- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi hasret0587
-
2,3 baklava ediyormuş normalde 2 baklava yemiyor muyuz şeker varsa yaptırmaz haberimiz olmaz ise daha kötü bende başta gerek Yok akrabalarımız da yok diyordun şeker genetik değilmiş ve yaptırdım son kararımlaŞeker yüklemesi 18 inde bende yaptıracağım ama kararsızım
Doğru diyosun bi oturuşta iki baklava yiyorumdur :)2,3 baklava ediyormuş normalde 2 baklava yemiyor muyuz şeker varsa yaptırmaz haberimiz olmaz ise daha kötü bende başta gerek Yok akrabalarımız da yok diyordun şeker genetik değilmiş ve yaptırdım son kararımla
Hı Allah korusun kötü birşey oldu zannetimKısa sürdü yani bi sıkıntı çıkmadı şükür ki canım
Eki Görüntüle 2150245 kızlar bu puset nasıl sizce hem fiyat hem görünüş olarak fikirlerinizi alayım
Önerin için teşekkür ederim canımAracınız var mı bilmiyorum ama bu ana kucakları aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanıldığı için, biraz daha kalitelisini almanızı tavsiye ederim.
Merhaba sevgili eylul anneleri. Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?