2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

Kızlar merhaba 9+2 haftlığız bizde son 1 haftadıe mide bulantılarım azalır gibiydi hatta iştahım açılmıştı baya yiyordum ama son 2 gündür yine kötüyüm hele bugün daha kötü oldum. Ne zaman azalcak bu bulantılar kızlar

Merhaba eğer şanslıysan ilk üç ay ama bnm ilk hamileliğim 17 hafta sürdü ameliyata gidene kadar kustum günde 3-4 kere kusuyodum

Merhaba eğer şanslıysan ilk üç ay ama bnm ilk hamileliğim 17 hafta sürdü ameliyata gidene kadar kustum günde 3-4 kere kusuyodum
Ben kusmuyorum kuzum sadece pis bi bulantı var 3 defa belki anca kustum bu zamana kadar. Birde midem yanıyor yani tam ikisinin arasında kaldım. Sizin hamileliğiniz sonlandırıldı mı?

Ben kusmuyorum kuzum sadece pis bi bulantı var 3 defa belki anca kustum bu zamana kadar. Birde midem yanıyor yani tam ikisinin arasında kaldım. Sizin hamileliğiniz sonlandırıldı mı?
Ben ilk gebeliğimde 17 haftalık ikizlere hamileydim suyum geldi mecbur normal doğumla aldıkar bebeklerimi şimdi çok şükür bir sorun yok 8 haftalığız hiç kusmadım ara ara tiksimiyorum bazı şeylerden o kadar sadece çok aşığı göğüs hassasiyetim var

Çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun inşallah valla bende kabızlık, mide bulantısı bide göğüs hassasiyeti var. Bende öyle aşırı değil hassasiyet ama bazen kolum değse acıyacak duruma geliyor. Bir mide bulantısından muzdaribim. Aslında bikaç gündür iyiydim 2 gündür bozdum yine geliyor gidiyor bakalım sıpaa yediğim hiç bişeyi sevmiyo galiba

Sağol canım Allah dayanamıcağımız acılar vermesin inşallah Bendede kabızlık ve dediğim gibi aşırı göğüs hassasiyeti var sadece sabahları aç olunca midemde bulantı oluyor diğer türlü çok iyi midem

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik gece midesi bulanan varmı normalde sabah bulantısı olur bende gece oluyor herşeyim bir ters sanırım

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik gece midesi bulanan varmı normalde sabah bulantısı olur bende gece oluyor herşeyim bir ters sanırım

Gece bulantısı yaşamadım cnm sbaah bulantisi oluyodu simdide nadiren oluyor kisiyengore degisiyordur belki cnm

Gece bulantısı yaşamadım cnm sbaah bulantisi oluyodu simdide nadiren oluyor kisiyengore degisiyordur belki cnm
Benim geceleri oluyor sanırım açlıkla ilgili karaciğerimden dolayı yiyeceklerim çok kısıtlandı doyamıyorum malesef sebzelerle

Ya kızlar bendede yoğunlaşmaya başlamıştı bulantı ama bugünler bi geliyor bi kayboluyor. Geldi mi iyi geliyor ama. Nasıl başa çıkıyosunuz? Bide ben sürekli acıkıyorum bişey yemeyince midem daha kötü bulanıyor

Olabilor cnm acliktanda gece atistirma yapamazmisin ki yine sebze meyve felan
Elimden geldiğince geç saatlerde yeme dedi yahu hamilelik demek özgürce yemek yemek gibi gelirdi bana bir turşu bile yedirmiyolar ufacıcık bir parçayla idare ediyorum benimde her hamileliğimde cips felan canım çeker ama sonu güzel olsunda ben razıyım katlanmaya

Genelde tuzlu şeyler yemeye dikkat et miden bulanınca çubuk kraker çok iyi ama kuscak olursan çubuk baya zorluyor insanı ve kilo aldırıyor light olan galetelerde bastırıyor baya mideyi

Genelde tuzlu şeyler yemeye dikkat et miden bulanınca çubuk kraker çok iyi ama kuscak olursan çubuk baya zorluyor insanı ve kilo aldırıyor light olan galetelerde bastırıyor baya mideyi
Yiyorum da oda fayda etmiyor dediğin gibi kusacak gibi oluyorum bazen dahada yakıyor midemi. Ne denediysem olmuyor maden suyu, ayva, kraker vs... şaştım kaldım valla ya

Yiyorum da oda fayda etmiyor dediğin gibi kusacak gibi oluyorum bazen dahada yakıyor midemi. Ne denediysem olmuyor maden suyu, ayva, kraker vs... şaştım kaldım valla ya
Öyle hiç birşey çare olmuyor o bulantıya bebişler iyi olsunda idare etcez artık bide clexane iğne oluyorum ben göbekten hergün daha iki ay olmadı ama iğneler girmiyor resmen derim sertleşti artık

Öyle hiç birşey çare olmuyor o bulantıya bebişler iyi olsunda idare etcez artık bide clexane iğne oluyorum ben göbekten hergün daha iki ay olmadı ama iğneler girmiyor resmen derim sertleşti artık
Allah yardımcımız olsun gerçekten ya. Tüm yemeklere iğrenerek tiksinerek yaklaşmaktan bıktım artık sizede çok geçmiş olsun iğneyi ne için yaptırıyorsunuz acaba?

Arkadaşlar merhabaa. 4 haftalık hamileyim. Doktora gittiğimde keseyi gördü fakat rahmin arkaya doğru ve kese çok kenarda tutunmuş dedi. Ne demek diye sorduğumda dış gebelik değil ondan eminiz dedi. Büyüdükçe ortaya doğru kayabilir dedi. Hamileliğime sevinemedim bile. Sizce kötü bir durum mu bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…