- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 34
- Konu Sahibi hasret0587
-
Amin canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
SAT ve muhtemel doğum tarihlerimizi aynı inşallahMerhaba arkadaşlar bende gruba yeni katıldım SAT:28 kasım benim de tahmini 4 eylül gözüküyor bakalım ilk bebeğim olacak inşallahcinsiyetimiz de KIZ
SAT ve muhtemel doğum tarihlerimizi aynı inşallahhoşgeldin aramıza
Hoşbulduk canım umarım rahat bir hamilelik geçiririz. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
Otururken sadeceYaa kızlar çok fazla bel agrım var sizinde oluyor mu
Yaa kızlar çok fazla bel agrım var sizinde oluyor mu
Otururken sadece
Benimki uzansamda otursamda ayaktada olsam sürekli agrıyor ne yapacagım bilmiyorum bu akşam eşim uyurken belim belim diye inliyordun dedi o derecedeyimbenim ayakta çok dolaştığım zaman belde değil de kuyruk sokumunda oluyor canım yatınca kalkamıyorumama normal diye biliyorum hamilelikte bel ağrısı çok fazla ayakta kalmamaya çalış .
Benimki uzansamda otursamda ayaktada olsam sürekli agrıyor ne yapacagım bilmiyorum bu akşam eşim uyurken belim belim diye inliyordun dedi o derecedeyim
Dogru diyorsun cnm ayın 5inde kontrol ve şeker testim var sorarım bu arada şeker testi yaptıracak mısınGeçmiş olsun canım sen doktoruna bir danış istersen belki egzersiz falan önerir faydasını görürsün. Yüzme de çok faydalı diye biliyorum doktoruna danış sen en doğru bilgiyi ondan alırsın netice de :)
Geçen sefer yaptıgımda başım dönmüştü çarpıntım olmuştuŞeker yüklemesi 18 inde bende yaptıracağım ama kararsızım
Dogru diyorsun cnm ayın 5inde kontrol ve şeker testim var sorarım bu arada şeker testi yaptıracak mısın
Sabahtan aç karnına gittin dimiben de 2 gün önce yaptırdım aslında kararsızdım ama bebeğim haftasına göre 10 gün önden gittiği için ne olur ne olmaz diye yaptırdım riske atmamak için
Sabahtan aç karnına gittin dimi
Ben aç kalınca hemen tansiyonum düşüyo ya inşallah bayılmamevet aç karnına gittim 75 gr lık yapıldı önce bir kan verdim içtikten sonra da 1 er saat arayla 2 kere daha kan verdim.
erken saate almaya çalış randevunu uzun sürüyor bazılarından 1 kere kan alıyorlar amaBen aç kalınca hemen tansiyonum düşüyo ya inşallah bayılmam
Sürekli gündüz erken gidiyorum fiş kesiyorum gittigim hastanede kadın dogumda randevu sistemi yokerken saate almaya çalış randevunu uzun sürüyor bazılarından 1 kere kan alıyorlar ama
erken saate almaya çalış randevunu uzun sürüyor bazılarından 1 kere kan alıyorlar ama
Ne oldu canımBen o sıvıyı içtim sonra 1 defa kan aldılar tahmin ettiğim gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?