- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
Canım Allah yavrunu sana bağışlasın. Dua et bol bol inşallah hayırlı haberler alırsınKızlar benimde 6 haftalıkmıs kalp atısı duyuldu fakat zayıf salı gününe kadar beklicez. Yolk kesesi sınırda düsecek sanırım cok korkuyorum
Canım ben de seninle aynı durumdaydım. Hesapta yokken hamile kaldığım için ne folik ne başka birşey kullanmamıştım öncesinde. Doktora ilk gittiğimde sordum doktorumun cevabı çok hoştu :) “Eskiden folik asit mi vardı”. Kendisi de 2 doğum yapmış ve hiç folik kullanmadığını, folik asitin zaten besin maddelerinde de olduğunu, süt içen yumurta yiyen normal dengeli beslenmesşne devam eden kadınlarda zaten folik eksikliğinin olmadığını ve foliğin depolanamayan bir madde olduğu için öyle aylar öncesinden alınmasının psikolojik etkisinden başka bir etkisinin olmadığını söyledi. Hatta bu konuda ABD de yazılmış makaleleri gösterdi. Yani için rahat olsun
Bende aynı durumdayım. Gun aşırı içmeye çalışıyorum bazende içemediğim için vicdan yapıyordum demekki olduğu kadarmış napalım olanla yetincez.Bende mide bulantisi yuzunden bir haftadir icemiyordum yazin icimi rahatlatti cok tesekkurler
hayir olsun iyi dusun iyi olsun canimGünaydın kızlar ,bugün rüyamda hayır olsun inşallah üçüz doğurduğumu gördüm ve emziriyordum sütüm taşıyordu hatta.şoka giriyorum tabi ,ne demek acaba ?
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun,rabbim yüzümüzü güldürsün inşhayir olsun iyi dusun iyi olsun canim
Senin yerinde olsam raporu uzatırım canım çünkü bu haftalar çok önemli.inş bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.kızlar bır ıyı bır kotu haberım var
kotu haber evet malesef dusuk tehlıkem var
kahve rengı lekem durmayınca acıle gıttım
ALlahtan kendı doktoruma denk geldım
doktor bana 3 gun rpor verdı dıye ıs yerı
sanırım artık bana sorun cıkarıcak ıyı haber
ıse bebegım mucızem cok saglıklı
kalp atısını bıle ulturosonda gordum
ınanılmaz mutlu oldum sımdı ben salı gunu
ıse baslıcam nasıl yapıcam bılmıyorum
ıhtıyacımda var korkuyorum
Hiçbir şey olmaz azcik surat asarlar amannn boşver bebeğinden onemli deil hicbisey sen onu düşünme şimdi bende hep öyle yapmıştım çok pişmanım .. bebeğimi kaybettim Allah korusun şimdi hiç bişey umrumda değil işede gitmiycem sen dinlen keyfine bak tatlım Allah'ın izniyle su zamanları atlatalimkızlar bır ıyı bır kotu haberım var
Seninki de tüp bebek mi? Ondan mı öyle diyorlar.Dedi. Acı baharat tursu yasak dedi. Yagli... Kafeinli icecekler...
Anladım canım tüp bebk mi senin deYasak diye degilde tercih etme dedi..çay, kahve hic olmasın olsa bile sadece kahvaltıda cok cok acik cay dedi..Kizartma tercih etme dedi..
Seninki de tüp bebek mi? Ondan mı öyle diyorlar.
Ay ben yiyiyorum yaBana da acı baharat sakatat ve gazlı içecekler yasak. Tüp bebek değil ama sakatatı da çok severim abartmadan yenir mi acaba
Benimde bi testimde gebelikte geçirilen 2 enfeksiyonu geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım ama bitanesine yokmuş oda ençok kediden bulaşırmış ve ayrıca çiğ etten bunlardan uzak dur çiğ et elleyince ellerini iyi yıka felan dediBanada çiğ gıdalar yasak dedi pastırma rafadan yumurta salam vs.
Canım iyi haberine sevindik imkanın varsa uzat raporunu bencekızlar bır ıyı bır kotu haberım var
Baktım olmadı işten ayrılmayı dusunuyodüş zaten canımSenin yerinde olsam raporu uzatırım canım çünkü bu haftalar çok önemli.inş bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.
Asmalarına taktigimdan degil ama sinir oldu!mHiçbir şey olmaz azcik surat asarlar amannn boşver bebeğinden onemli deil hicbisey sen onu düşünme şimdi bende hep öyle yapmıştım çok pişmanım .. bebeğimi kaybettim Allah korusun şimdi hiç bişey umrumda değil işede gitmiycem sen dinlen keyfine bak tatlım Allah'ın izniyle su zamanları atlatalim
Zaten baktım olmadı cikicam kuzum isten yapacak bişey yokBenimde bi testimde gebelikte geçirilen 2 enfeksiyonu geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım ama bitanesine yokmuş oda ençok kediden bulaşırmış ve ayrıca çiğ etten bunlardan uzak dur çiğ et elleyince ellerini iyi yıka felan dedi
Canım iyi haberine sevindik imkanın varsa uzat raporunu bence
Evet tüp bebek canımAnladım canım tüp bebk mi senin de
Canım tabi yine sen bilirsin ama sakatatı sigara, alkol gibi hamilelerin uzak durması gereken gıdalar olduğu icin herkesin bildiğı genel geçer bi bilgi diye söylememiştir..Sakatat listeria barındıran yiyeceklerdir ve bebekler için tehlikelidir..Dedigim gibi sen bilirsin ama bence tercih etme..Ay ben yiyiyorum ya(( bana yasak demedi ilk hamileliğimde de yedim şimdi de yiyorum acı ve baharat çok seviyorum.gazlı içeçek içmiyorum ama. Çiğ et yemiyorum tabi.
Nasılsın güneşin annesi? Alıntı yapmış gözüküyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?