- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese için alttan ultrasonla mı bakıldı?İyi akşamlar hepinize benim sonradan dahil olunca sizin muhabbet baya ilerlemiş ben daha bu gün gittim ve keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ekim annesi oluyoruz inşallah ama genelde ekimin ilk günleri olanlar eylül de Doğum yapabilir demedi demeyin
Eğer karından göremezse alttan bakmdk isteyebilir ama eğer alttan istemezsen değerinin 2500-3000 civarı Olmasını beklemen gerekir keseyi gördükten sınra her şey karındankese için alttan ultrasonla mı bakıldı?
anladım çok teşekkürler. ben geçen cuma gitmiştim dra değerim 912ydi. dedi ki daha erken kese için salı gel. üstten bakacak galiba. değerime baktırmadım ama 3500 olmuş olması lazım.Eğer karından göremezse alttan bakmdk isteyebilir ama eğer alttan istemezsen değerinin 2500-3000 civarı Olmasını beklemen gerekir keseyi gördükten sınra her şey karından
Evet keseyi üstten görecektir o gün :) sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyleanladım çok teşekkürler. ben geçen cuma gitmiştim dra değerim 912ydi. dedi ki daha erken kese için salı gel. üstten bakacak galiba. değerime baktırmadım ama 3500 olmuş olması lazım.
Bebek bebek diye burnundan getiriler oluncada sahip cikmazlar caninizi sıkmayin keşke o kadar yormasaydiniz kendiniziCanım sende dinlen dikkat et. Ben on gün boyunca dinlenemedim ki hiç kayınvalidem geldi insan yardımcı olur ya yok böyle bişey gelinlik bekliyo bu durumda bile. Rabbim merhametsiz insanlarla karşılaştırmasın
konunu görmüştüm kanaman nasıl oldu devam ediyor muEğer karından göremezse alttan bakmdk isteyebilir ama eğer alttan istemezsen değerinin 2500-3000 civarı Olmasını beklemen gerekir keseyi gördükten sınra her şey karından
Allah'a binlerce Şükürler olsun ki o geceden sonra olmadı,olmaz da Inşallah bir daha.O kadar moral bozucu bir durum ki ..o gecenin sabahında doktora gitmiştim 10 gün rapor vermişti evde istirahat ediyorum elimden geldiğince ve merakla cuma gününü bekliyorum,randevum var :)konunu görmüştüm kanaman nasıl oldu devam ediyor mu
Tavsiyen için sağol canım:) ben de elmayı çok yiyorum ama dolaba koymuyorum ben. Benim evde doğal gaz yok o yüzden mutfak zaten soğuk oluyor dolaba koyma gereği duymuyorum. Sende dikkat et kendineAy evet kiz baya benzer yasantilarimiz.
Iyi yapmissiniz cok almakla.insanın ici yaniyor.alip alıp yersin.ama dikkat et bogazin sişmesin.
Benim gecen hafta midem bulaniyordu.dolaptan elma alip yedim ertsi gün o elma kadar şişti bogazim.1 hafta grip oldum.hapsururken kasıklarima bicak saplandi.yani demem o ki üsütme kendini.
Hamileyken hasta olmak çok kötü.
çok şükür canım gözün aydın . kırmızıyı görmek moral bozuyor benimde lekelenmelerim oluyor ödüm kopuyor rabim yüzümüze baksınAllah'a binlerce Şükürler olsun ki o geceden sonra olmadı,olmaz da Inşallah bir daha.O kadar moral bozucu bir durum ki ..o gecenin sabahında doktora gitmiştim 10 gün rapor vermişti evde istirahat ediyorum elimden geldiğince ve merakla cuma gününü bekliyorum,randevum var :)
Amin benimki kahverengiydi.Allahım düşmanıma bile vermesin Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallahçok şükür canım gözün aydın . kırmızıyı görmek moral bozuyor benimde lekelenmelerim oluyor ödüm kopuyor rabim yüzümüze baksın
yaa doktora sormayi unuttugum icin arkadasa sordum ac mi tok mu gidicez diye. farketmez dedi ben de kahvalti yapip gittim megerse aç olmak daha saglikli sonuc veriyomus şeker olcumunde vs..Iki tüp alıyorlar ama tek iğne vuruşta ikisini dolduruyorlar koluna bakma yumruğunu Sıkma derin nefes al Bebeğini düşün olsun bitsin hemencik sen anlamadan :)
Ben de kalçadan yapılan iğneden Korktuğum için seni anlayabiliyorum :) dediklerimi uygularsan hop diye olur biter kan verme ne ki ohoooo smear testi hiç yaptırmamış gibisin :)))))yaa doktora sormayi unuttugum icin arkadasa sordum ac mi tok mu gidicez diye. farketmez dedi ben de kahvalti yapip gittim megerse aç olmak daha saglikli sonuc veriyomus şeker olcumunde vs..
yarin sabah aç gidicem insallah kan verme fikrine alışmak icin 1 gun daha kazandim![]()
hic yaptirmadim yaa cok sukur bu korkumdan fazla bi imtihan olmadim :)) boyle guzel mutluluklar icin katlanicaz mecburBen de kalçadan yapılan iğneden Korktuğum için seni anlayabiliyorum :) dediklerimi uygularsan hop diye olur biter kan verme ne ki ohoooo smear testi hiç yaptırmamış gibisin :)))))
Ay ne guzel haber verdın.ısallah banım bbısım de ole olacnormale kalp atısı buyume normal hersey cok sukur bın sukur. Buyuyor bebıs.kanam da gecse ohhh mısssŞifa olsun inşallah.kardeşim tam 10 gün boyunca bildiğin regl olmuş ve o iğneyi vurulmuş 15 gün de yataktan kalkmamış hiçbişey olmadı yeğenime,canavar gibi maşallah :)