun pikniği için kek yap yola koyul yarın yoğun bi gün olacak
Amin CANIM Allah razı olsunBen ikinci kızoma hamileyken haftada bir işkembecideydim. Ki normalde ağzıma sürmeyi bırak, işkembecinin yanından geçmezdim:) ama demekki vücut istedi. Doktora sorduğumda; çok iyi temizlenip iyi piştiğinden eminsen yiyebilirsin demişti. Ciğerden de birşey olacağını zannetmiyorum. Tabiki hiçbişeyi abartmamak şartıyla:) Allahın izniyle bişi olmaz, yediğin de bebeğine şifa olsun:)
Geçmiş olsun kuzum.Ama eşim kasap benim birlikte çalışıyoduk bebiş olunca ben evdeyim şimdilik.O yüzden gelde uzak dur pastırmadan ettenBenimde bi testimde gebelikte geçirilen 2 enfeksiyonu geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım ama bitanesine yokmuş oda ençok kediden bulaşırmış ve ayrıca çiğ etten bunlardan uzak dur çiğ et elleyince ellerini iyi yıka felan dedi
Ne güzel. Allah daim etsin inşallah. Dedenizede sağlık versin. Yaşarken bol bol dua almaya bakın :)Ben geldim:) Yaşlı bir dedem var, dün onu hastaneye götürdük annemle, serum taktılar. Serumu beklerken şansımı deneyim bende bi görüneyim dedim kadın doğuma. Gittim şansa sırada çok yoktu. Devlet hastanesi bu arada, bem normalde özele gidiyordum. Neyse karnımdan baktı göremedi, alttan baktı. İdrar torban baskı yapıypr dedi wc ye git gel dedi. Ama nedense hep içimde çocuk oluşmadı düşüncesi vardı. Çünkü 8 haftaluk görünüyo ve doktorlar göremiyo. Neyse baya bi inceledi alt muayenede. Hah şimdi oldu dedi ve sesi açtı kalp atışlarını duydum şükür. Başladım ağlamaya ah dedim, belkide dedem sayesinde, ohu doktora getirdim Rabbimde beni ödüllendirdi ama doktor çok çok ilgiliydi. Bayıldım kadına. Yakınımda olsa özele falan gitmez ona giderdim heralde. Bu arada Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde.
Geçmiş olsun canimIyi geceler herkese. Ya kaza atlattım ben bugün. Hava guzel diye kızımı lunapark benzeri bir oyun parkina götürdüm.atli karinca benzeri ejderhali bir oyuncaga bindi.Neyse oyuncak durdu ama benden baya uzakta ve gözden de uzakta gidip alayim dedim. Sadece biz binmiştik. Benim cocugumu aldığımi görmeyen biri de yeniden kart okutup cihazi calistirmis. Ne oldugunu anlayamadan kızımın arkasinsaki oyuncak arac hizla çarptı bana arkadan . o an kizima odakliydim anlamadım. 2 3 saat gecti baktim kalcam ve diz arkam baya sızliyor. Eve gelince soyunup baktim offf kalcam yemyesil dizim mosmor... Baya fena darbe almışım. Beterin beteri var ya karnımdan carpsaydi dedim... Allah korudu
İyi olmaya çalışıyorum şu ilk 3 ayı atlatıp mide şikayetinden kurtulursam daha iyi olcam. Sen nasılsın. Liste yapmaya çalışıyorum da ondan alıntı yapmıştım yavas yavas isimleri toplamaya çalışıyorum. En son cinsiyetler belli oldukca onlarıda isticem canım.Nasılsın güneşin annesi? Alıntı yapmış gözüküyorsun
Her şey yolunda inşallah? Başlığı sen açtığın icin bu öneriyi sana yapacağım güzelim, henüz daha çoooook var ama cinsiyetler belli oldukça burada paylasılsin derim. Gebelik haftası önde olanlar önce tabi, ne dersin?
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canim
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Bende akşam 5i bekliyorum. Erkenden uyandım zaman nasıl geçecek bilmiyorumGünaydın kızlar. Doktor için saat 11.00’da evden çıkacağım zaman geçmek bilmiyor. Dün hiç kasıklarım da ağrımadı. Acaba ben hamile değil miyim? Diye düşünmeye başladım. Ya doktora gidince sen hamile değilsin ki dersesonra karnımda bir kıvrılma hissettim. Eyvah alamet kıyamet bir şey geliyor daha 6 haftalık bile değil içerde durmuyor çok karmaşık duygular içerisindeyim. Umarım herkes iyidir. Bebişler uslu oturun anneleri üzmeyin. Kanama falan duymiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?