- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi hasret0587
-
Bende 23 aralık dr gittin miMerhaba 2012 mart anneleri forumdaydım bende.
2018 eylül annesi olacağım kısmetse bende.
SAT 24 Aralık.
Evet gördüm keseyiHayır 02.02.18 de randevu aldım bu cuma gideceğim inş. siz gittinizmi
Kalbi kaç aylıkken durduMerhaba bnde eylül annesi olucam inş.Bu 2. bebişim.İlkinin karnımda kalbi durmuştu.İnş bu bebeğim sağlıkla gelicek. Son adet tarihim 8 aralık 2017.
Şu an 8+2 haftalığız Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ahanda gebedaş buldum kendimeMerhaba 2010mart ve2011 haziran anneleri (kız ve erkek) forumlarından sonra şimdi de 2018 eylül annesi olacağım kısmetse 17/18aralık gibi son regl tarihim. Tahmini Doğum 24eylül. Geçen hafta öğrendim yılbaşı tatilinde 3gün yasmini evde unuttum ve sonuç 3.geliyooooçocuklarım ve eşim çok mutlular tabi yatılı bayan şartıyla bu bebeği doğurmaya ikna oldum, şimdi 3+1e sığamayıp yaz gelmeden daha büyük bir ev alma derdide açıldı başımıza herkese sevgiler selamlar peşimden gelecek güzel annişleri bekliyorum istanbulda yaşıyorum bu arada
Hayırlı olsun rabbim saglık sıhhat versin.Merhaba 2010mart ve2011 haziran anneleri (kız ve erkek) forumlarından sonra şimdi de 2018 eylül annesi olacağım kısmetse 17/18aralık gibi son regl tarihim. Tahmini Doğum 24eylül. Geçen hafta öğrendim yılbaşı tatilinde 3gün yasmini evde unuttum ve sonuç 3.geliyooooçocuklarım ve eşim çok mutlular tabi yatılı bayan şartıyla bu bebeği doğurmaya ikna oldum, şimdi 3+1e sığamayıp yaz gelmeden daha büyük bir ev alma derdide açıldı başımıza herkese sevgiler selamlar peşimden gelecek güzel annişleri bekliyorum istanbulda yaşıyorum bu arada
Popüler konu başlığında 2018 eylül anneleri topiği warmış ben görmediğim için burayada açmışım ilk etapta haydinnn oraya gelinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?