- 15 Ekim 2018
- 89
- 63
- 3
- 35
- Konu Sahibi yagmurbulutum
Siz ne kadarlık hamilesiniz. Hosgeldiniz aramıza :)Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne kadarlık hamilesiniz. Hosgeldiniz aramıza :)Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum![]()
Hosbuldum :) daha yeni. 4 hafta 5 gunluk dahaSiz ne kadarlık hamilesiniz. Hosgeldiniz aramıza :)
habaSelamlar, ben de kendi actıgım topicte basımdan gecenleri bahsetmistim. Bu 4. hamileliğim ve daha önce yaşadıklarımdan dolayı cok korkuyorum. Bugun 6+5. Haftaya Cumartesi gideceğiz kalp atışları için. Hepimiz icin dua ediyorum, saglıklı bebeklerimizi biz de saglıklıyken alabiliriz insallah kucagımıza.
Geçen hafta bulantılarım, sıcak basmaları, yorgunluk başladı. Yataktan cok kalkamıyorum, annemdeyim. Sizde durumlar nasıl?
Her hamilelik bir diğerine benzemiyor diyorlar ama benim ilk hamilelik bakalım ileride neler olacak :)Bende daha yeniyim henuz 4+5 o yuzden yorgunluk ve gogus agrisi disinda pek bi belirtim yok. 4 yasinda oglum var. Ona hamile kalir kalmaz asiri idrar yapma istegi oluyordu. Simdi oyle cok gitmiyorum![]()
Bulantın olmaz belki cunku normalde bu zamanlar baslaması gerekiyor diyorlar. Saglık ocağında tahlil mi yaptırdın? Neden d vitamini verdiler? Benim dr kalp atısı duyduktan sonra multivitamin ve balık yagına baslarız dedi 8. Haftada. Bu arada neden 8. Haftada kalp atısı icin randevu verdi acaba madem simdi duyuluyor?haba
Merhaba ben de bugün doktora gittim kalp atışları için normalde 6+6 sanıyordum 6+5 mis ve doktorum canlı dedi kalp atışları var dedi. Sağlık ocağına yönlendirdi. Sağlık ocağın d vitamini verdi damla ve tablet. Henüz bulantılar başlamadı yoğun ama mutfağa giremiyorum. Yemek yapamıyorum maalesef
Sen özele mi gidiyorsun canım. Valla ben devlet hastanesine gittim bugün. 6+5 haftalık dedi. KalBulantın olmaz belki cunku normalde bu zamanlar baslaması gerekiyor diyorlar. Saglık ocağında tahlil mi yaptırdın? Neden d vitamini verdiler? Benim dr kalp atısı duyduktan sonra multivitamin ve balık yagına baslarız dedi 8. Haftada. Bu arada neden 8. Haftada kalp atısı icin randevu verdi acaba madem simdi duyuluyor?
canim sen özele mi gidiyorsun. Ben devlete gittim keseyi görmüştü şimdi 6+5 de kalp atışlarını duydu. Ve sağlık ocağına yönlendirdi. Ayrıntılı tahliller için. Sağlık ocağı da sağlık bakanlığı hamileler için d vitamini takviyesi uyguluyor diyerek ücretsiz verdi. Ama hemen başlamayacağım pazartesi doktora sorup başlamayı düşünüyorum.Bulantın olmaz belki cunku normalde bu zamanlar baslaması gerekiyor diyorlar. Saglık ocağında tahlil mi yaptırdın? Neden d vitamini verdiler? Benim dr kalp atısı duyduktan sonra multivitamin ve balık yagına baslarız dedi 8. Haftada. Bu arada neden 8. Haftada kalp atısı icin randevu verdi acaba madem simdi duyuluyor?
Açıkcası ben de testler çok pahalı olacağı için şimdilik özele gitmiyorum ilerleyen aylarda gitmeyi düşünüyorum. Sen bence bir de iyi bir devlet doktoruna görün. En azından testleri ücretsiz yaptırırsın. Ama aynı zamanda ozeldeki doktorunla da paralel hareket edersin. Beklemek gerçekten çok sıkıntılı süreç. Yaşayan bilirEvet özel muayenehane aslında, daha önce de sıkıntılı durumlar yasadıgım icin simdi doktorumla takip ediyoruz. Ben de 5+3 te gittim o zaman verdi randevuyu. Belki emin olmak istedi geç olması daha mı iyi bilmiyorum. Sadece günler gecmek bilmiyor ve beklemek gercekten cok zor. Umarım biz de duyarız kalp atısını. Ben hamilelikten once d vitaminine baktırmıstım düşüktü 3 ay ampul kullandım, ayda 1. Geldiğinde tahlil yaparız dedi, bi de kızamıkcık toksoplazma vs gibi testler varmıs yapılcak. Cok tutar onlar, saglık ocagı yapar mı acaba...
İnsallah bu sefer kucağınıza alırsınız bebeğinizi sağ Salim.Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katıldım. Henüz 4+2 günlük hamileyim. Doktora 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama beklemek çok zor. Daha önce bir düşük ve bir kimyasal yaşadığım için biraz tedirginim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Ben 6+5 de duydum canımArkadaşlar hepinize hayırlı olsun :) bebeğinizin kalp atışı için kaçıncı haftada gittiniz, kaçıncı haftada duydunuz?
Amin insallah siz ve bebeğiniz de sağlıkla atlatırsınız bu süreci.Merhaba bende 4 haftalik hamileyim...sukurler olsun...gecen sene 1 dusuk yasamistim daha sonra fsh ve amh değerlerim kötü olduğu için eylülde tup bebek denendi sonuç negatif oldu...simdi öğrendim ki dogal yolla hamileyim...:) doktorum kan silandirici iğne,aspirin ve vajinal jel verdi....carsamba günü betahcg degerim 816 idi...bugun başka bir yerde yaptırdım 984 çıktı ama öğrendim ki referans aralıkları farklı olduğu için aynı merkezde yaptırmak gerekiyormuş.. .suan için herşey güzel biraz bel ve sırt ağrım var sadece...insallah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.. .
Canım çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hayır ya da hayirlisi buymuş. İnsallah yine olur. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama allahım verir yine üzülme diyemem ama kendi sağlığın da önemli biliyorsun.Kızlar merhaba..benim hamilelik hayalleri başka aya kaldı yine maalesef..bugün sabah kalktığımda sol kasığımda çok fazla ağrı oldu. Ve kırmızı kan geldi anladım zaten garip bir durum olduğunu. Doktora gittim 5 gün önce 40 olan beta hcg değeri 46 çıktı. Doktor önce dış genelik var mı die kontrol etti yok dedi ama Salı'ya kadar değerin düşmesi lazım dedi yoksa kürtaj yapılacakumarım Salı'ya kadar herşey yoluna girer..inş hamileyim derken şimdi tamamen temizlensin die dua ediyorum..hayat çok garip.ama herşeyin hayırlısı tabi ki ne diim
Canım çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hayır ya da hayirlisi buymuş. İnsallah yine olur. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama allahım verir yine üzülme diyemem ama kendi sağlığın da önemli biliyorsun.
Evet canım yani ben duymadım ama doktorum canlı olduğunu kalp atışlarını gördüğünü söyledi :) darisi insallah başınaİnşallah canım belki ileride de olabilirdi bu durum, o zaman daha çok canımız yanardı..böle avutuyorum kendimi şimdilik..umudumuz hep var tabi ki kısmet diğer aylara artık..bu arada senin için de çok sevindim kalp atışlarını duymuşsunuz galiba :)