2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bende mide bulantisi yuzunden bir haftadir icemiyordum yazin icimi rahatlatti cok tesekkurler

kızlar bır ıyı bır kotu haberım var
kotu haber evet malesef dusuk tehlıkem var
kahve rengı lekem durmayınca acıle gıttım
ALlahtan kendı doktoruma denk geldım
doktor bana 3 gun rpor verdı dıye ıs yerı
sanırım artık bana sorun cıkarıcak ıyı haber
ıse bebegım mucızem cok saglıklı
kalp atısını bıle ulturosonda gordum
ınanılmaz mutlu oldum sımdı ben salı gunu
ıse baslıcam nasıl yapıcam bılmıyorum
ıhtıyacımda var korkuyorum

Senin yerinde olsam raporu uzatırım canım çünkü bu haftalar çok önemli.inş bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.

Hiçbir şey olmaz azcik surat asarlar amannn boşver bebeğinden onemli deil hicbisey sen onu düşünme şimdi bende hep öyle yapmıştım çok pişmanım .. bebeğimi kaybettim Allah korusun şimdi hiç bişey umrumda değil işede gitmiycem sen dinlen keyfine bak tatlım Allah'ın izniyle su zamanları atlatalim

Seninki de tüp bebek mi? Ondan mı öyle diyorlar.

Yok tup bebek degil. Konserve de yeme dedi. Neden diye sormadim. Yeme dedidedi. Tamam dedim :) sut yogurt hergun yumurta dedi. Her ay bir kilo dedi en fazla. Suan 54 kiloyum. Onceki hamileligim de on kilo almistim zaten.

Bana da acı baharat sakatat ve gazlı içecekler yasak. Tüp bebek değil ama sakatatı da çok severim abartmadan yenir mi acaba

Bana da acı baharat sakatat ve gazlı içecekler yasak. Tüp bebek değil ama sakatatı da çok severim abartmadan yenir mi acaba
Ay ben yiyiyorum ya (( bana yasak demedi ilk hamileliğimde de yedim şimdi de yiyorum acı ve baharat çok seviyorum.gazlı içeçek içmiyorum ama. Çiğ et yemiyorum tabi.

Banada çiğ gıdalar yasak dedi pastırma rafadan yumurta salam vs.
Benimde bi testimde gebelikte geçirilen 2 enfeksiyonu geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım ama bitanesine yokmuş oda ençok kediden bulaşırmış ve ayrıca çiğ etten bunlardan uzak dur çiğ et elleyince ellerini iyi yıka felan dedi
Canım iyi haberine sevindik imkanın varsa uzat raporunu bence

Ya arkadaşlar bugün biraz çocuklarla sahilde yürüdük sonra pazar ve market yaptık eve geldim ama sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim bitmişim ben yaaa sizde böyle erkenden yoruluyomusunuz

Senin yerinde olsam raporu uzatırım canım çünkü bu haftalar çok önemli.inş bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.
Baktım olmadı işten ayrılmayı dusunuyodüş zaten canım
Eşimle de konuştum denicem bakalim

Asmalarına taktigimdan degil ama sinir oldu!m
Millet kafasına göre izin yapar ben bu yüzden izin aldım da laff imkanım olsa çoktan bırakmıştım
Zaten baktım olmadı cikicam kuzum isten yapacak bişey yok

Ay ben yiyiyorum ya (( bana yasak demedi ilk hamileliğimde de yedim şimdi de yiyorum acı ve baharat çok seviyorum.gazlı içeçek içmiyorum ama. Çiğ et yemiyorum tabi.
Canım tabi yine sen bilirsin ama sakatatı sigara, alkol gibi hamilelerin uzak durması gereken gıdalar olduğu icin herkesin bildiğı genel geçer bi bilgi diye söylememiştir..Sakatat listeria barındıran yiyeceklerdir ve bebekler için tehlikelidir..Dedigim gibi sen bilirsin ama bence tercih etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…